GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Postanowiłem się zmierzyć z Cyberpunkiem w końcu i pomimo mojego sceptycyzmu to póki co jest nieźle :frankapprove: W tym miejscu mogę polecić GeForce Now bo odpalam go na zmianę na moim prawie 10 letnim lapku podpiętym do monitora w max detalach lub bezpośrednio na TV. Wygląda zajebiście i chodzi jeszcze lepiej. Jeszcze tylko switcha przerobie żebym mógł androida na niego wrzucić i będzie komplet

Debile zaczęli bojkotować Space Marine 2 bo ruscy coś tam przy tym dłubali :juanlaugh:

Grę tworzyło Saber Interactive i zamieszane w ten proces były osoby z biura zarówno z Londynu jak i Sankt Petersburga. Nawet trans ścierwo przy tym siedziało przez jakiś czas, ale je na szczęście wyjebali

Sama gra kozak, dla takiego psychofana uniwersum jak i gracza 40k( i Kill Teama) jak ja, to 9/10 na tę chwilę

Grę tworzyło Saber Interactive i zamieszane w ten proces były osoby z biura zarówno z Londynu jak i Sankt Petersburga. Nawet trans ścierwo przy tym siedziało przez jakiś czas, ale je na szczęście wyjebali

Sama gra kozak, dla takiego psychofana uniwersum jak i gracza 40k( i Kill Teama) jak ja, to 9/10 na tę chwilę
Ja jako gracz singlowy poczekam jak cena będzie bliżej 200 i biorę.

Boże mój space marine 2 cóż za jatka,wszędzie krew,rozpierdol,trup dawno nie ścielił się tak gęsto,dla fanów gearsow pozycja obowiązkowa,gram fabułę i idealna giera do piwa,żadnych romansów tylko piłą mechaniczna i krew i polecam serdecznie bo to gra w stylu tego najlepszego forum na świecie

Czyli spodobał się Pstryczek?
No mobilnie taka gierka to idealnie.
Nie no pstryczek luks konsola. Mam jedynie jak pisałem wcześniej w planie ją przerobić ale nie w celu piracenia bo tym gardzę tylko żeby obok androida na niej postawić pod GeForce Now. Ale tak to jestem bardzo zadowolony, koncepcja odpinanych joyconow jest mega wygodna jak się chce w coś na szybko pograć z kimś. No i jest parę unikatowych tytułów jak zeldy które robią wrażenie. A jak wyjdzie switch 2 to jedynka akurat pójdzie dla córki coby mogła pykać w animal crossing czy inne platformówki

Mordy, co zrobić jak wyskoczy przy pobieraniu na steam: nieobsługiwany system plików?
Chciałem gierke pobrać na dysk, bo pamięci nie mam i takie coś wyskoczyło.

Pograne kilka godzin space marine 2. Osobiście ciężko traktować moją recenzje jako niestronnicza gdyż jestem fanem tego uniwersum, jednakże moim zdanie po krótkiej grze polecam jak najbardziej. Gra z prostą mechanika, ale masa mięsa armatniego, uczucia wagi strzelania i ciosów, miodność i klimat robią robotę. Dla fanów uniwersum obowiązkowy zakup. Dodatkowo devy mowia o dodatkach darmowych co w tych czasach jest rzadkością. W 4 sezonie ma dojść tryb gry horda. Oprócz powyższego devy chcą wsparcia dla steam deck co powoduje, że chcą grę jeszcze bardziej zoptymalizować. Trzymam kciuki, jedna z najlepszych gier w świecie wh40k, oby otworzyła drogę do kolejnego dawn of war.

800 ojro za PS 5 Pro :beczka:
Na pewno kupię skuszony pięć razy lepszą grafiką :mjsmile:realnie to będzie można prawdopodobnie włączyć na raz 60fps i Ray tracing. Już lecę zamówić pre ordera. Tyle samo szumu było z PS4 pro a tak naprawdę trochę ulepszyli konsole bo podstawowa wersja mi huja nie chciała ciągnąć VR który to komisyjnie mam w czterech literach. Mając duży tv mam gdzieś granie z jakimś gównem na głowie.
Pomijając że najlepsze gry w jakie grałem na tej generacji to gt7 które wyszło jeszcze na PS4, cyberpunk multiplatforma, Elden ring multiplatforma i re4 remake, 1 i 2 tlou remake ale dwójka mnie wkurwia wylewajacą się nawet z dupy ideologią lpg. Z tego powodu do dziś nie skończyłem dlc do przygód rudego paszteta. Jedyny eks który podbił moje serce to final fantasy 7 rebirth. No szacun kurła Sony. Wincyj gównianych gier usług i ani się wazcie produkować następne części days gone czy podobnych niepoprawnych politycznie gier.

Pojebało ich srogo. Minimalnie 3600 wyjdzie za wersje digital bez podstawki. Z podstawką i napędem wyjdzie ponad 4k.
Będą to reklamować pewnie głównie jak wyjdzie GTA 6 i DS 2.
Tylko pytanie czy ta pierwsza wyjdzie pod koniec 2025?
W 2026 ma być już nowy Xbox, a PS6 pewnie pojawi się w 2027 - obie będą od tego prosiaka mocniejsze.
Kolejna kwestia to kupowanie konsoli w czesciach - przecież dokupowanie napędu to podręcznikowy scam - ceny cyfr w PS store to jakieś nieporozumienie jak się porówna z pudełkami.
#forthefrajers

Aktualny przeskok jest znikomy. Druga sprawa, że inne konsole wstrzymują te nowe a nikt nie befxie robić 50 wersji i zawsze jedna ucierpii najczęściej najmocniejsza bo ma ja najmniej użytkowników. Osobiście czekam na handheld xboxa może nowe PSP i na 100% na steam deck 2. Sony strzeliło sobie w nogę nie aktywując PSP przed steam deckiem.

Pojebało ich srogo. Minimalnie 3600 wyjdzie za wersje digital bez podstawki. Z podstawką i napędem wyjdzie ponad 4k.
Będą to reklamować pewnie głównie jak wyjdzie GTA 6 i DS 2.
Tylko pytanie czy ta pierwsza wyjdzie pod koniec 2025?
W 2026 ma być już nowy Xbox, a PS6 pewnie pojawi się w 2027 - obie będą od tego prosiaka mocniejsze.
Kolejna kwestia to kupowanie konsoli w czesciach - przecież dokupowanie napędu to podręcznikowy scam - ceny cyfr w PS store to jakieś nieporozumienie jak się porówna z pudełkami.
#forthefrajers
Nie ma w ogóle opcji kupić konsoli digital puki sprzedają fizyczne nośniki. Na płytach kupiłem nowe gt7 wersja PS4 za chyba 160 Zeta. Teraz nowe Elden Ring z dlc kupiłem za 268 z ultimy. Na ps store to samo 80 więcej. Niestety czas wyłącznie cyfrowych kopii nadejdzie. Napęd optyczny siegnął max swoich możliwości. Wątpię czy producenci będą montować czytnik zewnętrznych pamięci i na czymś takim wydawać gry. Raczej szykuje się w przyszłości podwyżka cen gier i brak fizycznych nośników. Niby jak masz światłowód to wygodniej wersja cyfrowa ale to już prowadzi do kompletnego uzależnienia od internetu i producenta konsoli. Dawno temu nie taka była idea. Miało być szybko, prosto i wygodnie w przeciwieństwie do pc. Wygląda że historia zatoczyła koło.
Jeszcze wracając do PS4 pro to ja nie odczułem żadnej różnicy po za tym że miałem zamontowany dysk SSD i wiedzmin ładował się w 5s a nie 30. Na szczęście wymiany PS4 PS4 pro dokonałem za darmo więc straty nie było.
Zaobserwowałem też że ludzie którzy kupili PS4 pro wymiany na ps5 dokonują w połowie generacji. Przynajmniej w Polsce. Sam zwlekałem za długo łudząc się że gry na PS4 pro wyglądają dobrze. Po czym kupiłem ps5 i niektórych gier nie mogłem poznać np metro exodus które na PS4 mało wycięte większość efektów graficznych.

Last edited:
Back