lugasek
UFC Middleweight
Nie powinno być problemów, ale gdyby coś to napisz.@lugasek
Dasz radę wygenerować linki do wersji PL
Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura
i czy pójdzie to na Windows 7?
http://wklejto.pl/299497
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie powinno być problemów, ale gdyby coś to napisz.@lugasek
Dasz radę wygenerować linki do wersji PL
Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura
i czy pójdzie to na Windows 7?
Nie powinno być problemów, ale gdyby coś to napisz.
http://wklejto.pl/299497

Ja Ci wysłałem polską wersje, nie z goga. Ale jak z goga nie chciało Ci działać, to tu może być jeszcze gorzej :)Dzięki, ale wcześniej kupiłem na tym całym GOG i stare dobre czasy kombinowania mi się przypomniały. Godzinę siedziałem przy instalacji (przez ten GOG Galaxy gra instaluje się dobre 10 minut) a i tak się nie udało.
- spolszczenie nie można zainstalować do wersji z GOG
- jak już udało się zainstalować spolszczenie i wgrać patcha PL to gra się nie uruchamiała
- jak udało się rozwiązać powyższy problem to po wgraniu modów z grafiką mam czarny ekran podczas rozgrywki tzn. menu i ekran tworzenia postaci działa, boczne paski też, ale widzę tylko napisy na czarnym tle :)
- oczywiście mod do rozdzielczości też nie działa bo wymaga wers eng
Na XP działa bez problemu, a chciałem sobie na lapku pograć bo szykuje mi się sporo służbowych wyjazdów, ale i tak fajnie, że sobie przypomnę to genialną gierkę, nawet na stacjonarnym.
błąd EA mi wyskakuje. Tobie też?kurde od kilku dni nie chce mnie połączyć z serwerami ea w ufc 2 na plejce ma ktoś też tak?
unable to connect to the ea serversbłąd EA mi wyskakuje. Tobie też?
Kwestia tylko tego w jakie gry grasz.Zawsze grałem na pc, ale w końcu przyszedł ten moment, że zdecydowałem się na swoją pierwszą w życiu konsolę. Możecie doradzić co wziąć? Opłaca się teraz brać ps4, bo gdzieś czytałem że 5 na horyzoncie. A może xbox one? Przeglądam sobie ceny w różnych sklepach i widzę, że ps4 pro jest droższe niż zwykłe, a tak na prawdę poza tym, że ciszej chodzi nie wiem w sumie dlaczego. Możecie wytłumaczyć jak debilowi ;) na co z tej listy byście się zdecydowali?
https://www.mediaexpert.pl/konsole-ps4/
Trochę tak z uwagą trzeba niemieckie wersje gier kupować bo one są cięte/zmieniane ostro. Restrykcje tamtego rynku są bardzo duże. Także język może być najmniejszym problemem.Wiesiu GOTY na konsole za 20 ojro. Nie wiem jak z polskim dublingiem.
Amazon product ASIN B010V93XVC
Jak jest polski język to nie jest pocieta. Bardzo dużo gier jest sprowadzanych właśnie ze względu na to, że te sklepowe są pocieteTrochę tak z uwagą trzeba niemieckie wersje gier kupować bo one są cięte/zmieniane ostro. Restrykcje tamtego rynku są bardzo duże. Także język może być najmniejszym problemem.
Wygląda,że dubling można ściągnąć, co do cenzury to raczej wszystko ok. Nikt nie wspomina o tym.Trochę tak z uwagą trzeba niemieckie wersje gier kupować bo one są cięte/zmieniane ostro. Restrykcje tamtego rynku są bardzo duże. Także język może być najmniejszym problemem.
To spoko. Ja tylko dałem znać, żeby się nie naciąć i sprawdzić. I tak jak piszą najlepiej dodać jakiś preorder do koszyka, żeby zamówienie powyżej 40E było, a potem anulować to drugie po wysyłce tego pierwszego.Wygląda,że dubling można ściągnąć, co do cenzury to raczej wszystko ok. Nikt nie wspomina o tym.
https://www.pepper.pl/promocje/wiedzmin-3-goty-playstation-4-xbox-one-55614
Kwestia tylko tego w jakie gry grasz.
Konsole, o ile nie jesteś fanboyem. Kupuje się dla gier jakie na nie wychodzą. Głównie chodzi o tytuły ekskluzywne. Np. Uncharted na ps4, czy Halo na xbox one.mógłbyś napisać coś więcej, bo kompletnie nie jestem w temacie
http://cohones.mmarocks.pl/threads/fortnite-cohones-team.39958/Fortnite polecam mocno, swietna gra f2p
chodzi o tytuły ekskluzywne danych platform.mógłbyś napisać coś więcej, bo kompletnie nie jestem w temacie
Graj w pojedynkę chyba nie oznacza możliwości przejścia kampanii jak kiedyś było w przypadku Homefront:RevolutionFree weekend w nowym Ghost Reconie
https://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/pl-pl/free-weekend/index.aspx

Nie wiem. Z opisu wygląda, że cała gra będzie dostępna.Graj w pojedynkę chyba nie oznacza możliwości przejścia kampanii jak kiedyś było w przypadku Homefront:Revolution![]()
Grałem w to solo i można samemu przejść kampanie ale ogólnie gra jest tak nudna i powtarzalna jak ostatnia MafiaGraj w pojedynkę chyba nie oznacza możliwości przejścia kampanii jak kiedyś było w przypadku Homefront:Revolution![]()

Czesc wszystkim!
QuakeCon juz za mna i wszystko przebieglo zgodnie z planem! W pierwszy dzien rozgrywek postanowilem wziac dla zabawy udzial w turnieju QuakeLive 4vs4. Zrobilismy wiec stworzyc z paroma osobami druzyne na godzine przed startem turnieju, skutek? 2 miejsce i 3.000$ do podzialu.
Glownym celem byl oczywiscie turniej w Quake II na 20 rocznice gry na ktorym bylem na dobra sprawe jedynym reprezentatem naszej sceny Q2 w Polsce i Europie. Turniej wiec udalo sie wygrac bez najmniejszego problemu.
Poznalem wiele niesamowitych osob, ktorzy sa dla mnie mega przyjazni i pomagaja mi w kazdej sytuacji. Atmosfera jaka tutaj panuje jest bardzo pozytywna, wszedzie dookola chodza najbardziej popularne osoby z Quake. Dla kogos kto w tym jest od wielu lat to niesamowite doswiadczenie.
A to wszystko dzieki Wam, na prawde dziekuje z calego serca! —> Best thanks to Krista and Alex, without you two I couldnt even open this fundraiser and do all the rest. <—-
Jeszcze raz chcialbym podziekowac ASUS ASUS Republic of Gamers za kupienie biletow lotniczych. Nie spodziewalem sie, ze ja oraz tak stara gra znajdziemy Wasze zainteresowanie, jednak trzeba przyznac – jest ona tego warta. Dzieki za cala pomoc!
To tyle ode mnie, do zobaczenia w Polsce!
Już niedługo mam zamiar odświeżyć sobie jedną z najlepszych gier wszech czasów:
A potem resztę trylogii o Razielu i Kainie. Oj oj.

Już niedługo mam zamiar odświeżyć sobie jedną z najlepszych gier wszech czasów:
A potem resztę trylogii o Razielu i Kainie. Oj oj.
Lubię, ale moja ulubiona gra z serii to Legacy of Kain: Blood Omen 2, niesamowity klimat.
Dla mnie najlepsza pozostaje Blood Omen Legacy of Kain, grałem w to chyba z 20 lat temu