Wreszcie skończyłem god od war Ragnarok. Może trochę momentami fabuła zamulała, ale ogólnie gra dla mnie kozak. Wizualnie sztos. Niby otwarty świat, ale nie ma przeciągniętego biegania bez celu żeby odkrywać jakieś znaki zapytania, które w sumie do niczego ciekawego nie prowadzą. Relacja ojciec-syn, którą uwielbiam. W dodatku ja mam często przerwy od grania po 2-3 tyg żeby usiąść na 2-3 godziny i znowu przerwa i często nie pamiętam w ogóle o co chodziło w grze, a tu bez problemu 5 minut i wiedziałem co chcę zrobić.
Zauważyłem, że mam problem z ,,za dużymi" grami, bo mam manię zaglądania w każdy zakątek i tracę za dużo czasu, a później i tak nie wiem gdzie byłem.
Teraz zaczynam days gone. Póki co mi się podoba.
W ogóle ostatnio jaką krzywą akcję miałem. Przyszedł mi mail, że hasło w epic games mi ktoś zmienił, więc zresetowałem. Mijają 2 dni i patrzę na mailu wiadomość, że logowanie na skrzynkę z nowego miejsca - Iran + hasło do pastore zmienione i zmieniony adres e-mail konta. Od razu zmieniłem hasło do maila. Do psstore konto nie do zresetowania, bo zmieniony mail,ale zadzwoniłem do supportu i odnaleźli moje konto, po weryfikacji odzyskałem dostęp. Na psstore miałem podpiętą kartę i paypala, ale na szczęście to jest konto, na którym trzymam pieniądze tylko na bieżące głupoty - max 2000 zł i w dodatku karta mi się przeterminowała z końcem sierpnia, ale dało mi to do myślenia, że jednak przez głupie subskrypcje, gdzie wszędzie są podpięte karty, można stracić pieniądze