Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W tym miesiącu rozjebali system!Zainwestowanie w PS+ za te 130 zł to była kapitalna decyzja.
coinsy można przelewać odkupując po prostu wystawioną przez kogoś innego karte po umówionej cenie (albo wiele kart przy większych kwotach oczywiście), przez to też EA dodało widełki cen na karty żeby ukracać ten proces ale ludzi to nie powstrzymuje (czasem też bany kont się zdarzają ale ja jeszcze nigdy nie dostałem)Tak z ciekawości - w grze jest jakiś mechanizm handlowania tymi paczkami, czy chodzi po prostu o odsprzedawanie konta?
Ja wkręciłem się w Ultimate Team, ale jak na razie tylko przy UFC 2. Tam musiałbym komuś odsprzedać dane do swojego konta, żeby cokolwiek zarobić, żadnej innej możliwości wymiany czy przekazania komuś kart niestety nie było.
A szkoda, bo ja grałem od premiery i po pewnym czasie miałem pierdyliard kart, których i tak nie używałem, a gdybym mógł to po prostu oddałbym za darmochę komuś znajomemu.
graniem meczy hajsu nie zarobisz - no chyba że jesteś kocurem i grasz sobie fut champions i dochodzisz do rangi elite co tydzień, to wtedy takJaki jest Twój sposób na zarabianie tych coinsów? Ja zawsze dochodziłem gdzieś do 2/3 ligi w FUT, ale potem miałem schody bo po prostu miałem za słaby skład, a każdy mój rywal miał drużynę o niebo lepszą, a grać już też potrafił. Nigdy jakoś specjalnie nie potrafiłem zarobić tych monet, aby kupić wartościowych graczy, w paczkach też zawsze chujowych graczy dostaję.
Burnout Paradise.Poleci ktoś grę wyścigową, rajdową, aby można kosić na padzie? Próbowałem z WRC 7, ale zabawa bez kierownicy jak dla mnie traci sens :( Świetnie mi się grało w NFS:Shift 1, Forza3. Raczej z grona potencjalnych gierek wyrzuciłbym F1 ze względu na brak zainteresowania typowo grą i NFS, bo te praktycznie mam każde ograne.
Za kilka dni będzie premiera Forza 7.Poleci ktoś grę wyścigową, rajdową, aby można kosić na padzie? Próbowałem z WRC 7, ale zabawa bez kierownicy jak dla mnie traci sens :( Świetnie mi się grało w NFS:Shift 1, Forza3. Raczej z grona potencjalnych gierek wyrzuciłbym F1 ze względu na brak zainteresowania typowo grą i NFS, bo te praktycznie mam każde ograne.
Da się w to ciąć na padzie bez problemu, czy ciężko ogarniać te nowsze wersje? F3 to była bajka, ale jak w WRC1-4 grało się super to 7-ka poszła do zwrotuZa kilka dni będzie premiera Forza 7.
APEX wart przetestowania przed F7(choć trochę poczekam patrząc na ceny!)?
To któraś część dirta może?Da się w to ciąć na padzie bez problemu, czy ciężko ogarniać te nowsze wersje? F3 to była bajka, ale jak w WRC1-4 grało się super to 7-ka poszła do zwrotuAPEX wart przetestowania przed F7(choć trochę poczekam patrząc na ceny!)?
W Barnouta już grałem na X360, dobra rzecz. Zapomniałem wspomnieć![]()
W biblioteczce Steama leży 3-ka i Showdown. W sumie dobrze, że przypomniałeśTo któraś część dirta może?

W forze 6 się dało i to bardzo dobrze. Tutaj przypuszczam, że będzie podobnie, poczekaj kilka dni po premierze już na pewno będą na ten temat wiadomości.Da się w to ciąć na padzie bez problemu, czy ciężko ogarniać te nowsze wersje? F3 to była bajka, ale jak w WRC1-4 grało się super to 7-ka poszła do zwrotuAPEX wart przetestowania przed F7(choć trochę poczekam patrząc na ceny!)?
W Barnouta już grałem na X360, dobra rzecz. Zapomniałem wspomnieć![]()
Dobry level. Stosunkowo prosty. W poprzednim próbowałem zmienić na .jpg bezpośrednio w przeglądarce, ale wyskakiwał inny obrazek. Się zabezpieczyli![]()
płaczpłaczpłacz
![]()

Mnie tak mózg rozjebało, że patrzyłem się na to zdjecie z hasłem pół godziny i nie wiedziałem o co chodzi. Jakie inverted password myśle wpisać...? :) Kombinowałem z tą wodą w wino. A to zdjęcie to już był koniec i gotowe rozwiązanieDobry level. Stosunkowo prosty. W poprzednim próbowałem zmienić na .jpg bezpośrednio w przeglądarce, ale wyskakiwał inny obrazek. Się zabezpieczyli
![]()

Karanie botów, lekcja pierwsza.
flasha moze pobierz nowegonie działa
Obejrzalem na komórce, bdb.nie działa
ściągnij sobiePES dalej beznadzieja jeśli chodzi o licencje?
ściągnij sobie
Choć demo PESa bardzo mi podeszło.