Miskatonic
Vale Tudo Championship
Steam.
WH: Gladius
- 100%
polecam
WH: Gladius
- 100%
polecam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Podobno warto rozważyć jak będzie na obniżce, gra AA ale lepsza niż aktualne odchody typu Vanguard
Doprecyzuje, że chodziło o Dragon Age. Tak później trafiłem że polskie studio. Tym bardziej warto wesprzeć bo gra podobno jest solidna a jest to mały zespół. Dla ludzi lubiący RPG raczej zakup obowiązkowy. Dodatkowo bardzo sporo streamerow i youtuberów chwali ich produkcję biorąc pod uwagę, że to małe studio i sporą gra.Swoją drogą to jest grą wrocławskiego studia, które specjalizuje się w planszówkach - Tainted Grail jest jedną z nich (kampanijny kolos na dziesiątki godzin). Wydali też grę planszową ISS Vanguard, więc mam nadzieję, że nie do tego pijesz ;)
Podobno warto rozważyć jak będzie na obniżce, gra AA ale lepsza niż aktualne odchody typu Vanguard
Może dalej jest lepiej, ale niestety mam za mało czasu na granie żeby się z jakąś grą męczyć.ja ściągnąłem na razie "legalną" wersję ale nie mam coś ochoty nawet instalować, czekam na recenzje "uczciwych" recenzentów i zainstaluję w piątek, jak będzie dobre to wesprę twórcówPrzetestowałem i znudziło mnie na tyle że nie wyszedłem z pierwszej lokacjiMoże dalej jest lepiej, ale niestety mam za mało czasu na granie żeby się z jakąś grą męczyć.
Na ps5 dali demo więc skorzystałem.ja ściągnąłem na razie "legalną" wersję ale nie mam coś ochoty nawet instalować, czekam na recenzje "uczciwych" recenzentów i zainstaluję w piątek, jak będzie wesprę twórców
Dziwny w jakim sensie? Na mnie żaden wstęp do gry nie zrobił takiego wrażenia jak prolog Clair.Pierwszy dzień w Claire za mną, prolog był... Dziwny. Zresztą do teraz, kiedy znalazłem maelle wszystko jest dziwne. Ale jest coś w tym, że chce wiedzieć coraz więcej, o co tu kurwa chodzi. System walki miodzio
Po prostu dziwny. Świat jest dziwny. Otoczenie.Dziwny w jakim sensie? Na mnie żaden wstęp do gry nie zrobił takiego wrażenia jak prolog Clair.
Widziałem jakiś trailer/gameply z tego. Wygląda bardzo obiecująco. To jest beta? Grasz na konsoli, PC?Tainted Grail: The Fall of Avalon
bardzo dobre, wczoraj zasiadłem o 22 to na zegarze mi się pojawiła 3:30, bardzo wciągająca, mniej więcej emocje jak przy dawnych grach elder scrolls.
Świat bardzo fajny.
PC, normalna wersja.Widziałem jakiś trailer/gameply z tego. Wygląda bardzo obiecująco. To jest beta? Grasz na konsoli, PC?
Wieża nieskończoności wczoraj robiona od 4lvl do 10lvl bo ciut znudzony poszedłem szukać bossa Clea, na Simona wpadłem ok 70 poziomu i wiedziałem że
i po jednej potyczce się oddaliłem z podkulonym ogonem. Gra mi się zajebiście w to
Jak dobiję 95 lvl idę dostać wpierdol od Simona raz jeszcze 
Niewiem czy dziala bo nie grałem jeszcze w expedition, ale może się przyda komuś:

Ja wczoraj ukończyłem fabułę i wieżę nieskończoności (Clea i Renoir byli na strzała i nie zdążyli nawet wykonać żadnego atakuNie próbowałem, ale ponoć niezły patent aby wyłączyć muzykę podczas walki, dzięki czemu łatwiej usłyszeć "dźwięk" towarzyszący atakowi przeciwnika i wtedy wykonywać blok.
![]()
Clair Obscur: Expedition 33 studio already has "great ideas for the next game" after its debut release "smashed our forecasts pretty fast"
Expedition 33's producer "can't wait to dig more into the ideas we already have"www.gamesradar.com
Myślę, że sequel to kwestia czasu po takim sukcesie, a pomysłów na kontynuację jest mnóstwo ;)
Jednak bardziej ucieszyłbym się jakby szybko ogłosili DLC np. z ekspedycją Zero albo jeszcze lepiej z 60ta pełna gigachadow![]()
) Przyznaje że Simona ominąłem bo już miałem przesyt gry, ale pewnie za niedługo wczytam stan gry i podejmę próbę ubicia go. Wczoraj wjechał Terminator bo był promce na PS5. Póki co symulator śmieciarza bo muszę grzebać w śmietnikach żeby zbierać zasoby, puszki i butelki też zbieram
Ale fabuła nawet ciekawa i chce się grać 
Mam nadzieję, że na arenie Gestrali wybrałeś Maelle - dostaje wtedy super broń. Wiele walk do zakończenia drugiego aktu to bardzo fajne wyzwanie, chyba, że grasz na hardzie to może i później też ;)Po krótkiej przerwie od grania wróciłem do Clair. Sakapatate dostał manto, Sciel zwerbowana i byłem w jaskini gdzie tłukłem się z tym żółwio-kamieniem.
Podbiłem też do mima, ale zmasakrował mnie niesamowicie - pewnie na wyższym poziomie dopiero będzie sens.
Tak:). Ale wybrałem ją na pałę szczerze mówiąc.Mam nadzieję, że na arenie Gestrali wybrałeś Maelle - dostaje wtedy super broń.
W sumie ja też, ale niedawno doczytałem, że tylko ona dostaje wyjątkowa broń. Medalum miałem już do końca gry, chociaż może na ostania walkę wybiorę barrier beakera.Tak:). Ale wybrałem ją na pałę szczerze mówiąc.