GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Ja pierdl. Kupiłem młodemu jakąś gierkę wgrałem wszystko pięknie a tu na końcu takie cuś:
This application requires graphics hardware that supports OpenGL extension "GL_ARB_framebuffer_object "....
Co za jebane gówno. Ktoś wie co robić?

Ja pierdl. Kupiłem młodemu jakąś gierkę wgrałem wszystko pięknie a tu na końcu takie cuś:
This application requires graphics hardware that supports OpenGL extension "GL_ARB_framebuffer_object "....
Co za jebane gówno. Ktoś wie co robić?
Sterownik do karty graficznej. Jaką masz?

O KURWULS :o o:

właśnie skończyłem 4 epizod REWIND!!! REWIND!!! REWIND !!! Prawie upierdzieliłem L2 na padzie

Jakieś fajne gierki dla 6-latka na ps4 byście polecili?
Tylko nic z serii lego bo przeszliśmy tego multum.
Nie musi być na dwóch graczy (chociaż taka byłaby najlepsza), ale musi być dość prosta, żeby mały mógł sobie sam poradzić.

Rachet i Clank, Littke big Plannet 3 (to ma chyba nawet Multi)
W LBP sam grałem (w jedynke i dwójkę) i wydaje mi się, że może być dla niego trochę za trudne (może go nie doceniam).
Rachet i Clank może być spoko, kiedyś grałem w jakąś część chyba na PS3

Panowie pytanie do osób, które grały w nowego Hitmana ile czasu mniej więcej zajmuje przejście pierwszego sezonu? Każdy epizod to pojedyncza misja czy jakiś cykl misji?

Miał ktoś problemy z kartą debetową na PS Store? Ostatnio użyłem ego pierwszy raz do kupna PS+. Dodałem kartę do portfela, bez problemu dokonałem płatności i usunąłem kartę. Dzisiaj mnie naszło jednak na promkę i kupno Bloodborne'a ale za chiny ludowe nie mogę zapłacić. Tzn. podpinam kartę, przechodzę na 3DSecure (VISA) i wywala komunikat, że nie można zrealizować transakcji czy jakoś tak, to samo jak chcę przenieś kasę z karty do tego portfela - błędne dane karty czy cuś. Doczytałem na jakimś angielskim supporcie, że problem może tyczyć się tego, że ustawiłem dodatkowo do autoryzacji hasło do logowania (przy kupnie PS+ tego nie miałem) i mam tam "." a ponoć można mieć tylko litery i cyfry (WTF SONY ?!) jednak i usunięcie tego ustrojstwa nic nie dało.
Macie jakieś pomysły, bo ponoć na infolinii zmywają, że wina banku lub karty, a tu ch*j - przed chwilą robiłem zakupy na necie :)

O i jeszcze mnie jakąś prowizją 0,50 zł obciążyli !!! REKLAMACJA !!!

comment_W2IIZlpd1g54shCGkYBalsfYhRUovs96.jpg

Ukończyłem właśnie Horizon zero dawn i powiem tak w coś takiego jeszcze nie grałem maszyny,łuki itp zupełnie nowa apokalipsa napewno jest to coś nowego jednak ja osobiście nie mogłem się w to wkręcić zawsze grałem godzinke maks półtorej ale nie potrafiło mnie to wciągnąć na dłużej.

Panowie pytanie do osób, które grały w nowego Hitmana ile czasu mniej więcej zajmuje przejście pierwszego sezonu? Każdy epizod to pojedyncza misja czy jakiś cykl misji?
Zależnie od stylu gry. Możesz ukończyć grę w 4h grając szybko o budząc każdy alarm, albo maksować do kilkunastu godzin. Ogólnie polecam, gra daje sporo frajdy

Miał ktoś problemy z kartą debetową na PS Store? Ostatnio użyłem ego pierwszy raz do kupna PS+. Dodałem kartę do portfela, bez problemu dokonałem płatności i usunąłem kartę. Dzisiaj mnie naszło jednak na promkę i kupno Bloodborne'a ale za chiny ludowe nie mogę zapłacić. Tzn. podpinam kartę, przechodzę na 3DSecure (VISA) i wywala komunikat, że nie można zrealizować transakcji czy jakoś tak, to samo jak chcę przenieś kasę z karty do tego portfela - błędne dane karty czy cuś. Doczytałem na jakimś angielskim supporcie, że problem może tyczyć się tego, że ustawiłem dodatkowo do autoryzacji hasło do logowania (przy kupnie PS+ tego nie miałem) i mam tam "." a ponoć można mieć tylko litery i cyfry (WTF SONY ?!) jednak i usunięcie tego ustrojstwa nic nie dało.
Macie jakieś pomysły, bo ponoć na infolinii zmywają, że wina banku lub karty, a tu ch*j - przed chwilą robiłem zakupy na necie :)

O i jeszcze mnie jakąś prowizją 0,50 zł obciążyli !!! REKLAMACJA !!!

comment_W2IIZlpd1g54shCGkYBalsfYhRUovs96.jpg
@kaczka41

Miałem podobne kłopoty z kartą VISA. Kilka dni po dokonaniu jakiejś transakcji w PS Store, chciałem kupić kolejną grę, ale już nie akceptowało mojej karty. Pamiętam jak w internetach znalazłem porady, żeby wpisywać imię, nazwisko i adres bez polskich znaków, albo w jakimś tam konkretnym układzie, ale to nie pomagało. W pewnym momencie odpuściłem i skorzystałem z jakichś kodów z doładowaniami. Parę miesięcy później - bez żadnych dodatkowych działań z mojej strony - PS Store akceptował już kartę po staremu. Krótko mówiąc, loteria :confused:

Można powiedzieć, że każdy epizod to kilka misji(zabójstwa poszczególnych osób), choć sprowadzają się później do głównego wątku. Sposób ich realizacji, czy kolejności w głównej mierze zależy od Ciebie. Ale główny wątek to nie wszystko. Jest kilka kontraktów, które można wykonać wydłużając sobie zabawę.

Całkiem fajne promocje na ps store są dla subskrybentów ps+, ja zakupiłem już Hitmana nowego za 100 zł myślę jeszcze nad Metro Redux bo przydałoby się odświeżyć cykl przed nową częścią. W Hitmana pograłem tylko pierwszą misję, trening na statku ale już mi się mega podoba, mnóstwo sposobów na wykonanie zlecenia.

Całkiem fajne promocje na ps store są dla subskrybentów ps+, ja zakupiłem już Hitmana nowego za 100 zł myślę jeszcze nad Metro Redux bo przydałoby się odświeżyć cykl przed nową częścią. W Hitmana pograłem tylko pierwszą misję, trening na statku ale już mi się mega podoba, mnóstwo sposobów na wykonanie zlecenia.
Ja sobie kupiłem Bulliego za 25 zeta :D

Life is Strange...
Wczoraj ukończyłem 3 epizod. Gala UFC leciała sobie na laptopie za moimi plecami, a ja do 4 w nocy grałem.
Giera mocno wciąga i już nie mogę się doczekać kolejnej nocy, żeby w spokoju dalej grać.
Już jestem pewien, że będę przechodzić przynajmniej 3 razy.

Back