GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Grałem na klocku na premierę w ustawieniach "wydajność" i bywały spadki FPS (bugów sporo było), teraz gram na PS5 i jest lepiej, póki co bez przycinek no lepsza grywalność dzięki dualsense (po kilku godzinach zero bugów ale czas pokaże czy naprawili większość błędów). Widzę sporo zmian na plus jeśli chodzi o zone i to co w niej można spotkać. No i w końcu dali kurwa noktowizory :pociesznymirek:

No i mamy pierwsze bugi artefakty ujawniają się pod ziemią i nie można ich zebrać :facepalm:
"Kilka godzin gry" plus 2.5 godzin między wpisami i już kotołaki :cmgkeepgoing:

Ja myślę że dopiero wyszedłeś w zonę i pierwszy czy drugi artefakt już był żywcem pogrzebany... Ej, a może wystarczy łopatę do tych bugów?! Wykopiesz se błąd i przestanie być błędem :irish:

Might & Magic: Heroes VII

Co ja trafiłem :antonio:

Kupiłem na Steam na mikołajki za 49.99 complete edition.

Coś pięknego, już kilka razy miałem to napisać ale nie miałem czasu bo grałem :lesnarhappy:

No zajebiste, każdą wolną chwilę przy kąkuterze spędzam na tym.

Nie będę się rozpisywał na telefonie bo za dużo tych rzeczy, za które chciałbym ją pochwalić.

Najchętniej to bym wyszedł z roboty i poszedł grać teraz :korwinlaugh:

Coś pięknego, już kilka razy miałem to napisać ale nie miałem czasu bo grałem :lesnarhappy:

Nie będę się rozpisywał na telefonie bo za dużo tych rzeczy, za które chciałbym ją pochwalić.

Hirołski zawsze spoko :frankapprove: a rozwiązanie jest proste, kup hanhelda i graj w pracy :werdum:

Trochę mnie zaskoczyłeś taką pozytywną opinią o VII. Na Hirołsach znam się słabo (grałem, ale niezbyt długo), ale z opinii w necie i od osób bardziej wkręconych przejąłem takie przeświadczenie, że najlepsza to jest trójka, oprócz tego piątka, a nowsze części już mniej udane. Fakt, że Olden Era ma przypominać bardziej trójkę niż kontynuować to, co było w siódemce tylko utrwalał to wrażenie.

Trochę mnie zaskoczyłeś taką pozytywną opinią o VII. Na Hirołsach znam się słabo (grałem, ale niezbyt długo), ale z opinii w necie i od osób bardziej wkręconych przejąłem takie przeświadczenie, że najlepsza to jest trójka, oprócz tego piątka, a nowsze części już mniej udane. Fakt, że Olden Era ma przypominać bardziej trójkę niż kontynuować to, co było w siódemce tylko utrwalał to wrażenie.
No 3 najlepsza to tak.

Z późniejszych, oprócz 4, w coś grałem, to było dawno więc mogła to być 5.

Wiadomo, po 7 części nie można wiele oczekiwać ale....
Różne opinie były ale jedna z nich mnie przekonała do próby, tym bardziej za 49.99 i bingo, miał chłop rację, jak wrócę do domu to przekleję tę opinię tutaj.

Ja sobie nakurwiam w indyczka teraz. Kopanie, szukanie minerałów i obrona kopuły, która jest Twoja bazą. Do tego czasami wlatuje klimatyczna muzyczka. Nowość w gejpassie:

No 3 najlepsza to tak.

Z późniejszych, oprócz 4, w coś grałem, to było dawno więc mogła to być 5.

Wiadomo, po 7 części nie można wiele oczekiwać ale....
Różne opinie były ale jedna z nich mnie przekonała do próby, tym bardziej za 49.99 i bingo, miał chłop rację, jak wrócę do domu to przekleję tę opinię tutaj.
Kurde, nie znajdę no :boystop:

Kurde, nie znajdę no :boystop:
Zauważyłem, że też mam jak była awaria na ubi i sprzedawali gry za darmo czy za 1 dolara, nakupiłem wszystko co się dało. Całą kolekcję herosów i tak dalej.
:lesnarhappy:

Edit: i chyba też w 5tkę grałem jako ostatnią, ciekawe czy dobra ta 7ka.

Back