Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja już po. Warto, lepszy dodatek niż poprzedni, co fajne bardzo się z nim łączy. Ale nie chcę spoilerować.Ukończyłem Horizon Zero Dawn i chcę się teraz wziąć za Ringed City (dlc do DSIII), grał ktoś?
He, ja teraz z tego samego powodu napierdalam kolejne kampanie w Hirołsach.Zainstalowałem Twierdzę, Mam zamiar przejść kolejny klasyk, który za dzieciaka był za trudny.
Czekam. Z dużo większą niecierpliwością niż na ostatnie odsłony serii. WWII to jest to!
Rasizm.ale czemu tam sa tylko biali mezczyzni?
w Polsce by sie sprzedal jak cieple buleczki heheDla mnie zero hypeu na nowego CoDa, ostatnie lata były tak biedne pod względem fabuły/gameplayu, że nawet przeniesienie gry do czasów WW II może nie pomóc. Jestem sceptycznie nastawiony.
@Aliibaba
Już widzę jak gra o anonimowym Wołyniu sprzedaje się w milionach kopii na całym świecie![]()
U nas to by raczej wszyscy ściągnęliw Polsce by sie sprzedal jak cieple buleczki hehe

na PS4?U nas to by raczej wszyscy ściągnęli![]()
Gościu piszesz takie pierdoły, że już dawno przestałem traktować to jako trolling, a po prostu jako totalną głupotę. Zastanów się czasami nad tym, o czym piszesz.taki Outlast 2 zamienic potwory na Ukraincow i jest cacy
imo hit murowany
czego nie rozumiesz? to bylo w formie zartu, chociaz sceny podobne tu i tu sie dzialyGościu piszesz takie pierdoły, że już dawno przestałem traktować to jako trolling, a po prostu jako totalną głupotę. Zastanów się czasami nad tym, o czym piszesz.
Pewnie nieraz było, ja jednak dopiero dzisiaj, przez przypadek natrafiłem na tę grę. Przyznam szczerze, ze pościg (tak od 2'55'') zrobił na mnie wrazenie. Najlepsza tłuszcza zombiaków jaką do tej pory widziałem w grach.

No jakżeby inaczej. Idzie nowe RDR to Ubi parodiuje i robi FC na dzikim zachodzie.... Szkoda, że mechanika gier nie zmieniła się od 3 wydań i robi się praktycznie to samo tylko w innej oprawie. Czwórki nie potrafię skończyć.2. Plotka głosi, że akcja Far Cry 5 będzie miała miejsce na dzikim zachodzie.
Premiera podobno we wrześniu.
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=103748

Podobno o 15 czasu Polskiego.Ktoś wie może od której godziny dziś publiczna beta gwinta?
Wkręciłem się mocno.
Też naparzam w Fife, będzie gdzieś z 35 meczy tygodniowo(przez fut champions).ja sie ciesze z przesunięcia bo jestem tryhardem w FIFE więc od września do właśnie wiosny większość czasu spędzanego przed konsolą jest w tej gierce w trybie Ultimate, a takto luźno już posezonowo będę mógł RDRa męczyć![]()
ja mam bilans w tej fifce 810-50-443 póki co (gram na ps4) i już wiele nie wzrośnie bo dla mnie sezon sie skończył można powiedzieć, czekam na TOTSy z Rosyjskiej i Tureckiej, wtopie w nie 2.5 mln które uciułałem przez ten sezon zagram troche meczy bo chce polatać atakiem Smolov - Promes, Giuliano i to będzie na tyleTeż naparzam w Fife, będzie gdzieś z 35 meczy tygodniowo(przez fut champions).
----------------------------------------------------------------------------
A co do Far Cry, to ja grałem w jedyną wersję i była to 3, zajebista część, ale jakoś do next już nie miałem werwy.