GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Ja to jestem jednak specjalny, chciałem się zalogować na PSN, wyszło, ze nie pamiętam hasła, zrobiłem przypomnienie hasła, wyszło, że podałem nieprawidłową datę urodzenia :siara: Najlepsze, ze chyba tam jakąś kasę miałem :)

Ja to jestem jednak specjalny, chciałem się zalogować na PSN, wyszło, ze nie pamiętam hasła, zrobiłem przypomnienie hasła, wyszło, że podałem nieprawidłową datę urodzenia :siara: Najlepsze, ze chyba tam jakąś kasę miałem :)
Ja też mam nie swoją datę urodzenia (a dokładnie rok) na koncie PSN bo jak zakładałem konto, to byłem jeszcze gówniarz, a niektóre funkcje miały być dostępne od jakiegoś tam wieku czy coś (jeszcze na PS3) i też miałem raz problem taki jak Ty. Na szczęście coś mi świtało z tą datą i normalnie wybrałem swój dzień-miesiąc, a rok jechałem po kolei coraz starszy, aż trafiłem.

Ja też mam nie swoją datę urodzenia (a dokładnie rok) na koncie PSN bo jak zakładałem konto, to byłem jeszcze gówniarz, a niektóre funkcje miały być dostępne od jakiegoś tam wieku czy coś (jeszcze na PS3) i też miałem raz problem taki jak Ty. Na szczęście coś mi świtało z tą datą i normalnie wybrałem swój dzień-miesiąc, a rok jechałem po kolei coraz starszy, aż trafiłem.

haha już się udało, u mnie rok był dobry, ale dzień i miesiąc wstawiłem 01-01 :facepalm: Korzystając z okazji mam pytanko, ponoć pod PS4 można podłączać dyski zewnętrzne? Do tej pory wszystkie gry kupowałem w pudełkach (oprócz DLC do Wieśka), teraz chciałbym zrobić parę zakupów w wersji elektronicznej, ale nie wystarczy mi miejsca na dysku? Czy można taką grę pobrać na zewnętrzny dysk i odpalać kiedyś się chce z kona PSN?

haha już się udało, u mnie rok był dobry, ale dzień i miesiąc wstawiłem 01-01 :facepalm: Korzystając z okazji mam pytanko, ponoć pod PS4 można podłączać dyski zewnętrzne? Do tej pory wszystkie gry kupowałem w pudełkach (oprócz DLC do Wieśka), teraz chciałbym zrobić parę zakupów w wersji elektronicznej, ale nie wystarczy mi miejsca na dysku? Czy można taką grę pobrać na zewnętrzny dysk i odpalać kiedyś się chce z kona PSN?
Dobrze, że się udało. Co do dysków, to ja w ogóle nigdy nie próbowałem podłączać do PS4. Ja ostatnio gram bardzo mało (ostatnio grałem na PS4 ze 2 miechy temu) i gdybym nie miał miejsca na dysku na jakiś tytuł, to pewnie po prostu usunąłbym jakiś inny, który przeszedłem i już nie gram.
Jedyne co jeszcze trzyma u mnie PS4, to młodsze rodzeństwo i TLoU 2.

Właśnie kupiłem sobie Dragon Age- Inkwizycja. Miałem kupić ME. Andromeda, ale jak zobaczyłem co tam się wyprawia, to kupiłem coś na czuja, hehe. ME kupię dopiero wtedy, jak zrobią z nim porządek.

Wymień po prostu dysk który masz oryginalnie w konsoli. Sama wymiana to 5-10 minut roboty.

Istnieje na PS4 jakaś choćby trochę zbliżona do Forzy samochodówka, czy trzeba czekać na Gran Turismo?

Driveclub moze.
No właśnie przeglądam allegro i waham się między Driveclub i Project Cars. Turismo jak wyjdzie to jednak sporo powyżej 200 PLNów będzie latać na początku. Chuj wie czy poczekać i odłożyć hajsy czy spróbować coś z tych dwóch.

No właśnie przeglądam allegro i waham się między Driveclub i Project Cars. Turismo jak wyjdzie to jednak sporo powyżej 200 PLNów będzie latać na początku. Chuj wie czy poczekać i odłożyć hajsy czy spróbować coś z tych dwóch.
Driveclub i project cars to dwie diametralnie różne gry (żadna z nich nie przypadła mi do gustu). Sam jestem wkurzony, że jeszcze nie ma nowego GT, bo to jedna z moich ulubionych serii.

Driveclub i project cars to dwie diametralnie różne gry (żadna z nich nie przypadła mi do gustu). Sam jestem wkurzony, że jeszcze nie ma nowego GT, bo to jedna z moich ulubionych serii.
Chuj. Czekam na GT.

Jak wrażenia przy Horizonie?
Mi gra się świetnie. Co prawda ma swoje wady: polska wersja nieco kuleje, zapożyczenia z innych gier walą po oczach, momentami bywa zbyt łatwa, a fabuła nie jest w ogóle skomplikowana i prowadzi nas za rączkę bez żadnych niespodziewanych zwrotów, ale strasznie mnie wciągnęła. Strasznie chciałem się dowiedzieć, co takiego stało się w tym świecie i zazwyczaj jak skończyłem fabułę to gra bardzo szybko wędrowała do szafy (jak np. far cry), tak tu lecę dalej z misjami pobocznymi czy innymi pierdółkami.

Jak wrażenia przy Horizonie?
Audiowizualnie jest petarda. Potyczki z maszynami są ciekawe i można walczyć na różne sposoby.
Jest sporo znajdziek, dzięki którym możemy się dowiedzieć, co się tutaj wydarzyło.
Widać sporo zapożyczeń (choćby z Wieśka, Assasins Creed, Far Cry).
Co do fabuły jeszcze się nie wypowiem.
Gra ma potencjał i przyciągnęła mnie do siebie znacznie bardziej niż chociażby Far Cry Primal.

Ale fromsoftware poleciało w kulki z tym dodatkiem do DS3, technicznie framerate spada do 10-15 klatek, liczę na szybką łatkę, na razie nie warto sobie głowy zawracać, w takiej grze płynność to podstawa. Grać się nie da. Chyba, że ktoś czarodziejem na odległość gra.

Multi i pierwsza misja singla Titanfalla 2 na XONE(Golda trzeba mieć), PC(Origin), PS4(nie wiem) podczas darmowego weekendu od 30.03 do 3.04. Gierka zacna.

Udało się komuś pobrać Gwinta na PS4? Mi ciągle wyskakuje komunikat, że nie można pobrać i jakiś błąd :cry:

@edit Już idzie! Jak krew z nosa, ale idzie!

Z innej beczki. Na PS4 w plusie były kiedykolwiek jakieś fajne gry? Najlepsza z tego co obserwuje to chyba little big planet 3.

Back