Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na jaką platformę? Demko miało być w środę z tego co pamiętam.Sciągam demko nowej fify![]()
Dzięki. Zapomniałem dodać, że grałem w Torchlighty i w Titan Quest. Z opcją darmową też zastosowałem skrót myślowy. Mianowicie chodziło mi o to, że jeżeli gra byłaby online to najlepiej darmowa :)Torchlight 1 i 2. Za darmo nie jest, ale pewnie na allegro klucz bedzie kosztowal pare zł.
LokiGrał ktoś w "Zaginięcie Ethana Cartera"?
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=20446
Polecilibyście jakąś gierke typu Diablo II, najlepiej darmową? Lubię wracać do klasyków, ale aktualnie wolałbym zagrać w coś innego. Problem w tym, że mój przenośny kasztan ma parametry nie najwyższych lotów, także pozycje nie muszą być najswieższe :)
Pobrałem demo Fify 16 przez origin i nie mogę uruchomić gry. Zainstalowana, gdy klikam graj w origin nie włącza się gra, to samo przez ikonkę na pulpicie. Wie ktoś co z tym zrobić?
argh, też grałem, dosyć fajna możliwość rozwoju postaci + dużo różnego wyposażenia, ale bardzo schematyczna, mapa miejscami identyczna jak w poprzednich częściach(aktach) rozgrywkiLoki
Polecilibyście jakąś gierke typu Diablo II, najlepiej darmową? Lubię wracać do klasyków, ale aktualnie wolałbym zagrać w coś innego. Problem w tym, że mój przenośny kasztan ma parametry nie najwyższych lotów, także pozycje nie muszą być najswieższe :)
Znowu? Co tam są 4 ekipy tylko;>?nasi grają o 20:20 przeciwko fnatic także będzie ciężko.
Ekip jest wiele. Najlepszych jest mniej. To tak jakbyś oglądał ligę mistrzów u się dziwił że gra tam Barca real Bayern psg czy Juve. Po prostu te turnieje z wysoką pula nagród są obsadzone przez najmocniejsze ekipy.Znowu? Co tam są 4 ekipy tylko;>?
Dzięki. Zapomniałem dodać, że grałem w Torchlighty i w Titan Quest. Z opcją darmową też zastosowałem skrót myślowy. Mianowicie chodziło mi o to, że jeżeli gra byłaby online to najlepiej darmowa :)
miałem już tak z którąś wersją fify, nie znalazłem rozwiązania. kup se ps4; D
kare masz ?Mam PS4, ale nie mogę z niego korzystać od paru tygodni i jeszcze pewnie do października nie będę mógł.

To nasi? Czemu tam widać przeciwników za scianą? Przecież to bez sensu.
To nasi? Czemu tam widać przeciwników za scianą? Przecież to bez sensu.