GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

a tak serio to fajnie jakby byly jakies bitwy na terenie Polski
chociaz marne na to szanse

mogliby gre o Wolyniu zrobic, w klimatach Outlasta

Dla mnie zero hypeu na nowego CoDa, ostatnie lata były tak biedne pod względem fabuły/gameplayu, że nawet przeniesienie gry do czasów WW II może nie pomóc. Jestem sceptycznie nastawiony.

@Aliibaba

Już widzę jak gra o anonimowym Wołyniu sprzedaje się w milionach kopii na całym świecie :no no:

Dla mnie zero hypeu na nowego CoDa, ostatnie lata były tak biedne pod względem fabuły/gameplayu, że nawet przeniesienie gry do czasów WW II może nie pomóc. Jestem sceptycznie nastawiony.

@Aliibaba

Już widzę jak gra o anonimowym Wołyniu sprzedaje się w milionach kopii na całym świecie :no no:
w Polsce by sie sprzedal jak cieple buleczki hehe

raczej tytul gry nie jest kluczowy, Wolyn brzmi dosc przekonujaco szczerze mowiac

taki Outlast 2 zamienic potwory na Ukraincow i jest cacy

imo hit murowany
Gościu piszesz takie pierdoły, że już dawno przestałem traktować to jako trolling, a po prostu jako totalną głupotę. Zastanów się czasami nad tym, o czym piszesz.

Gościu piszesz takie pierdoły, że już dawno przestałem traktować to jako trolling, a po prostu jako totalną głupotę. Zastanów się czasami nad tym, o czym piszesz.
czego nie rozumiesz? to bylo w formie zartu, chociaz sceny podobne tu i tu sie dzialy

Pewnie nieraz było, ja jednak dopiero dzisiaj, przez przypadek natrafiłem na tę grę. Przyznam szczerze, ze pościg (tak od 2'55'') zrobił na mnie wrazenie. Najlepsza tłuszcza zombiaków jaką do tej pory widziałem w grach.

czuję się zmęczony po obejrzeniu tego. od chuja tych zombiaków. :crazy:

Last edited by a moderator:
Kody do bety Quake champions

CKE6-Y22M-N4FH-9B9C-A76H

NDX6-H86B-P6MU-6Y2R-G73A

Closed Beta Instructions
Feel free to send your friends these quick steps to redeeming their code and getting into the game!

1. Log in to your Bethesda.net account.
  2. Redeem your code.
  3. Download the Bethesda.net launcher and log in.
  4. Download Quake Champions and get ready for the Closed Beta test.
Our next Closed Beta Test begins May 4th at 10:00AM EDT and runs until May7th at 4:00PM EDT. Keep an eye out for notifications on upcoming tests.

1. Wyciekł screen z nowego Ass Creeda:

28956047.jpg

2. Plotka głosi, że akcja Far Cry 5 będzie miała miejsce na dzikim zachodzie.
Premiera podobno we wrześniu.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=103748

2. Plotka głosi, że akcja Far Cry 5 będzie miała miejsce na dzikim zachodzie.
Premiera podobno we wrześniu.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=103748
No jakżeby inaczej. Idzie nowe RDR to Ubi parodiuje i robi FC na dzikim zachodzie.... Szkoda, że mechanika gier nie zmieniła się od 3 wydań i robi się praktycznie to samo tylko w innej oprawie. Czwórki nie potrafię skończyć.

Na nowego Assasyna czekam, oby nie zaniechali optymalizacji.

ja sie ciesze z przesunięcia bo jestem tryhardem w FIFE więc od września do właśnie wiosny większość czasu spędzanego przed konsolą jest w tej gierce w trybie Ultimate, a takto luźno już posezonowo będę mógł RDRa męczyć :lol:

Panowie, chcę przejść sobie Baldur's Gate 2. Problem jest taki, że nie grałem w Baldur's Gate 1. Dysponuję dosyć ograniczonym czasem i nie mam mozliwosci przejść tego i tego, a BG2 jest podobno duzo lepsze od jedynki. Dużo stracę grając w dwójkę bez jedynki ?

Zjebali tego gwinta względem zamkniętej bety, chociaż cały czas mam nadzieję, że to kwestia przyzwyczajenia bo wcześniej grało mi się świetnie.
Grałem sobie talią scoia'tael i miałem dwie całkiem fajne taktyki.
Teraz z racji tego, że mam mało kart z tej talii gram bardziej na pałę, ale jak spojrzałem jakie są aktualnie karty w tej talii, to i tak ni chuja nie mogę grać tak jak wcześniej nawet jakbym miał wszystkie karty jakie są dostępne. I to nie jest tak, że karty są słabsze. One prawie wszystkie mają w ogóle inne zdolności i jak tak przeglądam te karty, to w talii scoia'tael nie mogę wymyślić żadnej sensownej taktyki.

Czy to jest jakiś żart? Wygląda jak reskin 4 + trochę szaleństwa z 3. Jestem zawiedziony chociaż i tak od jakiegoś czasu olewam tę serię, nuda.

ja sie ciesze z przesunięcia bo jestem tryhardem w FIFE więc od września do właśnie wiosny większość czasu spędzanego przed konsolą jest w tej gierce w trybie Ultimate, a takto luźno już posezonowo będę mógł RDRa męczyć :lol:
Też naparzam w Fife, będzie gdzieś z 35 meczy tygodniowo(przez fut champions).
----------------------------------------------------------------------------
A co do Far Cry, to ja grałem w jedyną wersję i była to 3, zajebista część, ale jakoś do next już nie miałem werwy.

Też naparzam w Fife, będzie gdzieś z 35 meczy tygodniowo(przez fut champions).
----------------------------------------------------------------------------
A co do Far Cry, to ja grałem w jedyną wersję i była to 3, zajebista część, ale jakoś do next już nie miałem werwy.
ja mam bilans w tej fifce 810-50-443 póki co (gram na ps4) i już wiele nie wzrośnie bo dla mnie sezon sie skończył można powiedzieć, czekam na TOTSy z Rosyjskiej i Tureckiej, wtopie w nie 2.5 mln które uciułałem przez ten sezon zagram troche meczy bo chce polatać atakiem Smolov - Promes, Giuliano i to będzie na tyle
fut champions przestałem grać w całości jakoś w lutym bo te 40 meczy to masakra, ale wcześniej grałem praktycznie co tydzień
jak mam kwali (a mam prawie zawsze bo 1 liga + gram te eliminacyjne 4fun) to aktualnie gram te 10-15 meczy max od jakiegoś czasu w tym trybie ale teraz sobie robie całkowitą przerwe dopóki te TOTSy co chce nie wyjdą
mi sie ta fifa podobała, mimo że miała mankamenty w przede wszystkim postaci serwerów które często w przy okazji fut champions były niegrywalne i trzeba było selekcjonować specjalnie godziny pod gre kiedy to działało najlepiej czyli najczęściej od rana do południa to te fut champions i sbc fajnie wpłynęło na gre i możliwości zarobku/handlowania zdobywania coinsów co też jest super

Last edited:
Gra ktoś w Overwatcha? Pograłem w darmowym weekendzie i tak się wkręciłem, że kupiłem. Akurat jest teraz w promocji. Obadałem jeszcze bete gwinta i też wymiata. Jak ktoś chce pograć to pisać.

Back