Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem, ale dostał jeden z uczestników ostatniego fame mma. Jednak fame przebiło ofertę fff o dużo złotówek :)
Isamu i Don Kasjo dostali oferty.
Def patrząc na Twoją sygnaturę, to można to skwitować tylko jednym. O ironio! Mirek tak wojował z KSW, a teraz robią razem biznes. Pozdro hehe :)@HardyTC trochę to nie fair co piszesz, poświęciłem sporo czasu starając się szczerze wytłumaczyć w kilku tematach tą sytuację najlepiej jak potrafię. Nie mamy żadnego obowiązku pisać o tej organizacji, możemy ale nie musimy promować kogo chcemy. Mam też wrażenie patrząc na twoje inne tematy gdzie dość ostro atakujesz redakcję, że problem leży gdzie indziej Jedyna prośba ode mnie żeby się nie nakręcać za bardzo w tym temacie, to tylko forum o napierdalankach a niektórzy sytuację FAME MMA / FFF podnieśli do jakieś rangi honorowej. Pozdr
Spoko ale problem w tym, że tego nie da się sensownie wytłumaczyć
No możliwe, ale z szacunku do czytelników przynajmniej mogę powiedzieć że się starałem Mam już taki staż w tej branży że wiem doskonale, że zawsze komuś będzie nie pasować coś co robimy, z różnych powodów. A jeśli chodzi o takie kontrowersyjne tematy to było dla mnie oczywiste że tak się stanie i nie mam z tym najmniejszego problemu jeśli krytyka będzie w miarę kulturalna / konstruktywna
A 8 czerwca wybierzecie ACB czy FFF czy sie podzielicie ?
jak to nie wiesz przyznaj sie po prostu że pojedziecieNa ACB na pewno będziemy, nie wiem na ten moment czy pojedziemy na FFF.
jak to nie wiesz przyznaj sie po prostu że pojedziecie
Jeszcze typ z fightsportpl. Wkurwiajacy, ale chyba tylko on zadaje niewygodne pytania w Polsce na ta chwilęTen gość z mmania.pl (Jacan) w duecie z Olkiewiczem to by było mistrzostwo! Który bardziej przyliże.
Jacek Adamczyk taki lizodup sie zrobil? On wogole jeszcze jest tutaj z redakcji czy tez wyjebal dzide?Ten gość z mmania.pl (Jacan) w duecie z Olkiewiczem to by było mistrzostwo! Który bardziej przyliże.
Jacek Adamczyk taki lizodup sie zrobil? On wogole jeszcze jest tutaj z redakcji czy tez wyjebal dzide?
„Nasz prezes kochany” do Lewego mówi.Jacek Adamczyk taki lizodup sie zrobil? On wogole jeszcze jest tutaj z redakcji czy tez wyjebal dzide?
@HardyTC trochę to nie fair co piszesz, poświęciłem sporo czasu starając się szczerze wytłumaczyć w kilku tematach tą sytuację najlepiej jak potrafię. Nie mamy żadnego obowiązku pisać o tej organizacji, możemy ale nie musimy promować kogo chcemy. Mam też wrażenie patrząc na twoje inne tematy gdzie dość ostro atakujesz redakcję, że problem leży gdzie indziej Jedyna prośba ode mnie żeby się nie nakręcać za bardzo w tym temacie, to tylko forum o napierdalankach a niektórzy sytuację FAME MMA / FFF podnieśli do jakieś rangi honorowej. Pozdr
Jak już mowa, o moich tematach, to był jeden temat, gdzie atakowałem, dwie osoby z MMARocks, osobiście z Cloudem, zostało to wyjaśnione (przynajmniej, nic mi nie wiadomo, żeby Cloud chował jakąkolwiek urazę do mnie, od tamtego czasu.), ale mogę powtórzyć: Odjebałem manianę po pijaku, przyznaję, niech przysłowiowym kamieniem, rzuci ten, kto nigdy, błędu nie popełnił.
A jeżeli za "atakowanie redakcji" uznałeś, moje krytyczne komentarze, w kwestii FFF i FAMEMMA, to niesłusznie, Ja odniosłem się, do argumentów, przez was używanych, w końcu chyba od tego, jest forum dyskusyjne i sekcja komentarzy? Wiadomo, że wy i tak, nie musicie się, notabene nimi przejmować i będziecie publikować, co wam się podoba, ale argumenty jak "bardziej sportowy freak", mnie nie przekonują osobiście, albo innym razem, ktoś z was argumentował, że użytkownicy, reagują agresywnie na newsy o FAME, dlaczego akurat, w przypadku FMMA hejt was rusza? Przecież w tematach o innych freakach albo KSW, w komentarzach zawsze jest jazda, z resztą nie tylko, bo często w wątkach o UFC czy Bellatorze również.
A co do samego FAME MMA, czy musielibyście pisać o nich, w samych superlatywach? Wychwalać Linkiewicz i inne pokemony? W środowisku zawodowym MMA i ogólnie sportowym, jest wiele kontrowersyjnych osób również, po za tym, mimo wszystko krzywdzące jest, generalizowanie typu FAMEMMA=Linkiewicz, to tak, jakby napisać KSW=Popek, przy całej mojej niechęci do FMMA (która zrodziła się, po tym, żenującym werdykcie) i KSW, obiektywnie muszę powiedzieć, że nieco bardziej, wartościowi ludzie, również tam istnieją. Raczej nikt nie oczekuje i nie chce, żeby brzydko mówiąc, redakcja wchodziła w dupę FMMA czy FFF, ale jak już decydujecie się, na pisanie o freakowych federacjach, to dziwnie wygląda całkowite ignorowanie oryginału, bez którego, nie byłoby jego pochodnych.
Ale to tylko moje zdanie, jeżeli napiszę coś krytycznego, to nie znaczy, że pluję na was, a wręcz przeciwnie, to jedyne forum o MMA, na którym się udzielam i próbuję wam pokazać, gdzie według mnie, popełniacie błąd, jakbym MMARocks nie lubił, to bym się udzielał gdzie indziej, mimo pewnych, niezgodności w kilku kwestiach, jednak MMARocks lubię* i uważam za numer jeden. Pozdro
Po za jednym, clownem, który do mnie, wycieczki personalne, zaczął wypisywać.
nie czytałem. Odpisali z CBA?Jak już mowa, o moich tematach, to był jeden temat, gdzie atakowałem, dwie osoby z MMARocks, osobiście z Cloudem, zostało to wyjaśnione (przynajmniej, nic mi nie wiadomo, żeby Cloud chował jakąkolwiek urazę do mnie, od tamtego czasu.), ale mogę powtórzyć: Odjebałem manianę po pijaku, przyznaję, niech przysłowiowym kamieniem, rzuci ten, kto nigdy, błędu nie popełnił.
A jeżeli za "atakowanie redakcji" uznałeś, moje krytyczne komentarze, w kwestii FFF i FAMEMMA, to niesłusznie, Ja odniosłem się, do argumentów, przez was używanych, w końcu chyba od tego, jest forum dyskusyjne i sekcja komentarzy? Wiadomo, że wy i tak, nie musicie się, notabene nimi przejmować i będziecie publikować, co wam się podoba, ale argumenty jak "bardziej sportowy freak", mnie nie przekonują osobiście, albo innym razem, ktoś z was argumentował, że użytkownicy, reagują agresywnie na newsy o FAME, dlaczego akurat, w przypadku FMMA hejt was rusza? Przecież w tematach o innych freakach albo KSW, w komentarzach zawsze jest jazda, z resztą nie tylko, bo często w wątkach o UFC czy Bellatorze również.
A co do samego FAME MMA, czy musielibyście pisać o nich, w samych superlatywach? Wychwalać Linkiewicz i inne pokemony? W środowisku zawodowym MMA i ogólnie sportowym, jest wiele kontrowersyjnych osób również, po za tym, mimo wszystko krzywdzące jest, generalizowanie typu FAMEMMA=Linkiewicz, to tak, jakby napisać KSW=Popek, przy całej mojej niechęci do FMMA (która zrodziła się, po tym, żenującym werdykcie) i KSW, obiektywnie muszę powiedzieć, że nieco bardziej, wartościowi ludzie, również tam istnieją. Raczej nikt nie oczekuje i nie chce, żeby brzydko mówiąc, redakcja wchodziła w dupę FMMA czy FFF, ale jak już decydujecie się, na pisanie o freakowych federacjach, to dziwnie wygląda całkowite ignorowanie oryginału, bez którego, nie byłoby jego pochodnych.
Ale to tylko moje zdanie, jeżeli napiszę coś krytycznego, to nie znaczy, że pluję na was, a wręcz przeciwnie, to jedyne forum o MMA, na którym się udzielam i próbuję wam pokazać, gdzie według mnie, popełniacie błąd, jakbym MMARocks nie lubił, to bym się udzielał gdzie indziej, mimo pewnych, niezgodności w kilku kwestiach, jednak MMARocks lubię* i uważam za numer jeden. Pozdro
Po za jednym, clownem, który do mnie, wycieczki personalne, zaczął wypisywać.
nie czytałem. Odpisali z CBA?
Tajemnica.
Konfident
PijanyTwój stary