GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

@w4ar jak kupisz konto za 1zl to mozesz grac normalnie na swoim, ja tam za duzo nie gram w te gry z psplusa, ale kilka dobrych tytulow bylo

dla mnie najwazniejsza jest wygoda, rozpierdalam sie na lozku, odpalam na 55', biore pada i moge grac
jeszcze kwestia gier na wylacznosc dla takich tytulow jak TLOU moim zdaniem warto miec konsole
Nawet w grach MP? Ostatnio próbowałem po zakupie 14 dni i nie mogłem grać w multi na głownym koncie które nie ma abonamentu.

Nawet w grach MP? Ostatnio próbowałem po zakupie 14 dni i nie mogłem grać w multi na głownym koncie które nie ma abonamentu.
tak mozna, ja zawsze gram na swoich
tylko w gry z plus nie bedzie mozna jak konto wygasne

@lugasek
Niestety tamten Gtx 970 wygasło ogłoszenie czekam może znowu się pojawi. Czy każdy gtx 970 jest równy, czy są jakieś lepsze/gorsze modele na które powinienem zwrócić uwage?

@lugasek
Niestety tamten Gtx 970 wygasło ogłoszenie czekam może znowu się pojawi. Czy każdy gtx 970 jest równy, czy są jakieś lepsze/gorsze modele na które powinienem zwrócić uwage?
Wybrałem ten bo był najtanszy i na gwarancji. Jedyny powód. Możesz napisać do gościa przecież, żeby wystawił, może jeszcze zejdzie z ceny, jak nie sprzedał.

Niestety nie aktualna. Szukam innych aukcji/ogłoszeń. Czy jeśli cena była by w okolicach 600-650 za Gtx 970, ale bez gwarancji to również warto?

Niestety nie aktualna. Szukam innych aukcji/ogłoszeń. Czy jeśli cena była by w okolicach 600-650 za Gtx 970, ale bez gwarancji to również warto?
Loteria. Ja bym szukał z gwarancją, chociaż parę miesięcy. Ale za taką kwote to na pewno beda walniete.

Panowie, bede miał teraz chwile czasu wiec chce odkurzyć ps4 i w coś pyknąć a mam sporo zaległości z dobrych tytułów - Wiedzmin 3, seria Uncharted, Bloodborn czy Deus Ex - co odpalać najpierw? :D

Panowie, bede miał teraz chwile czasu wiec chce odkurzyć ps4 i w coś pyknąć a mam sporo zaległości z dobrych tytułów - Wiedzmin 3, seria Uncharted, Bloodborn czy Deus Ex - co odpalać najpierw? :D
Wiedźmin

Wiedzmin swietna gra, swietny klimat, szczegolnie Dziki Gon i Serce z kamienia
Uncharted to w sumie zjebane jest
Bloodborne dla mnie za trudne i mi sie nie podobalo
Deus Ex nie gralem

Lubię wampirze klimaty i dla mnie również krew i wino jest na pierwszym miejscu.
dla mnie klimat jest zbyt bajkowy, w poprzednich czesciach czulem ciezki polski slowianski klimat, a Krew i Wino to zupelnie inny swiat

Wiem, że trailer w zasadzie niczego nie pokazuje , ale bardzo mi się podoba.

Odświeżenie jedynki wychodzi już w październiku, zobaczymy na ile będzie tak dobra jak pierwotna wersja. Pierwsze grafiki pokazują, że będzie to fajnie graficznie wyglądało. A już zapowiedzieli odświeżenie II i III.

Ja przylączam sie do opcji zwolenników Serca z kamienia, słowiański klimat i nawiązanie do Pana Twardowskiego totalnie mnie urzekło, ale krew i wino też ma swoje zalety. Oba dodatki biją na głowę niejedną grę.

Mam tego Wiedźmina 3 - dostałem razem z konsolą - ale ruszę pewnie dopiero w przyszłym roku, bo do końca września pewnie nie przejdę, a studia i praca mi mocno zredukują czas na granie. Arkham Knighta sobie ogrywam i jest całkiem spoko, choć początek mnie drażnił ze względu na nadmierną ekspozycję czołgu.

Plotka: Bethesda Game Studios (The Elder Scrolls; Fallout) pracuje nad grą w uniwersum "Gry o Tron".

Można gdzieś sprawdzić z jaką prędkością PS4 pobiera z PSStore? Ostatnio ściąga bardzo wolno, nie wiem co jest grane.
No i drugie pytanie, jak "zakupię" grę przez PS+ to mogę ją ściągnąć kiedy chcę, np. w innym miesiącu niż gdy jest darmo?

Back