PIR
UFC Strawweight
3 i 4ktore party?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
3 i 4ktore party?

za drogie kurła.Ktoś chce pograć w Borderlands3 na PC? altec1757 na epic, dodajcie jak coś
Ja mam epica na rosję założonego, Bordery wychodzą za 100złza drogie kurła.
w gearsy moge lutnąć. Właśnie zainstalowałem
![]()

Masz ludzi do grania ? może bym kupił. Btw na apic nie mogę cię znaleźć.Ktoś chce pograć w Borderlands3 na PC? altec1757 na epic, dodajcie jak coś
Kupowałeś już tak? Nie było problemów.Ja mam epica na rosję założonego, Bordery wychodzą za 100zł![]()
Kupowałem, mam tak anno 1800 za 70zł.Kupowałeś już tak? Nie było problemów.
Może się okazać świetną grą. Rzadko spotykana praktyka odkładania premiery by dopracować produkt.
Cyberpunk i tak wyszedł za wcześnie. Może da to trochę do myślenia wydawcom.W tam rzadko spotykana, a Cyberpunk?
A to nie było przypadkiem tak że już za dużo wpompowali w promocję, żeby dalej zwlekać? Raz już chyba przesuwali premierę.Cyberpunk i tak wyszedł za wcześnie. Może da to trochę do myślenia wydawcom.
na ps5 tylkoNajnowszy Oddworld miał być w ps+ na kwiecień w dniu premiery. Patrzę i widzę tylko Days Gone i Zombie Army 4. Jak wchodzę na stronę gry to mam że 209zł kosztuje. O co tu chodzi?![]()
To info mi umknęło... kurwy nie ludzie, dla mnie w takim razie kwiecień w ps+ mocno średnina ps5 tylko

Na pc Ci mogę podesłać.To info mi umknęło... kurwy nie ludzie, dla mnie w takim razie kwiecień w ps+ mocno średni![]()
zostaną na konsoli, usuwaj śmiało.Panowie jako laik w temacie mam pytanie. Założmy gram w jakąś gierke na ps4, ale chcę ją narazie wyjebać, żeby zrobić miejsce na inną. Jak zainstaluję ja za jakiś czas z bibloteki, to moje savy z teraz zostaną czy gdzieś to trzeba specjalnie zapisać?
Wrzuć w spoila o co chodzi, bo pewnie i tak nie zagram.jebane zlecenie 63 w death stranding, nie dokończę gry przez to gówno.
Dziękuję za chęci, ale na pc u mnie to najwyżej saper pójdzie.Na pc Ci mogę podesłać.
gra nie ma dużych wymagań. Co masz za rakietę? :)Dziękuję za chęci, ale na pc u mnie to najwyżej saper pójdzie.
lapek:gra nie ma dużych wymagań. Co masz za rakietę? :)
Może jako :)ze wszystkim na low w 720p.lapek:
procek intel core i5-4200M 2,5GHz
pamięć 6GB DDR3
grafa Radeon HD 8500M
dysk HDD Sata II 1TB
Na pc Ci mogę podesłać.
To możesz podesłać, spróbuje.Może jako :)ze wszystkim na low w 720p.
Przecież to banalne byłojebane zlecenie 63 w death stranding, nie dokończę gry przez to gówno.