Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
"internetowy wojownik"Panie Wojsław czekam na walkę :)
Hejter z Cohones, który odstawil czipsy i schudł 50kg. Ja bym ogladalPanie Wojsław czekam na walkę :)
ALE STYPA
Jaka porażka. Polsat będzie chciał głów za to: FFF kilkaset subskrypcji na yt.
Kilka tysięcy wyświetleń zapowiedzi.
Ale porażka.
Obrazowe przedstawienie sytuacji:
Naprawdę KSW im pomagało?
Można nie lubić właścicieli KSW za ich styl wypowiadania się i brak szacunku, ale szum medialny to inni zawsze byli w stanie zrobić
Jak mawiał klasyk: " czujecie ten rosnący temperament? "Tydzień do gali, czuć to napięcie.
Rzuć okiem na to, a w szczególności na lewy dolny róg. Wystarczy, że wykręcisz teraz numer i opowiesz swoją piękną historię. To jest twój moment, to jest ten czas. Nie spierdol tego ;)Panie Wojsław czekam na walkę :)
on nie ogarnia freaków, dlatego taka porażka wyszłaRzuć okiem na to, a w szczególności na lewy dolny róg. Wystarczy, że wykręcisz teraz numer i opowiesz swoją piękną historię.
![]()
ALE STYPA
Jak mnie ci biegacze irytują, no ma chodnik, do uja pana a ten biegnie drogą. Daj że spokój, nawet w tak prostej rzeczy jak bieganie gość nie ogarnia.
Najman nie jest taki głupi, zarobił dobry hajs, chociaż jest oklepusem :DNo daj spokój, jak Pan Najman ma dwie komórki mózgowe, jedną by oddychać a jedną by klepać. Nie wymagaj za wiele.
ALE STYPA

POTĘŻNE ZASIĘGI NAWET PUDZIAN NIE POMOŻE
w sumie to 4, bo Oklepus zacznie klepać od razuta gala ma tylko 5 walk?
mordo ja tez odpale, jestem ciekaw kiedy Oklepus zacznie klepac i jaka wymowke wymysliOdpale tv tylko po to żeby wkórwic Alibobe wel @FAMEMMA![]()
a tam pierdoliszmordo ja tez odpale, jestem ciekaw kiedy Oklepus zacznie klepac i jaka wymowke wymysli

to byloby cos, ale to jest OKLEPUSa tam pierdolisz
to Bedzie wojna do ostatniego tchu
Najman na złosc wszystkim wygra to ewentualnie padnie przez KO![]()
Nie na pewno nie teraz przecie w trailerze był z rodzina wiec dla nich musi wygracto byloby cos, ale to jest OKLEPUS
przez gilotyne myslisz?Nie na pewno nie teraz przecie w trailerze był z rodzina wiec dla nich musi wygrac
To już nie so żarty
Są jeszcze dwa mystery fighty z nieodblokowanymi bohaterami.ta gala ma tylko 5 walk?
Jak w mortal kombat lub tekkenie, zostaną odblokowami w zależności od stylu i zakończeń pięciu walk oficjalnych.Są jeszcze dwa mystery fighty z nieodblokowanymi bohaterami.