GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Mam od premiery. Co lepszego proponujesz w tej cenie ? :)
Pisałem, żeby poczekał na RX 570/470 przy spadku cen. Za 900 brałem RX470 4GB w grudniu i jeszcze z Hitmanem. Jak się uspokoi szał koparkowy, a już leci na szyję to będzie warto kupić taką kartę. Już teraz 4GB przy jakichkolwiek wysokich detalach są wymagane. AC Syndicate zabiera z 3800 na wysokich.

Pisałem, żeby poczekał na RX 570/470 przy spadku cen. Za 900 brałem RX470 4GB w grudniu i jeszcze z Hitmanem. Jak się uspokoi szał koparkowy, a już leci na szyję to będzie warto kupić taką kartę. Już teraz 4GB przy jakichkolwiek wysokich detalach są wymagane. AC Syndicate zabiera z 3800 na wysokich.
Ale ja to samo pisałem. Teraz nie warto kupowac.

1050 4gb, według mnie nieopłacalna, bo co mi z tego ramu, jak i tak na wysokich nie pogram. Teraz to tylko albo 970 4gb, albo 1060 3gb. Lepsze są za drogie. Ja swoja 1060 kupilem za 799zł. To znaczy kupilem 470, ale moja plyta nie obslugiwała i zamieniłem się z kumplem na 1060.

1050 4gb, według mnie nie opłacalna, bo co mi z tego ramu, jak i tak na wysokich nie pogram. Teraz to tylko albo 970 4gb, albo 1060 3gb. Lepsze są za drogie. Ja swoja 1060 kupilem za 799zł. To znaczy kupilem 470, ale moja plyta nie obslugiwała i zamieniłem się z kumplem na 1060.
Na przeczekanie proponowałem. Też pisałem o koparkach i czekaniu. A w linku od Morele tym pierwszym było 1050 2GB więc zupełnie bezsens i jeszcze podpisali "Dla graczy":siara:

Na przeczekanie proponowałem. Też pisałem o koparkach i czekaniu. A w linku od Morele tym pierwszym było 1050 2GB więc zupełnie bezsens i jeszcze podpisali "Dla graczy":siara:
Według mnie lepszy wybór niż 4 gb. Bo ona i tak wiecej nie zużyje, bo nie wyrobi, a jest tańsza.

Według mnie lepszy wybór niż 4 gb. Bo ona i tak wiecej nie zużyje, bo nie wyrobi, a jest tańsza.
1050Ti w testach nawet do 20%(10-13%średnio) lepsza wydajność niż 1050, a tylko ok. 100zł droższa. Widziałem testy m.in. u Liptona. Jak chce na już kompa to może nawet integrę zostawić, a potem kartę dokupić.

1050Ti w testach nawet do 20%(10-13%średnio) lepsza wydajność niż 1050, a tylko ok. 100zł droższa. Widziałem testy m.in. u Liptona. Jak chce na już kompa to może nawet integrę zostawić, a potem kartę dokupić.
100zl to bardzo duzo. Ale nie ma co gdybać, niech robi jak chce, napisaliśmy już swoje.

@lugasek czyli moglbym wyslac im obudowe i wlożyli by do niej zakupione komponenty?

Co sadzisz o kupnie G4560 ze wzgledu na to ze tez raczej dostałbym w lepszej cenie ( w pózniejszym czasie zakupilbym podany procek).

Mysle wiec narazie by zakupić podaną wcześniej płyte głowną u g4560 ( ze wzgledu na dobrą cene) i poczekać aż cena kart graficznych sie ustabilizuje.

@lugasek czyli moglbym wyslac im obudowe i wlożyli by do niej zakupione komponenty?

Co sadzisz o kupnie G4560 ze wzgledu na to ze tez raczej dostałbym w lepszej cenie ( w pózniejszym czasie zakupilbym podany procek).

Mysle wiec narazie by zakupić podaną wcześniej płyte głowną u g4560 ( ze wzgledu na dobrą cene) i poczekać aż cena kart graficznych sie ustabilizuje.
Mozesz kupic, ale zawsze łatwiej odsprzedać karte, niż procesor. Chociaż na tym g4560 raczej nie stracisz :)

Ok, dzieki w takim razie za rady :) W takim razie rozglądać się za RX 570/470 z kart graficznych?

@lugasek jeszcze jakbyś mi potwierdził czy dobrze zrozumiałem ze złożeniem.

Ok, dzieki w takim razie za rady :) W takim razie rozglądać się za RX 570/470 z kart graficznych?

@lugasek jeszcze jakbyś mi potwierdził czy dobrze zrozumiałem ze złożeniem.
Nie wiem, raczej nie. Po prostu złożą te części, które kupiłeś. Co do karty, to tak. gtx 1060 6gb, tez jest ok, a jest tanszy teraz.

Super pomysł na gre. Ale niedopracowane jeszcze fchuj.

Cały czas wypuszczane są łatki, a gra jest bardzo grywalna i moim zdaniem wcale nie ma dużo błędów. Ostatnio wproadzono do wyboru tryb fpp. Zajebista sprawa, bo nikt teraz nie może podglądać co się dzieje np za rogiem nawet się zza niego nie wychylając.

No dobra wchodzę na ta stronę i co dalej ? Wytłumacz jak upośledzonemu. Ja nie gram wcale. Ta gra nie dla mnie tylko dla niegrzecznego dzidziusia.
P.S Widzę,że to kombinacja Minecrafta i GTA
Wejdź w ten drugi link "Google Drive Link (Free Download)" i pobierz. W ściągniętym pliku już powinno być wszystko co potrzebne do gry.

Back