GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Zgadza się ale i tak lepsze niż część druga. Po wszystkich poprawkach dało się w to grać oczywiście za darmo z plusa czy tam ps now.
udźwignąłeś rasizm wobec białego człowieka i kompletne zerwanie z serią, która miała być o włoskiej mafii, denną grywalność przy zerowej SI przeciwników i powtarzalności misji
:eddieconspiracy:

udźwignąłeś rasizm wobec białego człowieka i kompletne zerwanie z serią, która miała być o włoskiej mafii, denną grywalność przy zerowej SI przeciwników i powtarzalności misji
Za darmo raz udzwignąłem - przyznaję.

@Risky a nowe dragon age udźwigniesz za darmo?
:roberteyeblinking:
Takie gry mnie w ogóle nie interesują nawet gdyby były niepoprawne politycznie.
W cp2077 udzwignąłem lpg ale tam to jest wizja zdegenerowanego społeczeństwa więc pasuje idealnie. Samo zaoranie pierwszej klasy.

DA raczej tak.Po Asasynie niczego specjalnego się nie spodziewam,ale pewnie sprzeda się zajebiście i dużo ludzi będzie się tym brandzlować jak przereklamowaną i zbugowaną Valhallą.

Co do Fable to co pokazali wygląda spoko zarówno grafika,animacje,projekt lokacji.
Jak jeszcze sensownie napiszą fabułę i wrócą do dawnej formuły z zadaniami pobocznymi,których było mniej niż w większości rpg,ale wszystkie były jakieś to powinniśmy dostać naprawdę dobrą pozycję.
Fable wizualnie wygląda świetnie (pomijając główną bohaterkę), ale klimat poprzednich gier jest totalnie nieobecny w tych trailerach, czuć tylko płytki brytyjski humor.

Fable wizualnie wygląda świetnie (pomijając główną bohaterkę), ale klimat poprzednich gier jest totalnie nieobecny w tych trailerach, czuć tylko płytki brytyjski humor.
To już chyba kwestia gustu.Ten kadr w lesie z wielkim drzewem skojarzył mi się z moją ulubioną drugą częścią.
Budowla natomiast wygląda trochę jak gildia bohaterów z jedynki.
Dla mnie jest bardziej klimatycznie niż w trójce.
Szkoda tylko,że nie pokazali jakiegoś kilku(nasto)minutowego gameplayu.

Niestety tylko prolog dał radę bo na resztę zabrakło :Duke3d:

Nie wiem na co liczyliście z tym Dragon Age :beczka:

771294109_131.jpeg

Polecam mocno, sam mam wbite ponad 70h i zostało mi chyba finałowe starcie.

Za darmo to uczciwa cena wiadomo i muszę przyznać nawet trochę się wkręciłem. Ale ogólnie trochę nie mój klimat. Marvela lubię (ale kojarzę tylko na takim bardzo ogólnym poziomie - w sensie kojarzę najbardziej ikoniczne postaci, ale tu jest jakieś trochę dziwne połączenie marvela z magią?)

Dodatkowo za dużo jest tego pierdolenia dookoła te jakieś dziwne aktywności, nawet nie wiem jak to skategoryzować.

Sama walka całkiem spoko, aczkolwiek trochę brakuje mi czegoś takiego (albo może to jest, ale czegoś nie skumałem) jak zasięg postaci. W sensie że atak kartą chyba mogę wykonać z dowolnej pozycji, jedynie te środowiskowe wymagają odpowiedniego położenia.

Pierwsza część Gearsów miała zajebisty ciężki, mroczny klimat, a tutaj mamy akcję jeszcze wcześniej. Oby tego nie spierdolili.

Kupiłem xboxa teraz pytanie w co warto zagrać oprócz Hellblade 2 czy gearsów (starsze części ogrywałem jeszcze na 360)? Forza nie dla mnie bo ścigałki mnie nie kręcą. Jest też jakieś Halo Master Chief collection ale nie wiem czy warto się w to męczyć.
Ogólnie wszystko co masz w gamepass obczaj high on Life , Atomic Heart jest trochę tych gier , a będzie jeszcze więcej

Ogólnie wszystko co masz w gamepass obczaj high on Life , Atomic Heart jest trochę tych gier , a będzie jeszcze więcej
Właśnie miałem pisać, HoL bardzo fajne jeśli chodzi o te gamepassowe rzeczy. Czuć klimat starych fps. Może nie ma mechanik z kosmosu, ale historia wciąga.

21 wjeżdża duży dodatek do ELDEN RING. Zapowiada się zabawa do końca roku (nie grałem jeszcze w podstawkę) z przerwą na MGS Delta.

Back