AndJusticeForAll
Loża Szyderców
No i mamy pierwsze bugi artefakty ujawniają się pod ziemią i nie można ich zebrać 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Grałem na klocku na premierę w ustawieniach "wydajność" i bywały spadki FPS (bugów sporo było), teraz gram na PS5 i jest lepiej, póki co bez przycinek no lepsza grywalność dzięki dualsense (po kilku godzinach zero bugów ale czas pokaże czy naprawili większość błędów). Widzę sporo zmian na plus jeśli chodzi o zone i to co w niej można spotkać. No i w końcu dali kurwa noktowizory![]()
"Kilka godzin gry" plus 2.5 godzin między wpisami i już kotołakiNo i mamy pierwsze bugi artefakty ujawniają się pod ziemią i nie można ich zebrać![]()

Hirołski zawsze spokoMight & Magic: Heroes VII
Co ja trafiłem
Kupiłem na Steam na mikołajki za 49.99 complete edition.
Coś pięknego, już kilka razy miałem to napisać ale nie miałem czasu bo grałem
No zajebiste, każdą wolną chwilę przy kąkuterze spędzam na tym.
Nie będę się rozpisywał na telefonie bo za dużo tych rzeczy, za które chciałbym ją pochwalić.
Najchętniej to bym wyszedł z roboty i poszedł grać teraz![]()
a rozwiązanie jest proste, kup hanhelda i graj w pracy 
Trochę mnie zaskoczyłeś taką pozytywną opinią o VII. Na Hirołsach znam się słabo (grałem, ale niezbyt długo), ale z opinii w necie i od osób bardziej wkręconych przejąłem takie przeświadczenie, że najlepsza to jest trójka, oprócz tego piątka, a nowsze części już mniej udane. Fakt, że Olden Era ma przypominać bardziej trójkę niż kontynuować to, co było w siódemce tylko utrwalał to wrażenie.Might & Magic: Heroes VII
Co ja trafiłem
Kupiłem na Steam na mikołajki za 49.99 complete edition.
Coś pięknego, już kilka razy miałem to napisać ale nie miałem czasu bo grałem
No zajebiste, każdą wolną chwilę przy kąkuterze spędzam na tym.
Nie będę się rozpisywał na telefonie bo za dużo tych rzeczy, za które chciałbym ją pochwalić.
Najchętniej to bym wyszedł z roboty i poszedł grać teraz![]()
No 3 najlepsza to tak.Trochę mnie zaskoczyłeś taką pozytywną opinią o VII. Na Hirołsach znam się słabo (grałem, ale niezbyt długo), ale z opinii w necie i od osób bardziej wkręconych przejąłem takie przeświadczenie, że najlepsza to jest trójka, oprócz tego piątka, a nowsze części już mniej udane. Fakt, że Olden Era ma przypominać bardziej trójkę niż kontynuować to, co było w siódemce tylko utrwalał to wrażenie.
Kurde, nie znajdę noNo 3 najlepsza to tak.
Z późniejszych, oprócz 4, w coś grałem, to było dawno więc mogła to być 5.
Wiadomo, po 7 części nie można wiele oczekiwać ale....
Różne opinie były ale jedna z nich mnie przekonała do próby, tym bardziej za 49.99 i bingo, miał chłop rację, jak wrócę do domu to przekleję tę opinię tutaj.

Zauważyłem, że też mam jak była awaria na ubi i sprzedawali gry za darmo czy za 1 dolara, nakupiłem wszystko co się dało. Całą kolekcję herosów i tak dalej.Kurde, nie znajdę no![]()

Nie wiem o chuj tu w ogóle chodzi w tej grze, ale jak zobaczyłem trailer to musiałem wrzucić. Mocne gównonajlepsze że w zasadzie nie wiadomo czy będzie to rpg bo brak "original sin" w nazwie sugeruje że może chodzić o inny gatunek w tym uniwersum

nooo zmiana o 180 stopni w porównaniu do baśniowych D:OS 1 i 2Nie wiem o chuj tu w ogóle chodzi w tej grze, ale jak zobaczyłem trailer to musiałem wrzucić. Mocne gówno
![]()
z tego co teraz czytam to bedzie rpgnooo zmiana o 180 stopni w porównaniu do baśniowych D:OS 1 i 2
oby bo Larian Studios to chyba obecnie top 1 jeżeli chodzi o tworzenie rpgz tego co teraz czytam to bedzie rpg
SekiroMacie jakąś gierkę do polecenia w stylu Ghost of Tsushima? Pierwszy raz gram w coś tego typu i jest kozak
Już tak.Ale wiesz mordo, że ten trailer jest dwa posty wyżej![]()

Na 100% rpg, ale niekoniecznie turowy ;)najlepsze że w zasadzie nie wiadomo czy będzie to rpg bo brak "original sin" w nazwie sugeruje że może chodzić o inny gatunek w tym uniwersum