user_usunięty
UFC Middleweight
Dobrze, że mam solo z Barnettem fotkę też, coś wrzucę rano/po południu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale jak można tak mierzyć wszystkich jedną miara? Kurwa no ;) Nielogiczne dla mnie. Jeden pracuje w firmie, w której mają wyjebane, że się nie pojawi, bo siedzą 12h na dupach, bo muszą być obok czegoś co się i tak samo robi... a inni pracują w firmie, w której rąk wręcz brakuje do pracy ;] Ja się dziwię, że ten grafik spełnia podstawowe zasady na tą chwilę. By każdy z przerwy skorzystał i nie pracował więcej niż prawo zezwala ;] A tak czy siak urlopy planuje się w roku wcześniejszym. Wolne miesiąc przed (co na niektóre imprezy jest zbyt późnym terminem. Znam wiele osób, które robią tak, że mogą...Najwyraźniej te osoby, które jeżdżą mogą również, ale nie każdy może, a i nie każdy też oczywiście stawia zainteresowanie tym sportem na takim miejscu by się nazbyt poświęcać. Ja do takich też akurat nie należę. Ale dlatego tylko zacząłem od jebanego przykładu meczu Polski, który jest 6 września i mam bilet. Jest w mieście, a iść nie mam szans. Wyjeżdżanie z udowadnianiem, że mogłem jechać do Hamburga jest kurwa w tym momencie jakąś kpiną :-/Tak, bo olanie pracy czy rzucenie pracy jest wymagane, zeby choc raz w roku skoczyc na gale... Naprawde Born, tutaj sa glownie dorosli ludzie (oprocz tematow z conorem) i wszyscy maja ciezko, nie musisz pisac, ze pracujesz, bo wiekszosc pracuje.
eot
Przysługuje Ci urlop na żądanie. 4 dni w ciągu roku kalendarzowego. Możesz wykorzystać te dni po sobie albo w odstępach czasowych. Poza tym, terminy gal i różnych wydarzeń są ogłaszane z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, więc spokojnie jesteś w stanie wolne uwzględnić w grafiku. Dla chcącego nic trudnego. Nie rozumiem tłumaczeń, elaboratów i szukania miliona przeciwwskazań. Lepiej napisać szczerze, że nie chce mi się, nie mam ochoty czy pieniędzy i nie byłoby dyskusji. Swego czasu miałem na głowie obowiązki związane z pracą, stażem w kancelarii, studiami, poradnią prawną, żoną, dzieckiem, pisaniem pracy magisterskiej i potrafiłem jeździć na gale, zloty, koncerty. Umiejętności organizacyjne w obecnych czasach są pożądane.Ale jak można tak mierzyć wszystkich jedną miara? Kurwa no ;) Nielogiczne dla mnie. Jeden pracuje w firmie, w której mają wyjebane, że się nie pojawi, bo siedzą 12h na dupach, bo muszą być obok czegoś co się i tak samo robi... a inni pracują w firmie, w której rąk wręcz brakuje do pracy ;] Ja się dziwię, że ten grafik spełnia podstawowe zasady na tą chwilę. By każdy z przerwy skorzystał i nie pracował więcej niż prawo zezwala ;] A tak czy siak urlopy planuje się w roku wcześniejszym. Wolne miesiąc przed (co na niektóre imprezy jest zbyt późnym terminem. Znam wiele osób, które robią tak, że mogą...Najwyraźniej te osoby, które jeżdżą mogą również, ale nie każdy może, a i nie każdy też oczywiście stawia zainteresowanie tym sportem na takim miejscu by się nazbyt poświęcać. Ja do takich też akurat nie należę. Ale dlatego tylko zacząłem od jebanego przykładu meczu Polski, który jest 6 września i mam bilet. Jest w mieście, a iść nie mam szans. Wyjeżdżanie z udowadnianiem, że mogłem jechać do Hamburga jest kurwa w tym momencie jakąś kpiną :-/
Nie mam nic do Ciebie Mat jak pewnie wiesz, ale trochę popłynąłeś w skrócie mówiąć już ;) Nie mam ochoty na spiny. wystarczy, że jestem wkurwiony powyższym chyba...A i tak starałem się w dobrym nastroju z początku o tym napisać, pozdrawiając Was i "pozytywnie" zazdroszcząc jednak wyjazdu. Pozdro i tyle w tym temacie. Czekam na foty ;]
Ale jak można tak mierzyć wszystkich jedną miara? Kurwa no ;) Nielogiczne dla mnie. Jeden pracuje w firmie, w której mają wyjebane, że się nie pojawi, bo siedzą 12h na dupach, bo muszą być obok czegoś co się i tak samo robi... a inni pracują w firmie, w której rąk wręcz brakuje do pracy ;] Ja się dziwię, że ten grafik spełnia podstawowe zasady na tą chwilę. By każdy z przerwy skorzystał i nie pracował więcej niż prawo zezwala ;] A tak czy siak urlopy planuje się w roku wcześniejszym. Wolne miesiąc przed (co na niektóre imprezy jest zbyt późnym terminem. Znam wiele osób, które robią tak, że mogą...Najwyraźniej te osoby, które jeżdżą mogą również, ale nie każdy może, a i nie każdy też oczywiście stawia zainteresowanie tym sportem na takim miejscu by się nazbyt poświęcać. Ja do takich też akurat nie należę. Ale dlatego tylko zacząłem od jebanego przykładu meczu Polski, który jest 6 września i mam bilet. Jest w mieście, a iść nie mam szans. Wyjeżdżanie z udowadnianiem, że mogłem jechać do Hamburga jest kurwa w tym momencie jakąś kpiną :-/
Nie mam nic do Ciebie Mat jak pewnie wiesz, ale trochę popłynąłeś w skrócie mówiąć już ;) Nie mam ochoty na spiny. wystarczy, że jestem wkurwiony powyższym chyba...A i tak starałem się w dobrym nastroju z początku o tym napisać, pozdrawiając Was i "pozytywnie" zazdroszcząc jednak wyjazdu. Pozdro i tyle w tym temacie. Czekam na foty ;]
Sklep sportowy, ale Born tam zapierdala z ciężarkami, żeby zrobić sobie trening. Tak kiedyś pisałTo jakaś kolonia karna?
Serio,pierwsze co pomyślałem po przeczytaniu postów Borna,że jest niewolnikiem w kamieniołomie.To by się zgadzało skąd Born ma takie plecy.To jakaś kolonia karna?
Albo ABW wtedy nic dziwnego, że za granicę nie może.Serio,pierwsze co pomyślałem po przeczytaniu postów Borna,że jest niewolnikiem w kamieniołomie.To by się zgadzało skąd Born ma takie plecy.
Dobrze, że mam solo z Barnettem
O matko, to zapachy w drodze musialy byc piekne. Pozwole sobie wystawic kursy:Kto zarzygał busa?![]()
O matko, to zapachy w drodze musialy byc piekne. Pozwole sobie wystawic kursy:
0.58 - michi
100000000000000000000 - ktos inny
Znajac życie, moja reakcja byłaby "To jest Michael Page?!"
pozdro @midern :D
No ja więcej nie chleję, tak o w samochodzie i w ogóle po samym żarciu nie rzygam nic, podobno nie jebią moje wymiociny.Z resztą na patencie wyczyszczone.Z resztą flacha była robiona w mocnym tempieNajważniejsze, że kaucja zwrócona w całości chociaż po tej akcji mieliśmy wątpliwości. No cóż, zdarza się
Venom wyszedł z hotelu i myślał, że bedzie niezauważalny ale innych a tu spotkała go miła niespodzianka. Widać było, że zrobiło mu się miło, że ktoś go TUTAJ rozpoznał. Fajny gość
Szymon z mma.pl bacznie obserwował sytuacje w hotelu i poza nim i wyłapywał zawodników, do których podbijaliśmy. Czujne oko xD
KISNĘNo ja więcej nie chleję, tak o w samochodzie i w ogóle po samym żarciu nie rzygam nic, podobno nie jebią moje wymiociny.Z resztą na patencie wyczyszczone.Z resztą flacha była robiona w mocnym tempie
Z Venomem
![]()
#ZagrzebTrip miał ładniejsze busyNasza fura, którą zrobliliśmy łącznie 1800 km
![]()
@VoRaNeK jak porównujesz koszty wynajęcia transportu na Hamburg i Berlin?