Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciebie też wkurwiają te nowe czasy? Wolałem jak podawali do tysięcznych.A to mnie akurat cieszy
![]()
Chyba bez różnicy jak chodzi o czasy, a nowe jednostki zaorać w pizdu i dawać v8Ciebie też wkurwiają te nowe czasy? Wolałem jak podawali do tysięcznych.

Bambilton na podium, grande strategiaGasly wyciąga 110% z bolida. Haas i Alpine zdają się być w czołówce środka stawki.

Bambilton na podium, grande strategia
![]()

Ogólnie wygląda to bardzo dobrze jesli chodzi o walkę na torze. Szkoda tylko że stawka nie jest bardziej zbita i różnice w osiągach miedzy bolidami są tak duże. Na obecną chwilę mamy wyraźnie najlepszego Mercedesa, później niezagrożone drugie Ferrari następnie reszta zespołów ze środka stawki no na końcu zespoły z poważnymi problemami, nienadające się do ścigania jak Cadilac, Aston i Williams.
Mówiłem że nad Jerzym ciąży potężna klątwa i tytuł może mu wyrwać nastolatek![]()

Miejmy nadzieję, że Marcedes siądzie w połowie sezonu i Leclerc ich obu poustawia.Byłby niezłe jaja jakby młokos objechał Jerzego i zdobył mistrzostwo, choc szczerze bardzo wątpię w takie rozstrzygniecie. Pewnie na przestrzeni całego sezonu solidność Russela przeważy nad nierównym i nieobliczalnym Antonellim.