GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Garbię się tylko co jakiś czas przy Heroes 3. A ostatnią grą którą zmęczyłem przy lapku było genialne Disco Elysium.
W takim razie, o ile lubisz dobry horror, to Stygian jest warty chwilowego, ponownego zgarbienia przy lapku.

Tym bardziej, że kosztuje teraz 17 zł. oraz, że widzę iż potrafisz docenić klimat i fabułę gry a nie tylko efekty wizualne.

Ale już więcej nie truję, każdy sam decyduje :conorsalute:

Ja tylko chciałem sprawdzić czy jest sens polecać paździerze na PC :awesome:
Ja mam w bibliotece steamowej Stygian i to - jeśli dobrze pamiętam - dlatego, że tutaj o nim kiedyś napisałeś. Więc jakiś tam sens może być :lol:

Problem w tym, że kiedy go kupiłem, to w sumie fajnie się zaczynał, ale coś mnie od niego odciągnęło i jeszcze nie wróciłem. Jeśli dobrze kojarzę, to w tamtym czasie chyba się wciągnąłem znowu w Football Managera :facepalm:

Majstersztyk który z prawdziwym gameplayem prawdopodobnie nie będzie miał nic wspólnego :lesnarhappy:
Zrzut ekranu 2025-06-04 160707.png

Ważne, że akcje idą w górę, na premię będzie wszystko cacy, 60 fps na konsolach starej generacji.

:mamed:

kurwa najgorsze, że ja już za 240zł opchnąłem i liczyłem na większy spadek przed premierą, przecie to jeszcze z dwa lata...
Było czekać na podrasowane tisery i obietnice wyborcze. To zawsze ich winduje.

Spoko, że powrót do Raccon City. Ciekawe kto będzie głównym charakterem. Dobrze, że idą w stronę głównej linii fabularnej, a nie tych wilkołakow etc.
W trailerze słychać na pewno Jill, prawdopodobnie też Leona. Dobra paka :)

Z RE jestem od jedynki, którą ukończyłem w 2002 roku na PS One. :)

Silent Evil?
Według przecieków miała być jakaś wyspa i rodzeństwo Redfield jako głowni bohaterowie.
Mimo wszystko może być ciekawie.
Fajnie byłoby zobaczyć Claire w akcji. Rodzeństwo Redfield zrobiło fajną robotę w Code Veronica. Jak ktoś nie grał, polecam. Można na emulatorze ps2

Fajnie byłoby zobaczyć Claire w akcji. Rodzeństwo Redfield zrobiło fajną robotę w Code Veronica. Jak ktoś nie grał, polecam. Można na emulatorze ps2
Podobno robią remake CV, ale jeszcze sobie poczekamy bo dopiero w 2027 najwcześniej wypuszczą.

Back