GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Parę dni temu była mowa o jednej programistce, która chyba nawet została zwolniona, ale jak widać sytuacja rozwojowa.
Ciekawe jak mocno sama gra będzie przesiąknięta tym gównem. Szkoda, bo lubie GoT.
Mi też szkoda ale w obecnej sytuacji nie widzę innego wyjścia. Już samo obsadzenie tego postępowego stwora w roli głównej wywołuje u mnie poważny niesmak.

komu by się chciało przez 50h patrzeć na ten tępy ryj zawistny
nienawidzący nas białych ludzi
1757930053460.png

do tego nie oszukujmy się każdy się domyśla fabuły już na wstępie, źli mężczyźni zabili rodzinę, za dziecka chciała być samurająx ale tata szowinista dał miecz braciszkowi, teraz wraca w rodzinne strony by się zemścić i przy okazji uemancypować inne potencjalne samurajex

źli mężczyźni zabili rodzinę, za dziecka chciała być samurająx ale tata szowinista dał miecz braciszkowi, teraz wraca w rodzinne strony by się zemścić i przy okazji uemancypować inne potencjalne samurajex
Oprócz zaimków opisałeś mniej więcej historię Jina :muttley: Kumpel kupił kolekcjonerkę więc ja będę grał za darmo :fjedzia: Coś czuję że w plusie w przyszłym miesiącu wpadnie Silent Hill 2 żeby wspomóc sprzedaż F-ki (no chyba że dadzą przed halołynem) :tellmemore:

Last edited:
Oprócz zaimków opisałeś mniej więcej historię Jina :muttley: Kumpel kupił kolekcjonerkę więc ja będę grał za darmo :fjedzia: Coś czuję że w plusie w przyszłym miesiącu wpadnie Silent Hill 2 żeby wspomóc sprzedaż F-ki (no chyba że dadzą przed halołynem) :tellmemore:
a zobacz nie grałem nawet w część 1wszą hihi leży na dysku i czeka

Miał ktoś historię że udało mu się odpiąć stare konto EA od konta na konsoli? Bo pomimo zmiany maila na PS5 to Ci debile wysyłają mi potwierdzenie logowania na starego maila do którego nie mam dostępu i nie mogę nic zrobić. Założyłem konto EA na nowym mailu i nie mogę dopiąć konta bo moje konto PS5 jest już powiązane z innym i nie mogę się zalogować na ich konto ani na webappa

Miał ktoś historię że udało mu się odpiąć stare konto EA od konta na konsoli? Bo pomimo zmiany maila na PS5 to Ci debile wysyłają mi potwierdzenie logowania na starego maila do którego nie mam dostępu i nie mogę nic zrobić. Założyłem konto EA na nowym mailu i nie mogę dopiąć konta bo moje konto PS5 jest już powiązane z innym i nie mogę się zalogować na ich konto ani na webappa
Nie wiem jak to teraz może działać ale jak kiedyś miałem problemy z odzyskaniem konta na Origin i nic nie działało to zadzwoniłem na ich infolinię i szybko ogarnęli temat.

Kurwa oryginał to chyba jeszcze na pierwszym PlayStation grałem :antonio: Albo mi się pojebało, na bank pierwsza gra na PSX to był Resident Evil 2, wersja po niemiecku i bez karty pamięci więc trzeba było przechodzić na raz bez zgonu :bleed:
Dla mnie to najlepsze residenty oryginalne 1,2,3, code Veronica. Outbreak na ps2 cisnąłem pamiętam bardzo trudna była.

Patrząc wczoraj na nowego SilentHill F na streamie, to się cieszę, że mam całą masę gier do nadrobienia ze starych generacji. Niezłe gówno im wyszło :lol:

Back