GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Tak z ciekawości - w grze jest jakiś mechanizm handlowania tymi paczkami, czy chodzi po prostu o odsprzedawanie konta?
Ja wkręciłem się w Ultimate Team, ale jak na razie tylko przy UFC 2. Tam musiałbym komuś odsprzedać dane do swojego konta, żeby cokolwiek zarobić, żadnej innej możliwości wymiany czy przekazania komuś kart niestety nie było.
A szkoda, bo ja grałem od premiery i po pewnym czasie miałem pierdyliard kart, których i tak nie używałem, a gdybym mógł to po prostu oddałbym za darmochę komuś znajomemu.
coinsy można przelewać odkupując po prostu wystawioną przez kogoś innego karte po umówionej cenie (albo wiele kart przy większych kwotach oczywiście), przez to też EA dodało widełki cen na karty żeby ukracać ten proces ale ludzi to nie powstrzymuje (czasem też bany kont się zdarzają ale ja jeszcze nigdy nie dostałem)
kiedyś do fify 13 chyba można było wgl się wymieniać kartami między klubami, składać oferty wymian kasa+karta itd ale to też zostało usunięte właśnie ze względu na coinsellerów
oczywiście jak uzbierasz mase coinsów i chcesz opierdolić wszystko to najlepiej hurtowo to puścić do coinsellerów po troche niższej cenie, ale sprzedajesz wtedy wszystko bez ryzyka bo dostajesz hajs, dajesz im dostęp do "webappa" oni te coinsy upłynniają na różne konta w ciągu tygodnia max i możesz sobie spowrotem zmienić hasło (i przy okazji webapp to nie jest konto playstation ani xbox tylko origin więc jeżeli podasz komuś do tego hasło to nie ma on dostępu do niczego innego niż tylko twoje konto fifowe)
Jaki jest Twój sposób na zarabianie tych coinsów? Ja zawsze dochodziłem gdzieś do 2/3 ligi w FUT, ale potem miałem schody bo po prostu miałem za słaby skład, a każdy mój rywal miał drużynę o niebo lepszą, a grać już też potrafił. Nigdy jakoś specjalnie nie potrafiłem zarobić tych monet, aby kupić wartościowych graczy, w paczkach też zawsze chujowych graczy dostaję.
graniem meczy hajsu nie zarobisz - no chyba że jesteś kocurem i grasz sobie fut champions i dochodzisz do rangi elite co tydzień, to wtedy tak
chociaż te nowe fify od 17 są bardziej przyjazne dla laików bo przez dodanie tych SBC masz możliwość otworzenia większej ilości fajnych paczek po dużo niższej cenie (tych ze sklepu kupować się wgl nie opłaca - chyba że są promocje takie jak w chiński nowy rok że duża paczka złota premium (24 karty 7 rzadkich za 7.5k)
po prostu handluje, kupuje taniej - sprzedaje drożej, +mam doświadczenie z paru lat grania więc wiem kiedy karty zwykle drożeją a kiedy tanieją i to wykorzystuje
gre dopiero będę mógł odpalić dzisiaj po północy a już mam na koncie około 500k coinsów (120k luźniej gotówy i reszte poinwestowane w kartach) po aktualnych cenach które jeszcze wzrosną w następnym tygodniu conajmniej o 50%

i jeszcze odchodząc od tematu piłki kopanej nowy trailer RDR2

Last edited:
chyba dla RDR2 zdecyduje się w końcu na zakup konsoli. Miałem to już zrobić jak wychodziła 1, ale teraz już nie odpuszcze;)

jeszcze wracając do fify to wiadomo że ktoś może lubić ktoś może nie ale warto sobie zerknąć na ten "launch commercial" bo filmik jest mistrzostwem świata

Poleci ktoś grę wyścigową, rajdową, aby można kosić na padzie? Próbowałem z WRC 7, ale zabawa bez kierownicy jak dla mnie traci sens :( Świetnie mi się grało w NFS:Shift 1, Forza3. Raczej z grona potencjalnych gierek wyrzuciłbym F1 ze względu na brak zainteresowania typowo grą i NFS, bo te praktycznie mam każde ograne.

Poleci ktoś grę wyścigową, rajdową, aby można kosić na padzie? Próbowałem z WRC 7, ale zabawa bez kierownicy jak dla mnie traci sens :( Świetnie mi się grało w NFS:Shift 1, Forza3. Raczej z grona potencjalnych gierek wyrzuciłbym F1 ze względu na brak zainteresowania typowo grą i NFS, bo te praktycznie mam każde ograne.
Burnout Paradise.

Za kilka dni będzie premiera Forza 7.

Za kilka dni będzie premiera Forza 7.
Da się w to ciąć na padzie bez problemu, czy ciężko ogarniać te nowsze wersje? F3 to była bajka, ale jak w WRC1-4 grało się super to 7-ka poszła do zwrotu:cry: APEX wart przetestowania przed F7(choć trochę poczekam patrząc na ceny!)?

W Barnouta już grałem na X360, dobra rzecz. Zapomniałem wspomnieć:shy:

Da się w to ciąć na padzie bez problemu, czy ciężko ogarniać te nowsze wersje? F3 to była bajka, ale jak w WRC1-4 grało się super to 7-ka poszła do zwrotu:cry: APEX wart przetestowania przed F7(choć trochę poczekam patrząc na ceny!)?

To któraś część dirta może?

W forze 6 się dało i to bardzo dobrze. Tutaj przypuszczam, że będzie podobnie, poczekaj kilka dni po premierze już na pewno będą na ten temat wiadomości.

Pobieram APEX-a, bo demo F7 same negatywne opinie ma. Coś chyba skopali. Ostatnio F7 była u ruskich po 110zł. Całkiem nieźle patrząc po polskich cenach.

wejpg_qrrnaap.jpg

:bleed::bleed::bleed::bleed:płaczpłaczpłacz:bleed::bleed::bleed::bleed::bleed::bleed::kis::kis::kis::kis::kis::kis::kis::kis::kis:

Dobry level. Stosunkowo prosty. W poprzednim próbowałem zmienić na .jpg bezpośrednio w przeglądarce, ale wyskakiwał inny obrazek. Się zabezpieczyli:nono:
mus2.jpg
Mnie tak mózg rozjebało, że patrzyłem się na to zdjecie z hasłem pół godziny i nie wiedziałem o co chodzi. Jakie inverted password myśle wpisać...? :) Kombinowałem z tą wodą w wino. A to zdjęcie to już był koniec i gotowe rozwiązanie:joe:

Ciupam w PESa z komentarzem zamiennie arg/mex lub port/bra i świetnie się gra. Piłka leci górą tam gdzie się kieruje, fajne akcje się kreuje, bardzo realistyczne wyniki. Przy odpuszczeniu przy prowadzeniu 3:0 dostałem 3:4 i wcale nie byłem wkurzony jak w FIFIE, bo wiedziałem, że to moja wina tracąc te bramki, a nie że bot tak zdecydował. To mój pierwszy PES po edycji chyba 2015 i niestety zabrali Libertadores i częściowo Sudamericanę, a turnieje to główny tryb PESa, w który grałem, bo kariera jest tragiczna.

FIFA w tym roku dopiero zawita u mnie w ramach OA. Odpuszczam ten tytuł, bo w 17-tce jeszcze dużo do zrobienia.

Przetestowałem też APEX-a. Świetnie się gra na padzie! Forza 7? Może kiedyś.

ściągnij sobie

Dzięki, ale jeszcze PESa nie mam, nie wiem czy w ogóle będę kupował. W Patchach na plejaka 3 irytowało mnie to, że nie wgrywało się go na zasadzie "load" i po sprawie tylko w cholere rzeczy trzeba było ręcznie edytować i podmieniać. Nie wiem czy na czwórce też tak jest, ale z moim poziomem lenistwa to jakbym miał ręcznie podmieniać to wole pograć w coś innego. :śmiech: Choć demo PESa bardzo mi podeszło.

Fifa18 tak chujowa, że rozegrałem przez dwa dni ~40 spotkań. Fun niesamowity, najlepsza Fifa ever.

Back