GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Nigdy nie ukończyłem Path of Exile, aktualnie jestem mocno wkręcony, 4 akt, myślę sobie ze zaraz koniec, patrze w necie.... 10 aktow.
:bleed:

Duelist top

Warto grać w podstawkę diablo4 (jest w psplus) czy lepiej zainwestować dodatkowe 80 zł i od razu zaczynać z dodatkiem?

Czyli po prostu ogram podstawkę. Ogólnie zawsze lubiłem gry h&s i wszystkie części diablo przechodziłem wiele razy, ale jak jest lipa to nie będę za to dodatkowo płacił

Last edited:
W PUBG współpraca z Transformers, właśnie spuściłem pierwszy od tygodnia wpierdol, bo zapomniałem słuchawek na wczasy zabrać. Thompsona, nie jakieś kurła Wilkinsy:fjedzia:
1000038285.jpg

Siemanko gay-mingowe świry. Podsumowanie moich ostatnich miesięcy:

3DS
Luigi Mansion 2: - zakończone
1752051761448.png

Fanem nie zostanę. Grało się przyjemnie, ale gra ma wymyślne zagadki. U mnie bez poradnika czasami ani rusz, czego nie lubię.
Nie wiem... jakoś czułem, że ten Lugi tutaj i cała ta fabuła na siłę, żeby monetyzować markę. 5/10

Pokemon Fire/Red - zakończone
Już pisałem jakiś czas temu, że ogrywam. Ile ja się musiałem nagrindować na końcu, żeby ostatni Gym przejść. Fajna przygoda, walki trudne, ale dające satysfakcję. Pomimo grindu, którego nie lubię 8,5/10

Castelvania: Lords of Shadow - Mirror of Fate - w trakcie
obraz_2025-07-09_112034163.png

Mając do czynienia, ze starymi częściami(których nigdy nie przeszedłem, bo są kurewsko trudne<może kiedyś>), spodziewałem się innych mechanik, bardziej archaicznych i większego poziomu trudności. Jak na razie gra się przyjemnie, poziom jest odpowiedni, ciekawe mechaniki i fajne zagadki, satysfakcjonujące walki z bossami.

XBOX
Polecę dwa fajne tytuły z GamePassa + klasykę.

Dungeons of Hinterberg - zakończone
1752052986258.png

Fabuły nie oceniam, bo skipowałem:D Walka przyjemna, ciekawe zagadki, żadnych nowych mechanik nie zobaczycie. Czuć, że to Indyk. Jak jesteście fanem gier typu Darksiders'o podobnych, to Wam siądzie. 6,5/10

Atlas Fallen - w trakcie
obraz_2025-07-09_112859763.png

Gra mnie zaskoczyła bardzo pozytywnie oprawą wizualną i optymalizacją. Nie ma tam nic odkrywczego, ale gra się przyjemnie.
Walka potrafi wkurwić, ale też dać dużo satysfakcji(poziom trudny). Eksploracja jest ciekawa, lecz czuć pół-otwarty świat.
Ogólnie warte polecenia, bo o grze mało było słychać na premierę.

Gears of War: Ultimate edition - zakończone.
Nigdy nie miałem okazji ograć tego klasyczka. Nie jestem fanem strzelanek. Co mogę powiedzieć. Krótka historia, z wkurwiającym AI przeciwników i pomocników. Jeszcze bardziej wkurwiającą mechaniką chowania się za przeszkodami(mało intuicyjna). Jednak ma coś w sobie, jestem ciekawy czy następne części są lepsze. 5,5/10

Castelvania: Lords of Shadow - Mirror of Fate - w trakcie
obraz_2025-07-09_112034163.png

Mając do czynienia, ze starymi częściami(których nigdy nie przeszedłem, bo są kurewsko trudne<może kiedyś>), spodziewałem się innych mechanik, bardziej archaicznych i większego poziomu trudności. Jak na razie gra się przyjemnie, poziom jest odpowiedni, ciekawe mechaniki i fajne zagadki, satysfakcjonujące walki z bossami.
Ograłem na początku roku bo było w cenie poniżej kebaba - całkiem fajne.
Gears of War: Ultimate edition - zakończone.
Nigdy nie miałem okazji ograć tego klasyczka. Nie jestem fanem strzelanek. Co mogę powiedzieć. Krótka historia, z wkurwiającym AI przeciwników i pomocników. Jeszcze bardziej wkurwiającą mechaniką chowania się za przeszkodami(mało intuicyjna). Jednak ma coś w sobie, jestem ciekawy czy następne części są lepsze. 5,5/10
Pierwsze Gyrosy się zestarzały i to mocno. Kolejne części jeśli chodzi o gunplay wypadają lepiej. Ten ultimate to trochę cyrk, bo podciągnęli grafikę, ale gameplay został z 2006 roku.

Mało tego wydają tego kotleta teraz na PS5.

Posiadacze PS5, czy któryś z Was miał problem z mocno grzejącą się konsolą? Zaczął mi znikać obraz w losowych momentach i wczoraj przy tym towarzyszył również dziwny dzwięk. Jak dotknąłem kabla HDMI to był wręcz parzący i zastanawiam się czy tu nie leży problem.

Posiadacze PS5, czy któryś z Was miał problem z mocno grzejącą się konsolą? Zaczął mi znikać obraz w losowych momentach i wczoraj przy tym towarzyszył również dziwny dzwięk. Jak dotknąłem kabla HDMI to był wręcz parzący i zastanawiam się czy tu nie leży problem.
Konsola stoi czy leży?
Po za tym trzeba ją regularnie czyścić sprężonym powietrzem. Nie trzeba nawet otwierać jeśli masz dostęp do kompresora.
Próbowałeś innego przewodu?

Stoi

O, to jest przydatna informacja.

Przewód raczej dobry, ale wymienie dzisiaj. W Xboxie jest ok.

Wjebałem od razu całą do wanny.
Musi leżeć. W pozycji stojącej procesor potrafi stracić kontakt z bazą.
Ogólnie użytkownicy narzekają na głośną pracę ale to zazwyczaj wina brudnego układu chłodzenia. Sprężone powietrze w sprayu może nie wystarczyć.

Musi leżeć. W pozycji stojącej procesor potrafi stracić kontakt z bazą.
Ogólnie użytkownicy narzekają na głośną pracę ale to zazwyczaj wina brudnego układu chłodzenia. Sprężone powietrze w sprayu może nie wystarczyć.
Wypróbuje i zobaczę czy zdaje egzamin. Dzięki.

Pograłem godzinkę w diablo4. W ogóle nie ogarniam tego o co w tej grze teraz chodzi. Jak się wdrożę to będzie lepiej czy ona jest tak zamotana? Jakieś szepty, wyzwania, biegam bez tołku, nie wiem co za questy wykonuję. Kiedyś diablo było prostą grą na chwilę bezmyślnej sieczki. Teraz dalej sieczka jest bezmyślna, tylko jakoś nie mogę tego ogarnąć

Jako posiadacz cohonesowego rozmiaru nawet nie wziąłem tej ewentualności pod uwagę.
Ale jako, że Ty bierzesz to chyba czas byś opuścił nasze szanowne grono :mamed:
Powoli jeden za drugim, ujawniają się użytkownicy którzy minęli się z prawdą przy rejestracji.

Back