Football Manager 2013 - temat dla miłośników statystyk i biegających kulek

@up

ktos jeszcze pogrywa? 15 ,16 to dla mnie 'porazka' zmiana interfejsu, itd. jakos mnie nie przekonaly, najlepiej gralo mi sie w wersje 12 i 14,
kiedys to zdecydowanie status 'uzaleznienia' mialem w FM'ie, jeszcze tylko jeden mecz obiecuje... : D
Leeds United, przewaznie tak zaczynalem, powrot do dawnych czasow i droga na szczyt, ewentualnie inne angielskie zespoly z nizszych lig

troche screenow sie zachowalo, tutaj sklad z FM'a 14, pierwszego sezonu, awans w cuglach

PrsZ2bc.png

jesli kogos interesuja ciekawe dodatki do gry, loga, facepacki, koszulki, taktyki, shortlisty i inne swietne roznosci ktorych jest mnostwo to smialo pisac, cos sie wstawi ;)
obecnie nie gram, brak czasu, za bardzo wciagalo i momentami juz warzywilo glowe ;-)
Ja pogrywam w 14, nie widze sensu przesiadki.

gram evertonem.
sezon 18/19 ćwierćfinał lm vs bayern.
faworyta wskazać nietrudno.
pierwszy mecz w monachium i szczęśliwe 0-0, bo obrona gra.
szczęśliwy remis, ale wynik niebezpieczny.

rewanż.
wymiana ciosów, ale bez fajerwerków.
0-0 i dogrywka.
w 117 minucie ściągam z boiska obrońcę i wprowadzam vardy'ego.
zmiana z myślą o rzutach karnych.

i wtedy następuje to:

gram evertonem.
sezon 18/19 ćwierćfinał lm vs bayern.
faworyta wskazać nietrudno.
pierwszy mecz w monachium i szczęśliwe 0-0, bo obrona gra.
szczęśliwy remis, ale wynik niebezpieczny.

rewanż.
wymiana ciosów, ale bez fajerwerków.
0-0 i dogrywka.
w 117 minucie ściągam z boiska obrońcę i wprowadzam vardy'ego.
zmiana z myślą o rzutach karnych.

i wtedy następuje to:

:pray::pray:

Szanuję Panowie za to że ciśniecie tak srogo kariery przez tyle lat, ja z reguły gram max 5 sezonów i zaczynam od nowa, wkurwiają mnie new geny. :werdum:

Naszło mnie trochę żeby popykać w robocie, ale moje zdziwienie, czemu nie ma FM 2017 na darkwarez (tylko tam mam konto)? @VoRaNeK widzisz to na innych warezach?

FM 2017 nie jest złamany.

ostatnia latka nie
moze na wakacje CPY ogarnie

trzeba kupowac, bo warto, chociaz ja zatrzymalem sie na wersji 2014, reszta poszla w zla strone - bardzo

Ja teraz już rzadko gram w FMa, najdłużej, przez kilka dobrych lat ostro cisnąłem w 2006, potem trochę 2009 i 2010, a teraz też trochę w 16.

Attachments

• German First Division_ Overview Stages.png
    German First Division_ Overview Stages.png
    116.4 KB · Views: 50
  • Mainz_ Players Players.png
    Mainz_ Players Players.png
    205.3 KB · Views: 45
Polutowałbym sobie w FM :antonio: niedawno wyszedł 2018, jak tam te ostatnie wersje, dają radę? Na dysku mam FM 2012, opłaca się na coś zmieniać?

Polutowałbym sobie w FM :antonio: niedawno wyszedł 2018, jak tam te ostatnie wersje, dają radę? Na dysku mam FM 2012, opłaca się na coś zmieniać?

W FM17 zrobiłem 1285h i to była najlepsza część FMa dotychczas. W FM18 mam na razie 58h i mam przeczucie, że mamy nowego króla, gra się świetnie. To, że ktoś "wyjdzie z szafy" nie ma wpływu na grę, twórcy chcieli tylko poruszyć (jak widać po @tinc )drażliwy temat w dzisiejszym futbolu.

W FM17 zrobiłem 1285h i to była najlepsza część FMa dotychczas. W FM18 mam na razie 58h i mam przeczucie, że mamy nowego króla, gra się świetnie. To, że ktoś "wyjdzie z szafy" nie ma wpływu na grę, twórcy chcieli tylko poruszyć (jak widać po @tinc )drażliwy temat w dzisiejszym futbolu.
Też gra mi się świetnie, do tego zjada mi to czas w pracy, że aż miło.
No i w końcu klasyk 4-4-2 ma moc!

fejspaki dla zainteresowanych :

PyTSQv6.png

Exclusive '10 Facepack - MEGAPACK 2.0 - [12/8/2016]

--------------------------- Download MEGAPACK 2.0 ---------------------------

---------------------------------------------------------------------------------

Prawda, ze w 18 jest duzo ciezej zrobic ze dobrego klubu slabej ligi mocny klub, a z np. 1 ligowca Polskiego odrazu wykupuja wszystko co umie kopac pilke?

wspomnien czar, FM14 :

Media Prediction : 16

695435d1414083340-epic-gffgdg.png

Media Prediction : 18

695436d1414083389-epic-gfggfhfh.png

:jon:

Po 20 latach w Jenie przeniosłem się w końcu do Newcastle, w międzyczasie przejebałem 4 finały MŚ z 4 różnymi reprezentacjami...

nbsvPfU.png

(Ucięło mi Mistrzostwo Europy z Hiszpanią.)

Pany, potrzebuję pomocy.

Zainstalowałem sobie FM 2017, ściągnąłem facepack i loga. Niestety, za cholerę nie mogę znaleźć tegorocznej albo chociaż zeszłorocznej bazy danych z aktualnymi składami, transferami, klubami, itd.
Chyba nie powiecie mi, że aby zagrać z aktualną bazą danych trzeba kupić FM 2021? :płacz:

Pany, potrzebuję pomocy.

Zainstalowałem sobie FM 2017, ściągnąłem facepack i loga. Niestety, za cholerę nie mogę znaleźć tegorocznej albo chociaż zeszłorocznej bazy danych z aktualnymi składami, transferami, klubami, itd.
Chyba nie powiecie mi, że aby zagrać z aktualną bazą danych trzeba kupić FM 2021? :płacz:
Jak tam nie będzie to już raczej pozamiatane.

Back