bart123
PRIDE FC Heavyweight
Poziom ligi meksykańskiej jest kilka razy wyższy niż w Ekstraklasie. Granice 10-tki rankingu światowegoJak ktoś rozważa zakup Fify 18 to nie polecam. Najłatwiejszy sposób na zdobycie bramki to przejęcie piłki dość szybkim zawodnikiem w środku pola i po prostu biegnięcie przed siebie, bez żadnego dryblingu.. Strzały z woleja zjebali jeszcze bardziej niż w poprzedniej części. Za to gra w obronie to jakaś porażka, komputerowi rywale na poziomie ligi meksykańskiej potrafią regularnie ładować bramki finezyjnym strzałem z pierwszej piłki z 30 metrów. Gra póki co jest tak zniechęcająca, że rozważam ze skorzystania z gwarancji zadowolenia gry Origin żeby odzyskać swoje pieniądze, a dodam, iż przez najbliższe dwa tygodnie nadal będę prawdopodobnie przykuty do łóżka po operacji, gra jest po prostu tak kurewsko irytująca.
Ale wiem, że ty nie o tym. W tamtym roku na początku też były takie byki jak np. sporo goli bezpośrednio z rzutów rożnych, a potem to poprawili. Niestety wersje demo od dłuższego czasu są tylko wycinkiem z pełnej wersji, a nie czymś testowym. Zresztą wersja demo PESa ma Neymara w Barcelonie. Także obie gry pewnie mają kod gdzieś jeszcze z pokazów przedpremierowych. Trzeba czekać na poprawki. Ja w tym roku odpuszczam do czasu pojawienia się w Origin Access(pewnie kwiecień '18) bo nie znoszę tego, że kupując w polskim sklepie za sporo wyższą kasę niż ruscy dostaję tą samą wersję bez wyników live i ang. komentatorów.

(co z perspektywy oczywiście uważam za błąd bo mógłbym sobie za to kupić jakiś komputer sensowny, a po 5 miesiącach wartość tych coinsów spadła do 0 bo nastała 18)