GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Jebany chuj nameless puppet w drugiej odsłonie!
:siara:
Całą grę robię bez widm, ta kurwa mi została, serca chujowi dżepecie nie łoddom!
ufff wymęczony skurwysyn jebany chuj puppet pierdolony, tak mi ten boss nie siedzi, że bossowie z ER się chowają

Mam problem. Lubimy z narzeczoną pograć w dont starve together, ale ostatnio już nam się znudziło i szukam jakiejś podobnej gry dla 2 osób. W dst podobał nam się klimat, crafting, budowanie bazy, ciągła walka o przetrwanie i walki z bossami. Szukałem czegoś podobnego, ale nic nie znalazłem. Macie może coś ciekawego do gry dla 2 osób w local coop na ps5? Gry typu Rayman legends, little big planet, unravel, It takes two przerabialiśmy, ale nie wciągnęły
Wszyscy teraz spuszczają się nad Split Fiction.

nowa wersja Carmen Sandiego, także tego
screenshot.carmen-sandiego.1920x1080.2025-03-05.15.jpg

Jakaś konsola retro, poza Switchem? Wiem, że tam można kupić abonament miesięczny i mieć jakiś zestaw gier od Nintendo. Tylko ja mam uczulenie na modele subskrypcyjne. Jak coś kupuję to chcę to rzeczywiście mieć, a nie tylko mieć do tego "dostęp".

Tylko bez chińskich piratów :beczka: .

Spróbowałem wczoraj Monster Hunter World. Była to moja pierwsza styczność z serią.
Nudne to strasznie. Poza tym dalej zdarzają się niedoróbki mimo tego, że wersja to 15 coś.
Capcom ewidentnie nie potrafi robić open worldów.
Jakaś konsola retro, poza Switchem? Wiem, że tam można kupić abonament miesięczny i mieć jakiś zestaw gier od Nintendo. Tylko ja mam uczulenie na modele subskrypcyjne. Jak coś kupuję to chcę to rzeczywiście mieć, a nie tylko mieć do tego "dostęp".

PSP? PS Vita?
Ta druga to ponoć jest fajną opcją.

Reszta obecnie popularnych to ambernic, ale to już są pirackie.

Dla mnie retro to co najmniej dekadę wcześniej :pjelen:. Chyba, że PSP odtwarza też NES, SNES i Atari?
W sumie już trochę podchodzi pod retro. Wiem, że jakieś gry z PS1 odtwarza za pośrednictwem PS store np Tekken 3.

To o czym piszesz to mimo wszystko podchodzi pod emulacje.

Chyba, że chcesz się bawić w coś takiego:

Kup switcha i go przerób (w zależności od miasta 150-200zl) a potem już wolna amerykanka :fjedzia:

Ja filmy na płytach kupuję, a Ty mi o przerobieniu konsoli mówisz :P
Jest jeszcze coś takiego

Kilka pozycji wbudowanych plus wsparcie dla oficjalnych kartridży evercade więc nie ma zabawy w żadne romy i piraty tylko dokupujesz sobie to co Ci pasuje i grasz

Back