Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja też mam nie swoją datę urodzenia (a dokładnie rok) na koncie PSN bo jak zakładałem konto, to byłem jeszcze gówniarz, a niektóre funkcje miały być dostępne od jakiegoś tam wieku czy coś (jeszcze na PS3) i też miałem raz problem taki jak Ty. Na szczęście coś mi świtało z tą datą i normalnie wybrałem swój dzień-miesiąc, a rok jechałem po kolei coraz starszy, aż trafiłem.Ja to jestem jednak specjalny, chciałem się zalogować na PSN, wyszło, ze nie pamiętam hasła, zrobiłem przypomnienie hasła, wyszło, że podałem nieprawidłową datę urodzeniaNajlepsze, ze chyba tam jakąś kasę miałem :)
Ja też mam nie swoją datę urodzenia (a dokładnie rok) na koncie PSN bo jak zakładałem konto, to byłem jeszcze gówniarz, a niektóre funkcje miały być dostępne od jakiegoś tam wieku czy coś (jeszcze na PS3) i też miałem raz problem taki jak Ty. Na szczęście coś mi świtało z tą datą i normalnie wybrałem swój dzień-miesiąc, a rok jechałem po kolei coraz starszy, aż trafiłem.
Korzystając z okazji mam pytanko, ponoć pod PS4 można podłączać dyski zewnętrzne? Do tej pory wszystkie gry kupowałem w pudełkach (oprócz DLC do Wieśka), teraz chciałbym zrobić parę zakupów w wersji elektronicznej, ale nie wystarczy mi miejsca na dysku? Czy można taką grę pobrać na zewnętrzny dysk i odpalać kiedyś się chce z kona PSN?Dobrze, że się udało. Co do dysków, to ja w ogóle nigdy nie próbowałem podłączać do PS4. Ja ostatnio gram bardzo mało (ostatnio grałem na PS4 ze 2 miechy temu) i gdybym nie miał miejsca na dysku na jakiś tytuł, to pewnie po prostu usunąłbym jakiś inny, który przeszedłem i już nie gram.haha już się udało, u mnie rok był dobry, ale dzień i miesiąc wstawiłem 01-01Korzystając z okazji mam pytanko, ponoć pod PS4 można podłączać dyski zewnętrzne? Do tej pory wszystkie gry kupowałem w pudełkach (oprócz DLC do Wieśka), teraz chciałbym zrobić parę zakupów w wersji elektronicznej, ale nie wystarczy mi miejsca na dysku? Czy można taką grę pobrać na zewnętrzny dysk i odpalać kiedyś się chce z kona PSN?
Wymień po prostu dysk który masz oryginalnie w konsoli. Sama wymiana to 5-10 minut roboty.haha już się udało, u mnie rok był dobry, ale dzień i miesiąc wstawiłem 01-01Korzystając z okazji mam pytanko, ponoć pod PS4 można podłączać dyski zewnętrzne? Do tej pory wszystkie gry kupowałem w pudełkach (oprócz DLC do Wieśka), teraz chciałbym zrobić parę zakupów w wersji elektronicznej, ale nie wystarczy mi miejsca na dysku? Czy można taką grę pobrać na zewnętrzny dysk i odpalać kiedyś się chce z kona PSN?
Akcja 11:40 najlepsza
Akcja 11:40 najlepsza
Istnieje na PS4 jakaś choćby trochę zbliżona do Forzy samochodówka, czy trzeba czekać na Gran Turismo?
No właśnie przeglądam allegro i waham się między Driveclub i Project Cars. Turismo jak wyjdzie to jednak sporo powyżej 200 PLNów będzie latać na początku. Chuj wie czy poczekać i odłożyć hajsy czy spróbować coś z tych dwóch.Driveclub moze.
Driveclub i project cars to dwie diametralnie różne gry (żadna z nich nie przypadła mi do gustu). Sam jestem wkurzony, że jeszcze nie ma nowego GT, bo to jedna z moich ulubionych serii.No właśnie przeglądam allegro i waham się między Driveclub i Project Cars. Turismo jak wyjdzie to jednak sporo powyżej 200 PLNów będzie latać na początku. Chuj wie czy poczekać i odłożyć hajsy czy spróbować coś z tych dwóch.
Chuj. Czekam na GT.Driveclub i project cars to dwie diametralnie różne gry (żadna z nich nie przypadła mi do gustu). Sam jestem wkurzony, że jeszcze nie ma nowego GT, bo to jedna z moich ulubionych serii.
Jedyne słuszne wyjście. Gran Turismo Sport ma wyjść za kilka miesięcy.Chuj. Czekam na GT.
Już pobrałem. Biorę się za niego zaraz po Horizon Zero Dawn.Dziś pożegnanie z DS, ostatni dodatek właśnie wyszedł.
Już pobrałem. Biorę się za niego zaraz po Horizon Zero Dawn.
prawdziwy Polak gra tylko w WiedzminaJak wrażenia przy Horizonie?
Mi gra się świetnie. Co prawda ma swoje wady: polska wersja nieco kuleje, zapożyczenia z innych gier walą po oczach, momentami bywa zbyt łatwa, a fabuła nie jest w ogóle skomplikowana i prowadzi nas za rączkę bez żadnych niespodziewanych zwrotów, ale strasznie mnie wciągnęła. Strasznie chciałem się dowiedzieć, co takiego stało się w tym świecie i zazwyczaj jak skończyłem fabułę to gra bardzo szybko wędrowała do szafy (jak np. far cry), tak tu lecę dalej z misjami pobocznymi czy innymi pierdółkami.Jak wrażenia przy Horizonie?
Audiowizualnie jest petarda. Potyczki z maszynami są ciekawe i można walczyć na różne sposoby.Jak wrażenia przy Horizonie?
Dzis kolo 19 rusza beta Gwinta, tym razem rowniez na PS4.