ninja
Vale Tudo Championship
A czym to się różni od takiej valhalli? Poważnie pytam.Nie porównuj tego do tego francuskiego gówna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A czym to się różni od takiej valhalli? Poważnie pytam.Nie porównuj tego do tego francuskiego gówna.
Dobrą historią, grywalnością, pełnym polskim udźwiękowieniem, rozmiarem w pozytywnym tego słowa znaczeniu w Ghostach niemal każdy quest jest dobrze poprowadzony fabularnie i chce się tę historię doprowadzić do końca, są znajdźki ale fajny jest sposób ich "odnajdywania". No i kurwa jesteś ninja a nie jakimś chujowym asasynemA czym to się różni od takiej valhalli? Poważnie pytam.

ninjaDobrą historią, grywalnością, pełnym polskim udźwiękowieniem, rozmiarem w pozytywnym tego słowa znaczeniu w Ghostach niemal każdy quest jest dobrze poprowadzony fabularnie i chce się tę historię doprowadzić do końca, są znajdźki ale fajny jest sposób ich "odnajdywania". No i kurwa jesteś ninja a nie jakimś chujowym asasynem![]()
Graj nie pierdolninja
View attachment 130985
to ja chyba wolę tego chujowego asasyna,
ale pierwszą część GOT spróbuję, namówiłeś![]()
Napisz później jak wrażenia 
Ja tam mówiłem o pierwszej. Tego gówna za hajs nie ruszę.ninja
View attachment 130985
to ja chyba wolę tego chujowego asasyna,
ale pierwszą część GOT spróbuję, namówiłeś![]()
Bardziej zwarta, lepiej zaprojektowana, z naprawdę dobrym systemem walki, który nie pozwala gry przeklikać, a na wyższych poziomach trudności potrafi nieraz napsuć krwi przy niektórych bossach.A czym to się różni od takiej valhalli? Poważnie pytam.
Jak ktoś nie gra w grę bo gra się babą to jest srogo pierdolnięty ale takich jednostek chyba nie maJak ktoś twierdzi że gra jest be bo gra się babą to współczuję podejścia bo traci kawał frajdy
Ja jestem.Jak ktoś nie gra w grę bo gra się babą to jest srogo pierdolnięty ale takich jednostek chyba nie ma

też mi się chujowo gra babą.Jak ktoś nie gra w grę bo gra się babą to jest srogo pierdolnięty ale takich jednostek chyba nie ma
Kurła nie grałeś nigdy w Giana Sisters albo Tomb Raider?Ja jestem.![]()
Wieśka 3 też olałeś bo Ciri? 
też mi się chujowo gra babą.

NieKurła nie grałeś nigdy w Giana Sisters
A rzeczywiście, ale to było jeszcze zanim mi włosy na jajach wyrosłyalbo Tomb Raider?![]()
Olałem bo mi się już w nic nie chce grać...Wieśka 3 też olałeś bo Ciri?![]()

gameplay Ciri w W3 do skipnięcia.Ja tam wolę oglądać z tyłu kobiecą postać ale jak ktoś woli męski tyłek - nie oceniam![]()
![]()
Chociaż w Civ5 też są kobiety przywódcy, którymi grałem![]()

to nie jest babaJak ktoś nie gra w grę bo gra się babą to jest srogo pierdolnięty ale takich jednostek chyba nie ma
Po pijaku się nie liczy
only 4 youJa tam wolę oglądać z tyłu kobiecą postać ale jak ktoś woli męski tyłek - nie oceniam![]()
![]()

only 4 you
![]()
już napisałem że na szczęście figury jej nie odwzorowali w grze, mam wrażenie że i gęba wygląda lepiej niż oryginał.i nie było kurwisko oburzone...już napisałem że na szczęście figury jej nie odwzorowali w grze, mam wrażenie że i gęba wygląda lepiej niż oryginał.

W ogóle są płoty, że Silent ma trafić w październiku do PLUSa + Anal Wejk. Teraz to już mają moja kasęPtaszki ćwierkają, że ma się pojawić dlc do SH2 z Marią.
Tak, będziemy grać babom

Anal Wejk
Może ma zaburzenia i myśli że wygląda w rzeczywistości tak dobrze jak w grzei nie było kurwisko oburzone...
drobne zwarcie w lewackim systemie myślenia

Też nie potrafię się przemóc by grać babkąJak ktoś nie gra w grę bo gra się babą to jest srogo pierdolnięty ale takich jednostek chyba nie ma
wyjątek to gry gdzie mamy drużynę to tam jak najbardziejTo streszczenie lutuj, bo się zapierdolisz w akcji. DLC też.A tego Anala to można od razu z dwójeczką, bo pierwszy raz ledwie pamiętam![]()
Pograłbym asasynem z KKK, który szlachtuje bambusów.
Pierwszy raz kupiłbym to gówno.Pograłbym asasynem z KKK, który szlachtuje bambusów.