GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Kolezanka? A gdzie scena z parku???

A na powazniej: glos mily, ale LoLa to nic nie wydzwignie z nizin skillowosci :) No, przesadzilem, nawet wodke trza umiec pic... Ok, z nizin cukierkowatosci :)

Gdyby bylo o SC2 to bym przesluchal :)

No też wątpie, że ktoś tu śmiga w LOLa, ale jeśli...no i jest dowód, że kobiety grają w takie gry.

sesje RPG? No, nawet pasuje, ale pierwsza mysl: to pewnie wariacja gry w butelke :)

My z kumplem zboczeni i ciągle każdego NCP chcemy bzykać, ale on na złość zawsze prowadzi to tak, że dosajemy od podrywanych kobiet w grze po mordzie, albo od ich mężów, albo zamieniają się w stare wiedźmy i wtedy daje nam pociupciać.

Luzik, dobrze, że nie zamyka was w futrach z gorylami w klatce :)
txWBsXP.png

EDIT: btw zajebiste przebranie:
gorilla-costume-lawsuit.png

No zdecydowanie :) Dialogi i humor często na znacznie wyższym poziomie niż w grze (może z wyjątkiem Sezonu Burz). Tylko czytaj w takiej kolejności w jakiej książki wychodziły, więc Sezon Burz ewentualnie jako ostatni. Jeśli chcesz póki co jedną, to "Ostatnie Życzenie".

Sezon burz można przeczytać zaraz po "Mieczu przeznaczenia", bo wtedy dzieje się akcja książki.
Zacznij od "Ostatniego Życzenia" i leć po kolei, to najważniejsze. Sezon burz czytaj albo przed sagą albo po przeczytaniu całej sagi + dwóch zbiorów opowiadań, które czytasz pierwsze (Ostatnie Życzenie, Miecz Przeznaczenia).

Sezon burz można przeczytać zaraz po "Mieczu przeznaczenia", bo wtedy dzieje się akcja książki.
Zacznij od "Ostatniego Życzenia" i leć po kolei, to najważniejsze. Sezon burz czytaj albo przed sagą albo po przeczytaniu całej sagi + dwóch zbiorów opowiadań, które czytasz pierwsze (Ostatnie Życzenie, Miecz Przeznaczenia).
Opowiadania w zbiorach nie są chronologicznie ułożone, a Sezon Burz rozgrywa się gdzieś pomiędzy nimi (np. przed opowiadaniem "Wiedźmin" a po "Ostatnim Życzeniu", w którym Geralt poznaje Yen). No i Sezon trochę nawiązuje do "Pani Jeziora", dlatego polecam łyknąć go na sam koniec i czytać w takiej kolejności jak @RaphTaba napisał :)

Pierwsze zdjęcie z filmu "Assassin's Creed" przedstawiające odtwórcę głównej roli - Michaela Fassbendera:

144069048456.jpg

@RaphTaba przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale od wczoraj robiłem sobie kilka sesji z RDR i gra jest EPICKA i ci za nią dziękuję z całego serca. Przy ewentualnym spotkaniu stawiam największe piwo jakie znajdę w okolicy :wink:
I tutaj dochodzimy do mojego pytania: CZEMU JEST TAK MAŁO DOBRYCH WESTERNÓW!? Bo poza Call of Juarez: Gunslinger i RDR nie znam innych dobrych. Znacie/polecacie coś jeszcze?
BTW. W związku z RDR, odświeżam sobie Dollarową Trylogię Sergia Leone.

@RaphTaba przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale od wczoraj robiłem sobie kilka sesji z RDR i gra jest EPICKA i ci za nią dziękuję z całego serca. Przy ewentualnym spotkaniu stawiam największe piwo jakie znajdę w okolicy :wink:
I tutaj dochodzimy do mojego pytania: CZEMU JEST TAK MAŁO DOBRYCH WESTERNÓW!? Bo poza Call of Juarez: Gunslinger i RDR nie znam innych dobrych. Znacie/polecacie coś jeszcze?
BTW. W związku z RDR, odświeżam sobie Dollarową Trylogię Sergia Leone.
Outlaws!
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Outlaws_(1997_video_game)

Również czekam z niecierpliwością na preorder ;)
Ja PS4 kupuję dla tego tytułu:)) Już w Media Markt sobie zarezerwowałem 1-Day Edition, i we wtorek z rana po rozpoczęciu roku szkolnego pędzimy z młodym do sklepu. Prawdę mówiąc sądziłem, że już wyrosłem z ekscytowania się grami, ale do ch**a od tygodnia myślę tylko o tym, jak odpalę nową konsolę :D Ta sama podnieta jak za małolata, kiedy zmieniałem PSX-a na PS2 itd. Niebywałe!
A gra będzie miodna. Po "Ground Zero" wiedziałem już, że Kojima musiałby dostać raka mózgu, żeby właściwą część zepsuć. Nie zepsuł, jak czytam w recenzjach:)) FOX... Die!!!

Ja PS4 kupuję dla tego tytułu:)) Już w Media Markt sobie zarezerwowałem 1-Day Edition, i we wtorek z rana po rozpoczęciu roku szkolnego pędzimy z młodym do sklepu. Prawdę mówiąc sądziłem, że już wyrosłem z ekscytowania się grami, ale do ch**a od tygodnia myślę tylko o tym, jak odpalę nową konsolę :D Ta sama podnieta jak za małolata, kiedy zmieniałem PSX-a na PS2 itd. Niebywałe!
A gra będzie miodna. Po "Ground Zero" wiedziałem już, że Kojima musiałby dostać raka mózgu, żeby właściwą część zepsuć. Nie zepsuł, jak czytam w recenzjach:)) FOX... Die!!!
mam tak samo, lezy np ps3 pol roku nieodpalone, kupie jakas gre, odpalam i jak sie wciagne to sie jaram jakbym pierwszy raz w ff7 pykal. no moze troche przesadzam, bo emocji zwiazanych z pierwszym przechodzeniem ff7 czy ff8 nie da sie porownac do zadnej innej gry, a gry te przechodzilem jako 11-12 letni szczyl. ale to byly zajebiste czasy, codziennie po szkole do sasiada( jeden krok od moich drzwi do jego, sisiad 6 lat starszy:D) i granie w fife 2000, turnieje po kilka osob, mega sprawa. tera kurwa siedza pedaly z tymi mikrofonami i graja przez neta pierdolac przy tym farmazony jebance

tera kurwa siedza pedaly z tymi mikrofonami i graja przez neta pierdolac przy tym farmazony jebance
Taaa, ja online grałem raz - i na tym zakończyłem (nie liczę UFC na PS3, bo tam musiałem trochę przyciąć przez sieć ze względu na recenzję, którą piałem). Całkowicie nie sprawia mi to frajdy, tak jak granie na platformach mobilnych np.

Red Dead Redemption na ps3, to co zrobiło Rockstar. Mistrzostwo świata. Jak dla mnie top 3 najbardziej klimatycznych gier.
Jak wjechałem na koniu do meksyku, to aż łezka w oku się zakręciła. Ta muzyka, te widoki, coś pięknego.
Mogliby zrobić drugą cześć na nową generacje i byłbym wniebowzięty :lol:

Back