GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Nie powinno być problemów, ale gdyby coś to napisz.
http://wklejto.pl/299497

Dzięki, ale wcześniej kupiłem na tym całym GOG i stare dobre czasy kombinowania mi się przypomniały. Godzinę siedziałem przy instalacji (przez ten GOG Galaxy gra instaluje się dobre 10 minut) a i tak się nie udało.
- spolszczenie nie można zainstalować do wersji z GOG
- jak już udało się zainstalować spolszczenie i wgrać patcha PL to gra się nie uruchamiała
- jak udało się rozwiązać powyższy problem to po wgraniu modów z grafiką mam czarny ekran podczas rozgrywki tzn. menu i ekran tworzenia postaci działa, boczne paski też, ale widzę tylko napisy na czarnym tle :)
- oczywiście mod do rozdzielczości też nie działa bo wymaga wers eng :bayan:

Na XP działa bez problemu, a chciałem sobie na lapku pograć bo szykuje mi się sporo służbowych wyjazdów, ale i tak fajnie, że sobie przypomnę to genialną gierkę, nawet na stacjonarnym.

Dzięki, ale wcześniej kupiłem na tym całym GOG i stare dobre czasy kombinowania mi się przypomniały. Godzinę siedziałem przy instalacji (przez ten GOG Galaxy gra instaluje się dobre 10 minut) a i tak się nie udało.
- spolszczenie nie można zainstalować do wersji z GOG
- jak już udało się zainstalować spolszczenie i wgrać patcha PL to gra się nie uruchamiała
- jak udało się rozwiązać powyższy problem to po wgraniu modów z grafiką mam czarny ekran podczas rozgrywki tzn. menu i ekran tworzenia postaci działa, boczne paski też, ale widzę tylko napisy na czarnym tle :)
- oczywiście mod do rozdzielczości też nie działa bo wymaga wers eng :bayan:

Na XP działa bez problemu, a chciałem sobie na lapku pograć bo szykuje mi się sporo służbowych wyjazdów, ale i tak fajnie, że sobie przypomnę to genialną gierkę, nawet na stacjonarnym.
Ja Ci wysłałem polską wersje, nie z goga. Ale jak z goga nie chciało Ci działać, to tu może być jeszcze gorzej :)

Zawsze grałem na pc, ale w końcu przyszedł ten moment, że zdecydowałem się na swoją pierwszą w życiu konsolę. Możecie doradzić co wziąć? Opłaca się teraz brać ps4, bo gdzieś czytałem że 5 na horyzoncie. A może xbox one? Przeglądam sobie ceny w różnych sklepach i widzę, że ps4 pro jest droższe niż zwykłe, a tak na prawdę poza tym, że ciszej chodzi nie wiem w sumie dlaczego. Możecie wytłumaczyć jak debilowi ;) na co z tej listy byście się zdecydowali?

https://www.mediaexpert.pl/konsole-ps4/

Zawsze grałem na pc, ale w końcu przyszedł ten moment, że zdecydowałem się na swoją pierwszą w życiu konsolę. Możecie doradzić co wziąć? Opłaca się teraz brać ps4, bo gdzieś czytałem że 5 na horyzoncie. A może xbox one? Przeglądam sobie ceny w różnych sklepach i widzę, że ps4 pro jest droższe niż zwykłe, a tak na prawdę poza tym, że ciszej chodzi nie wiem w sumie dlaczego. Możecie wytłumaczyć jak debilowi ;) na co z tej listy byście się zdecydowali?

https://www.mediaexpert.pl/konsole-ps4/
Kwestia tylko tego w jakie gry grasz.

Trochę tak z uwagą trzeba niemieckie wersje gier kupować bo one są cięte/zmieniane ostro. Restrykcje tamtego rynku są bardzo duże. Także język może być najmniejszym problemem.
Jak jest polski język to nie jest pocieta. Bardzo dużo gier jest sprowadzanych właśnie ze względu na to, że te sklepowe są pociete

mógłbyś napisać coś więcej, bo kompletnie nie jestem w temacie
Konsole, o ile nie jesteś fanboyem. Kupuje się dla gier jakie na nie wychodzą. Głównie chodzi o tytuły ekskluzywne. Np. Uncharted na ps4, czy Halo na xbox one.

mógłbyś napisać coś więcej, bo kompletnie nie jestem w temacie
chodzi o tytuły ekskluzywne danych platform.
na PS4 masz Bloodborne(RPG Akcji), Horizon Zero Dawn (sandobx), The Last of US, Uncharted (gry akcji od Naughty Dog), wychodzi God of War i Day Gone. (a z ciekawym ekskluziwów to The Last Guardian
Na Xbox One masz:
Ekluzynie: Forza (wyścigi), Gears of War 4 i Halo 5 (strzelanki), Sanset Overdrive (Sandbox akcji)
Na windos 10 i Xboxa: Quantum Break, Halo Wars2

Na obie platformy masz również ekskluzywy sportowe NHL, UFC itd., które nie wyszły na PC

Obecnie obie platformy mają płatne granie po sieci więc to już nie jest problemem.
Pytanie które z tych gier mocniej cię interesują. Pooglądaj recenzję i zadecyduj. Jeśli grasz online to dowiedz się jakie platformy mają znajomi. Ja mam Ps4 ale nie wykupiłem abonamentu na grę online.
Pozdrawiam :)

Graj w pojedynkę chyba nie oznacza możliwości przejścia kampanii jak kiedyś było w przypadku Homefront:Revolution:sad:
Grałem w to solo i można samemu przejść kampanie ale ogólnie gra jest tak nudna i powtarzalna jak ostatnia Mafia

btw. jakies 10 lat sie skakalo, quake2 :antonio:

DAVID TRIUMFATOREM QUAKECON 2017

david_trophy.jpg

Czesc wszystkim!

QuakeCon juz za mna i wszystko przebieglo zgodnie z planem! W pierwszy dzien rozgrywek postanowilem wziac dla zabawy udzial w turnieju QuakeLive 4vs4. Zrobilismy wiec stworzyc z paroma osobami druzyne na godzine przed startem turnieju, skutek? 2 miejsce i 3.000$ do podzialu.

Glownym celem byl oczywiscie turniej w Quake II na 20 rocznice gry na ktorym bylem na dobra sprawe jedynym reprezentatem naszej sceny Q2 w Polsce i Europie. Turniej wiec udalo sie wygrac bez najmniejszego problemu.

Poznalem wiele niesamowitych osob, ktorzy sa dla mnie mega przyjazni i pomagaja mi w kazdej sytuacji. Atmosfera jaka tutaj panuje jest bardzo pozytywna, wszedzie dookola chodza najbardziej popularne osoby z Quake. Dla kogos kto w tym jest od wielu lat to niesamowite doswiadczenie.

A to wszystko dzieki Wam, na prawde dziekuje z calego serca! —> Best thanks to Krista and Alex, without you two I couldnt even open this fundraiser and do all the rest. <—-

Jeszcze raz chcialbym podziekowac ASUS ASUS Republic of Gamers za kupienie biletow lotniczych. Nie spodziewalem sie, ze ja oraz tak stara gra znajdziemy Wasze zainteresowanie, jednak trzeba przyznac – jest ona tego warta. Dzieki za cala pomoc!

To tyle ode mnie, do zobaczenia w Polsce!

Lubię, ale moja ulubiona gra z serii to Legacy of Kain: Blood Omen 2, niesamowity klimat.
Dla mnie najlepsza pozostaje Blood Omen Legacy of Kain, grałem w to chyba z 20 lat temu :jon:

Właśnie Blood Omeny muszę też przejść, żeby zgłębić całkowicie historię. I w końcu zobaczyć jak to było z tym "Kain refused the sacrifice" :)

Back