Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ograłem rok temu razem z dlc. Warto. Silent Hill 2 jednak dużo lepszy.Alan Wake 2 w PS Plus? Jeśli to się potwierdzi to jednak kupuje to ich abo...
Ja podchodziłem do Alana 2 razy, za każdym razem zniechęciłem się. Wkurwiająca rozgrywka Alanem, tą agentką grało mi się całkiem dobrze. Może kiedyś zrobię sobie 3 podejście, ale na myśl o akcjach z klikaczem już mi się odechciewa. Po state of play lista życzeń wzbogacona o WolverineOgrałem rok temu razem z dlc. Warto. Silent Hill 2 jednak dużo lepszy.

Gameplay Alanem był nierówny i mocno zależał od miejscówki. Stacja metra mnie wynudziła, ale hotel rył banie elegancko.Ja podchodziłem do Alana 2 razy, za każdym razem zniechęciłem się. Wkurwiająca rozgrywka Alanem, tą agentką grało mi się całkiem dobrze. Może kiedyś zrobię sobie 3 podejście, ale na myśl o akcjach z klikaczem już mi się odechciewa. Po state of play lista życzeń wzbogacona o Wolverine![]()
Oby nie Wokeverine, bo Insomniac ostatnio ładnie z tym odleciał w drugim pająku.Po state of play lista życzeń wzbogacona o Wolverine
No właśnie przy metrze miałem dośćGameplay Alanem był nierówny i mocno zależał od miejscówki. Stacja metra mnie wynudziła, ale hotel rył banie elegancko.
Tam chyba nie ma co spierdolić, obym się nie pomyliłOby nie Wokeverine, bo Insomniac ostatnio ładnie z tym odleciał w drugim pająku.
To samo myślałem przed zagraniem w TLoU2. Niestety dasz lewakom samograja, a oni i tak coś zjebią. Gameplay pewnie będzie zacny, bo mimo wszystko poniżej pewnego poziomu nigdy nie schodzą.Tam chyba nie ma co spierdolić, obym się nie pomylił![]()
Fakt że ostatnimi czasy mamy przesyt lpg+ bo pojawiają niemal na każdym kroku, choć jak wspomnę sobie Dragonage to już Zevran był ciepły a było to ok 2010 roku. Przez to nie brałem go do drużyny, jedynie by zrobić jego misję lojalnościową (czy jakkolwiek się to zwało). W ME Kaidan był cieplakiem, ale postać jego była dobrze napisana. W BG2 nie pamiętam związków homo.To samo myślałem przed zagraniem w TLoU2. Niestety dasz lewakom samograja, a oni tak coś zjebią. Gameplay pewnie będzie zacny, bo mimo wszystko poniżej pewnego poziomu nigdy nie schodzą.
To się jakoś od Bioware zaczęło. W Jade Empire była już laska bi, a to był 2005 rok. Ale mimo wszystko można było tak pokierować fabułą, żeby nie mieć takich treści. To samo było w BG3. A w drugim pająku była cudowna misja poboczna, żeby pomóc w randce czarnego geja z ciapatym gejemFakt że ostatnimi czasy mamy przesyt lpg+ bo pojawiają niemal na każdym kroku, choć jak wspomnę sobie Dragonage to już Zevran był ciepły a było to ok 2010 roku. Przez to nie brałem go do drużyny, jedynie by zrobić jego misję lojalnościową (czy jakkolwiek się to zwało). W ME Kaidan był cieplakiem, ale postać jego była dobrze napisana. W BG2 nie pamiętam związków homo.

I to za malutkie 80 euroAle gówno![]()
A żeby kupić musisz mieć platynę w GoW:R?I to za malutkie 80 euro

A tego to nie wiem, po ragnaroku ja podziękuję tej marce wolę poprzedniego Kratosa skurwiela.A żeby kupić musisz mieć platynę w GoW:R?![]()
Ten pierwszy GoW w nordyckiej mitologii był bardzo dobry, drugi za to kompletne rozczarowanie pomimo dobrego startu.A tego to nie wiem, po ragnaroku ja podziękuję tej marce wolę poprzedniego Kratosa skurwiela.
Racja ten z 2018 był fajny bo coś nowego i świeżego, ale ragnarok to takie większe dlc, największy minus to bieganie głupim gnojem i zbieranie kwiatków i kolorowych farbek przez 3 godziny do tego recykling bossów. Do gow 3 nie ma podjazdu.Ten pierwszy GoW w nordyckiej mitologii był bardzo dobry, drugi za to kompletne rozczarowanie pomimo dobrego startu.
A niby więcej i lepiej w teorii. Pewnie to samo będzie z drugim Ghostem.Ten pierwszy GoW w nordyckiej mitologii był bardzo dobry, drugi za to kompletne rozczarowanie pomimo dobrego startu.
Oczywiście po 2 części ghosta, god of war, spider mana czyli bezpieczne kontynuację które się sprzedająA niby więcej i lepiej w teorii. Pewnie to samo będzie z drugim Ghostem.
Racja ten z 2018 był fajny bo coś nowego i świeżego, ale ragnarok to takie większe dlc, największy minus to bieganie głupim gnojem i zbieranie kwiatków i kolorowych farbek przez 3 godziny do tego recykling bossów. Do gow 3 nie ma podjazdu.
Cała końcowa sekwencja Ragnaroku to była jedna wielka chujoza. Aż się wierzyć nie chce jak bardzo to spierdolili.A niby więcej i lepiej w teorii. Pewnie to samo będzie z drugim Ghostem.
Chcemy nowego god of war
Sony: macie

1,2 pamiętam ogrywalem na raz po części bo karta pamięci się popsułaJa bym się cieszył jakby starą trylogię odświeżyli. 1 i 2 to ja jeszcze na PS2 ogrywałem. Jak gardzę dzisiejszym zalewem niepotrzebnych remaków, tak odświeżona seria GoW 1, 2, 3 i Ascension by się przydała i sam bym ją zakupił. No ale kurwa 20 lat to macie białego pada z czerwonym paskiem i się cieszcie![]()
Ogólnie pizda bo ps5 jest erą remasterów i remaków.1,2 pamiętam ogrywalem na raz po części

No też tak myślałem do momentu jak przeczytałem, że sweet baby swoje brudne łapska kładło na tym tytule. Więc wolverine wypadł z mojej listy oczekiwanych gier.Tam chyba nie ma co spierdolić, obym się nie pomylił
Oni są rakiem branży gier aktualnieNo też tak myślałem do momentu jak przeczytałem, że sweet baby swoje brudne łapska kładło na tym tytule. Więc wolverine wypadł z mojej listy oczekiwanych gier.

Może i są ale nie są jedynymi winnymi. W branży dev jest masa zjebów którym nie trzeba niczego narzucać. Zrobią gówno gry z własnej woli.Oni są rakiem branży gier aktualnie![]()
Oczywiscie każde studio które idzie z nimi na współpracę jest same sobie winne . Rocksteady które dało nam mega serię batman arham zrobiło z tymi zjebamy suicide squad co okazalo się totalną porażką. A ta lista jest większa jak co. View attachment 1000023783.webpMoże i są ale nie są jedynymi winnymi. W branży dev jest masa zjebów którym nie trzeba niczego narzucać. Zrobią gówno gry z własnej woli.

W skrócie dlc tak samo nunde i drewniane jak tsushima z masą błędów
Grafika wygląda jak z ps4 i to wszytko za 340 zł do tego aktorka głównej bohaterki lesba która nienawidzi białych mężczyzn.

Nie kupiłem tegoKto was zmusza żeby kupować gówno? Żona?![]()
No właśnie już jakiś czas temu zaprzestałem. Jak widzę choćby skrawek tęczy to uciekam. Jedynie dla produkcji redów zrobiłem wyjątek choć nie ukrywam że ostro mnie wkurwiają swoim wsparciem dla zboczeńców.Kto was zmusza żeby kupować gówno? Żona?![]()