GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Najgorsze jest że Suicide Squad wyszło kosztem tego

:płacz::jon:

Tam był spory potencjał. O ile seria Arkham się przejadła, to ten Beyond mógłby być fajnym odświeżeniem.
Albo wziąć na tapetę serie Flashpoint, w której Bruce Wayne ginie w zaułku od kuli przestępcy, a jego ojciec zostaje Batmanem - od normalnego nietoperza różniło go to, że używał broni palnej i zabijał swoich przeciwników.

:beczka:
1000010092.jpg

1000010094.png

1000010093.jpg

Tam był spory potencjał. O ile seria Arkham się przejadła, to ten Beyond mógłby być fajnym odświeżeniem.
Albo wziąć na tapetę serie Flashpoint, w której Bruce Wayne ginie w zaułku od kuli przestępcy, a jego ojciec zostaje Batmanem - od normalnego nietoperza różniło go to, że używał broni palnej i zabijał swoich przeciwników.
Zamiast Beyonda, Flashpointa czy nawet gry o Supermanie/Lidze Sprawiedliwości (tego występu w tym woke gównie nie liczę) lepiej wypuścić szrot na który nikt nie czekał. Garniaki tymi ruchami pokazały że ich pojęcie o grach, o tym czego chcą gracze, jest na absolutnie zerowym poziomie.

Pany a dragon age inkwizycja jest dobre? Mam to na jakimś steamie czy gogu ale nie chcę się wpierdolic w jakieś pedalskie gówno.

Oj dajmy już spokój z tym pedalstwem od BioWare żaden cohonesiak w to nie zagra a jak zagra to się dowiemy o tym i odpowiednio przetasujemy delikwenta

Patrzę na animacje, brutalność, muzę i myślę sobie jaka byłaby epa gdy ktoś chciał to zekranizować nawet w formie animacji... A później przypomniałem sobie o Absolution od Netflxa :wall:
Bieda Vox Machina gdzie drużyna była cała złożona z cieplaków.
Jedno z najgorszych gówien jakie oglądałem

Przecież woke u BioWare jest od lat, pedalstwo było już w Jade Empire i DA:Origins :fjedzia:

Inna sprawa, że ten downgrade Izabeli jest w kurwę żałosny

Back