kapusta
Maximum FC Super Heavyweight
na poprzedniej stronie troche posłodziłem że przestał być tylko marudą, to musiałem sobie odbićAle jesteś wredny![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
na poprzedniej stronie troche posłodziłem że przestał być tylko marudą, to musiałem sobie odbićAle jesteś wredny![]()

Może.czasem bredzi, choć może to po piwsku
I tak i nieDobre miejsca mieliście?
To nie siedzieliście obok siebie? Jakie rozpiętości cenowe za miejscówki?I tak i nie
Większość z na siedziała wysoko. Ceny naszych miejsc to 40 Ojro.To nie siedzieliście obok siebie? Jakie rozpiętości cenowe za miejscówki?
Dobre miejsca mieliście?
To nie siedzieliście obok siebie? Jakie rozpiętości cenowe za miejscówki?
Raczej wszystkie zajęte imoTo w sumie ceny nie takie złe, wiadomo, to nie PLMMA że miejsca pod samą klatką za darmo ;) Jakieś wolne miejsca były na trybunach? Bo zastanawiam się czy można kupować bilety na UFC w ostatniej chwili, czy raczej od razu jak wchodzą do sprzedaży.
Mistrz w akcji, na początku się speszył jak pani podbiła.... ale potem....
![]()

Nie, jedynie narodowe danie niemców. . . kebaba :D i dość chujową pizze od ciapatego.Zjedliście chociaż tam kurwa hamburgera?
do tego zjebane fotoradary- dużo i nie oznaczone tak jak u nas, że są/mogą być/będą. Jedynie ścisłe centrum wokół wody z perspektywy samochodu/metra wyglądało całkiem okej.
PS.
Michi może mały ale dziwka oddała mu pieniądze więc bym się nie śmiał.
Michi może mały ale dziwka oddała mu pieniądze więc bym się nie śmiał.

Albo nie drgnął po dragach i alko.Pewnie falstart...
#tofasttofurious
W biedrze 13 zl/kg.@Gaara , jakaś wyprzedaż pasów ? ;)

Dowiemy się gdy trenerze wydadzą oświadczeniajak na Cohones przystalo, zrobiliscie inbe z Hamburgerku?![]()
Trenerzy Mirek i Piotrek już wydaliDowiemy się gdy trenerze wydadzą oświadczenia

Ale nie pamiętam by znaleźli się tam nasi użytkownicy... chyba że "Siadka" to synonim na kogośTrenerzy Mirek i Piotrek już wydali![]()

. Co chwilę ekipy z różnych krajów uaktywniały się żeby wspierać swoich zawodników, i od razu człowiek poczuł, że przyjechał na duży, sportowy event. Wg mnie wyróżnili się fani Askhama (spora grupa, poprzebierana i w dodatku całkiem muzykalna) oraz Szwedzi (było ich bardzo dużo i chyba wszyscy dopingowali).