RaphTaba
ONE FC Middleweight
Divinity: Original Sin - Dobra giera i na PS4 jest splitscreen.Jakie gry z konsol/ps4 warto ograć?
I czy znacie jakieś dobre gry do coop-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Divinity: Original Sin - Dobra giera i na PS4 jest splitscreen.Jakie gry z konsol/ps4 warto ograć?
http://cohones.mmarocks.pl/threads/overwatch-cohones-team.38259/Jakie gry z konsol/ps4 warto ograć?
paragon polecam do multi za frikoJakie gry z konsol/ps4 warto ograć?
Jeśli lubisz platformówki, to Rayman Legends ma co-opa i jest w gruncie rzeczy fajną gierką.Jakie gry z konsol/ps4 warto ograć?
Jak ma się sprawa star wars w coopie? Można grać na splitscreen nawet w multi czy są jakieś ograniczenia?paragon polecam do multi za friko
tlou, wiedzmin
w coopie to ufc, star wars, plants vs zombies
Taka opcja jest, ale wszystkie gry "na spółkę" musiałbyć kupować z jedną i tą samą osobą.Czy nadal jest możliwość "zrzutki" na grę żeby wyszło taniej czy zostało to już wyeliminowane przez sony?
PS Plus warto brać przede wszystkim do grania online jeśli masz takie plany. Ja np. od marca zeszłego roku regularnie łupię w UFC 2 :PWarto brać tego ps plus choćby dla tych 2 gier co miesiąc? Czy po ściągnięciu zostają one przypisane do konta czy znikają po miesiącu?
Star Wars to gniot.Dziękuję za duży odzew.
Jak ma się sprawa star wars w coopie? Można grać na splitscreen nawet w multi czy są jakieś ograniczenia?
Czy nadal jest możliwość "zrzutki" na grę żeby wyszło taniej czy zostało to już wyeliminowane przez sony?
Warto brać tego ps plus choćby dla tych 2 gier co miesiąc? Czy po ściągnięciu zostają one przypisane do konta czy znikają po miesiącu?
Właśnie ukończyłem giere i dowiedziałem się, że na koniec sierpnia będzie prequelPowiedzmy, że będzie możliwość ponownego spotkania tego towarzysza ;) Główne decyzje mają realny wpływ na to jak gra będzie wyglądać i się rozwijać, a te pomniejsze jak z ptakiem to takie moralne/ludzkie zagwozdki, a nie typowo rozgrywkowe.
Ja czasem się źle czułem z powodu pewnej reakcji na niektóre decyzje. Gra niestety, a może stety potrafi wyciągać brudy z 1 epizodu aż do 5-ego i czasem próba naprawienia błędu kończy się jeszcze gorszą decyzją, ale za to tę grę szanuję. Choć pewna rzecz w niej zdenerwowała mnie i dużą rzeszę fanów, ale to już tak bywa, że nie wszystko musi być na 100% dopracowane w grze.
Moim zdaniem gry od Telltale miały więcej takich "sztucznych wyborów" niż LiS.

Właśnie ukończyłem giere i dowiedziałem się, że na koniec sierpnia będzie prequel
Choć wątpię, że będzie tak samo dobry. W końcu wychodzi na to, że będziemy grać po proatu zwykłą nastolatką
Co Cię i fanów zdenerwowało?
Zajebiście. Until Dawn też chciałem przejść, ale szkoda mi było hajsu.Chyba w dobrym momencie wziąłem tego PS+. Po Life is Strange podrzucili Until Dawn.
Zajebiście. Until Dawn też chciałem przejść, ale szkoda mi było hajsu.
Jutro jadę obejrzeć do kolesia z mojego miasta PS4 z padem za 580zł, może ogarnę za 550zł. Jak wszystko będzie ok to myślę, że dobry czas by kupić i zacząć powoli ogrywać exclusivy (Unitl Dawn w PS+).
Na amerykańskim ps store też dobre oferty
Mad max- 38zł
God of War 3 -23zl
Middle-Earth Shadow of Mordor GOTY- 23zl
Rachet- 38zl
Killzone -30zl
Haha, pomyślałem o tym samym, ale dlatego że GoT już przeszedłem na PC.U mnie jest ten plus, że ja na PS4 to tylko w kilka gier grałem, więc ciężko będzie zobaczyć już ograna pozycję. Until Dawn chodziło mi po głowie już długi czas, ale też szkoda kasy było. Ogólnie oferta byłaby mega zajebista gdyby zamiast tego GoT dali The Wolf Among Us, no ale i tak nie jest dobrze.
W lipcu będzie za darmo, jeśli masz playstation plus.Dopiero co właśnie kupiłem i ukończyłem Until Dawn, bardzo fajnie się w to gra kilka zaskakujących zwrotów akcji i można kilka razy się przestraszyć. Mi udało się ukończyć gre z 4 bohaterami czyli połową.
No wiem właśnie dlatego się lekko zirytowałem bo dołożyłbym 30 zl i bym kupił Dishinored 2 na promocjiW lipcu będzie za darmo, jeśli masz playstation plus.
Nie dotrwałem do końca. "Ciapaty gryf" jako argument na poparcie tezy autora doprowadził do kilku przerzutów i wolałem nie ryzykować dalszą lekturą. Skąď...po co...Gdyby ktoś chciał podkarmić swojego raka:
http://www.gram.pl/artykul/2017/07/02/trafienie-krytyczne-24-wiedzmin-ciemnego-koloru-cz-2.shtml

Tutaj masz ten jego poprzedni tekst (cz. 1), o którym mowa na początku:Nie dotrwałem do końca. "Ciapaty gryf" jako argument na poparcie tezy autora doprowadził do kilku przerzutów i wolałem nie ryzykować dalszą lekturą. Skąď...po co...![]()
Przeczytałem. No i chuj, zamiast do pracy jadę na onkologię, może mnie jeszcze uratują...Gdyby ktoś chciał podkarmić swojego raka:
http://www.gram.pl/artykul/2017/07/02/trafienie-krytyczne-24-wiedzmin-ciemnego-koloru-cz-2.shtml
To jest jakiś przykry żart, czy ten koleś serio jest tak popierdolony?Gdyby ktoś chciał podkarmić swojego raka:
Gracie w jakieś multi na ps? Ciekawy wydaje sie titanfall 2 ze wzgledu na ciągłe aktualizacje i brak dlc.