GypsyKing
UFC Middleweight
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Teraz dobrzeFerrari za to samo zostało zdyskwalifikowane w Chinach.

Czlowiek po kilku sezonach myśli dla dobra sportu byle tylko nie Max wygrał. Na początku sezonu jeszcze kibicowałem McLanerowi ale po tych wszystkich ciśnieniu na to żeby Lando został mistrzem to mam nadzieję że Piastem w następnym wyścigu wyprzedzając Lando straci niechcący panowanie i zabije marzenia tej brytyjskiej drugiej najbardziej wkurwiają primadonnyPo głębszym przemyślunku zacząłem znowu lubić mclarena. W końcu to team który poświęcił obu kierowców aby kibice mieli emocje do samego końca![]()
Ja tez od początku kibicowałem Oscarowi ale po Singapurze widząc co się dzieje jestem all in za MaxemCzlowiek po kilku sezonach myśli dla dobra sportu byle tylko nie Max wygrał. Na początku sezonu jeszcze kibicowałem McLanerowi ale po tych wszystkich ciśnieniu na to żeby Lando został mistrzem to mam nadzieję że Piastem w następnym wyścigu wyprzedzając Lando straci niechcący panowanie i zabije marzenia tej brytyjskiej drugiej najbardziej wkurwiają primadonny

Ile opon zużył w Las Vegas?
![]()
Bez sensu.Newey szefem Astona od kolejnego sezonu![]()

Liczę na to że Tsunoda zawalczy o kolejny rok w F1 i wypierdoli Lando w 1szym zakręcieView attachment 134278
Jeżeli ostatni wyścig by decydował o wygranej Norrisa, to na miejscu Piastriego odrazu przy pierwszej okazji wpierdoliłbym się w Lando. Przynajmiej zapewnił by sobie miejsce w RB![]()

Legancko, niech mi zrobią prezent urodzinowy z Lando i dublet na podium, a Maxa niech ktoś zezłomuje w gratisieOscar kolejne PP.
![]()

Jutro Tsunoda robi ruch kamikadze na Lando, Oscar bierze P1, Max P2 i w Abu Dhabi tą trójkę dzieli kilka punktówLegancko, niech mi zrobią prezent urodzinowy z Lando i dublet na podium, a Maxa niech ktoś zezłomuje w gratisie
![]()

Zaczynamy, dublet ma być i chuj mnie to obchodziJutro Tsunoda robi ruch kamikadze na Lando, Oscar bierze P1, Max P2 i w Abu Dhabi tą trójkę dzieli kilka punktów![]()

Lando przespał startZaczynamy, dublet ma być i chuj mnie to obchodzi
![]()

Ale cisną dobrze, już ponad 4 sekundy przewagiWszyscy zjechali po nowe opony a maklareny zostały xD będzie ciekawie ^^
Z tym że los tak ułożył że nie mają pola manewru i muszą prawie wszyscy na tym samym kółku zjechać.Wszyscy zjechali po nowe opony a maklareny zostały xD będzie ciekawie ^^