Martin Lewandowski na instastory u Daniela Majewskiego. Majewski z Deynn na media treningu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ostatnio Majewski odrzucił ofertę Fame MMA. Martin musiałby wyłożyć gruby hajs, żeby go skusić do walki.Martin Lewandowski na instastory u Daniela Majewskiego. Majewski z Deynn na media treningu
Najman i Trybson to już przestarzały temat, a reszta tosprzedali jakieś 5% biletów
#pustkinahali
Najman i Trybson to już przestarzały temat, a reszta to
Ja pierdolę co to będzie za paździerz.
Hardkorowy Koks bedzie komentatorem tej gali
Jego dłużej niż 5 minut nie da rady słuchać.Hardkorowy Koks bedzie komentatorem tej gali
Opóźnieni z internetamiKoksu, Najman, Trybson
Panowie tak jakby się w czasie zatrzymali dobrych kilka lat temu. Może Jacka Wisniewskiego sie da odgrzać, takim był kiedys frikowym prospektem ?
Ciekawe, który z dziennikarzy skusi się na komentowanie z nim.
Mnie jedynie ciekawi Najman z TrybsonemJakoś totalnie w tą galę. Niby friki ale te friki grzały może 3/4 lata temu. Dzisiaj jakoś nie widać aby kogoś to serio interesowało.
Czyli w której sekundzie nejman uda kontuzję?Mnie jedynie ciekawi Najman z Trybsonem
szczerze ? wydaje mi sie ze bedzie sie bil na powaznie bo nie lubi trybsona.Czyli w której sekundzie nejman uda kontuzję?
Ja natomiast myślę, że kreatura nejman dawno już zgubił swe jaja i nie może ich odnaleźć, jak powiedział Mirek chłop do zbicia za pieniądze. Polski Sapp.szczerze ? wydaje mi sie ze bedzie sie bil na powaznie bo nie lubi trybsona.
Nie zdziwie sie jak ubije trybsona jakims lujem
Sapp to chociaz kiedys byl sportowcem, Srajman nigdyJa natomiast myślę, że kreatura nejman dawno już zgubił swe jaja i nie może ich odnaleźć, jak powiedział Mirek chłop do zbicia za pieniądze. Polski Sapp.
Masz rację. Ruszy na niego jak na Saletę i zobaczymy co się wydarzy.szczerze ? wydaje mi sie ze bedzie sie bil na powaznie bo nie lubi trybsona.
Nie zdziwie sie jak ubije trybsona jakims lujem
Miałem na myśli po-sportowe zagrywka Bobika, czyli mniej więcej 5 lat po walkach w k-1 i prideSapp to chociaz kiedys byl sportowcem, Srajman nigdy