Formuła 1

Maxiu to jest bestia. Jak mu się uda wyciagnac mistrza w tym sezonie, gdzie 2 auto jest kurwa na koncu stawki to bedzie kosmos.

Kurs średni akurat bo 1,5 tylko a coś by się może puściło dla lepszego oglądania i tak się zastanawiam właśnie
Typowania F1 to się nie podejmuje. Lubię oglądać i w ogóle ale wróciłem do tego sportu po kilku latach i dopiero się ,,wkręcam,, ponownie. Jeśli redbull na przestrzeni całego wyścigu utrzyma formę to myślę że Maxiu to bierze ale jest tyle zmiennych w ciągu całego wyścigu że nie poradzę Ci czy ładować siano :lol:

Upierdolą Oscara bez mydła. Nie chce mi się wierzyć że stracił tyle tempa zeby przegrywać o ponad pół sekundy na krótkim torze.
20251026_092406.jpg

Pocyganili coś w tych bolidach :d choć to i tak nic jak pojebany musi być bolid red bulla że 2 kierowca ledwo do q2 wchodzi xD a maxiu walczy dalej o mistrza
Gdzies czytałem analizy ze RB na koniec sezonu ma teraz najlepszy bolid. Tsunoda to jełop nie ma się co dziwić ze jest w dupie. Hadjar myślę że jakby miał ze dwa-trzy lata doświadczenia zbierałby solidne punkty w obecnym Red Bullu

Gdzies czytałem analizy ze RB na koniec sezonu ma teraz najlepszy bolid. Tsunoda to jełop nie ma się co dziwić ze jest w dupie. Hadjar myślę że jakby miał ze dwa-trzy lata doświadczenia zbierałby solidne punkty w obecnym Red Bullu
Jedyną zaletą Tsunody dla RB są skośne oczy.
Nawet Checo w swojej słabej formie prawdopodobnie wywalczył by więcej dla byków.

kurwa, zmęczył to w końcu, ja pierdole tyle czasu za Russelem jechać
::clintdis::

A Sainz na pewno będzie skakać z radości po wyścigu
:werdum:

Back