GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Gdzie w Battlefield 4 dodawac Boosty ? mam tego pełno, a nigdy z nich nie korzystałem?

Wczoraj sobie zagrałem jeden mecz w demo fify 16 i nie jestem zadowolony. Mecz przegrałem 3-2 grając na zawodowcu. W fife 15 porównywalnymi drużynami wygrywałem na klasie światowej, niestety wydaje mi się, że jest to tylko kwestia przyzwyczajenia (dla mnie zwiększenie poziomu trudności byłoby na plus). Przez jeden mecz dużo nie mogę napisać, ale czuje się jakbym grał w fife 14. 3-2, gdzie wszystkie 5 bramek wpadło z główki mnie przeraża. Nie byłoby w tym nic złego gdyby dośrodkowania były celne, ale niestety tak nie jest. Przeciwnik dośrodkowuje prosto na mojego Cahill'a, a ten nagle robi unik i prawy skrzydłowy FC Salcesonów (Sressi) strzela bramkę główką... Jeżeli tego nie poprawią, to chyba sobie daruje.

Pobrałem demo Fify 16 przez origin i nie mogę uruchomić gry. Zainstalowana, gdy klikam graj w origin nie włącza się gra, to samo przez ikonkę na pulpicie. Wie ktoś co z tym zrobić?

Grał ktoś w "Zaginięcie Ethana Cartera"?
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=20446

Polecilibyście jakąś gierke typu Diablo II, najlepiej darmową? Lubię wracać do klasyków, ale aktualnie wolałbym zagrać w coś innego. Problem w tym, że mój przenośny kasztan ma parametry nie najwyższych lotów, także pozycje nie muszą być najswieższe :)

Torchlight 1 i 2. Za darmo nie jest, ale pewnie na allegro klucz bedzie kosztowal pare zł.
Dzięki. Zapomniałem dodać, że grałem w Torchlighty i w Titan Quest. Z opcją darmową też zastosowałem skrót myślowy. Mianowicie chodziło mi o to, że jeżeli gra byłaby online to najlepiej darmowa :)

Pobrałem demo Fify 16 przez origin i nie mogę uruchomić gry. Zainstalowana, gdy klikam graj w origin nie włącza się gra, to samo przez ikonkę na pulpicie. Wie ktoś co z tym zrobić?

miałem już tak z którąś wersją fify, nie znalazłem rozwiązania. kup se ps4; D

Trwa turniej w CSGO 250 000$ pula. Mecze do oglądania tutaj:

nasi grają o 20:20 przeciwko fnatic także będzie ciężko.

Polecilibyście jakąś gierke typu Diablo II, najlepiej darmową? Lubię wracać do klasyków, ale aktualnie wolałbym zagrać w coś innego. Problem w tym, że mój przenośny kasztan ma parametry nie najwyższych lotów, także pozycje nie muszą być najswieższe :)

Path of Exile za darmo na Steamie ale wymaga bycia online chyba.

Znowu? Co tam są 4 ekipy tylko;>?
Ekip jest wiele. Najlepszych jest mniej. To tak jakbyś oglądał ligę mistrzów u się dziwił że gra tam Barca real Bayern psg czy Juve. Po prostu te turnieje z wysoką pula nagród są obsadzone przez najmocniejsze ekipy.

Dzięki. Zapomniałem dodać, że grałem w Torchlighty i w Titan Quest. Z opcją darmową też zastosowałem skrót myślowy. Mianowicie chodziło mi o to, że jeżeli gra byłaby online to najlepiej darmowa :)

Sprawdz jeszcze Van Helsing, sa 2 czesci teraz chyba 3 wychodzi. Path of Exile na necie jak ktos wyzej wspomnial. Z tych ktore milo wspominam to jeszcze najnowszy Dungeon Siege (single) i Titan (single). Z platnych to swietne recenzje zbiera swieze Pilars of Eternity.

PS4 mam przy TV w pokoju rodziców. Mama leży po operacji kolana praktycznie cały dzień w pokoju i coś ogląda/śpi. Więc nie chcę przeszkadzać,a w dodatku co to za przyjemność z zabawy jak musisz się liczyć, że ktoś za dwadzieścia minut powie Ci "przełącz na to i na to bo chcę oglądać". Dlatego szukam nowego monitora, bądź odkupię TV, ale narazie nic ciekawego nie ma w okolicy..

Dziś graliśmy pierwszy mecz w Polskiej Lidze BF4 na PS4. Debiut - przegrany 4:0,ale biorąc pod uwagę,że graliśmy z 70DP, którzy mają na swoim koncie medal, to i tak nie było źle:) W niedziele gramy z multimedalistami Redd Devils, więc morale będzie trzeba jeszcze bardziej podnosić :) Będę się cieszyć, jak nie przesramy wszystkich meczy w lidze ;)

Jeżeli z ACB interesuje was tylko walka Róży to po 17 rusza mecz Virtus.pro vs TSM o stawkę 100 000$. Spis streamów w zależności od języka macie tutaj: http://www.hltv.org/match/2297898-tsm-virtuspro-esl-esea-dubai-invitational-2015 . Jest tam też trochę statystyk. Główny stream to ten:

Jak widać nasi w formie:
11986472_920241808043904_7159154062795273751_n.jpg

Back