Kukul24
KSW Featherweight
On jest żydem? po boracie bym sie tego nie spodziewał:)Ja już żydów nie oglądam, jebać ich. Owszem, to oznacza że raczej nie będę już nic oglądać![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
On jest żydem? po boracie bym sie tego nie spodziewał:)Ja już żydów nie oglądam, jebać ich. Owszem, to oznacza że raczej nie będę już nic oglądać![]()
Tej łysej czarnej?ale by doil pileczki... View attachment 159217

Tej łysej czarnej?![]()

Nie wiem. A co to za suchoklates?![]()
wolisz tą łysą czarnuche?![]()

taka tam aktoreczka z serialu stranger thingsNie wiem. A co to za suchoklates?![]()
A jak wyjaśnisz zęby na zdjęciu w prawym dolnym rogu?Bez przesady, ona ma 43 lata, nie 70
obejrzy ktos?
Byłem na Residencie w kinie, piękna sprawaUśmiałem się po pachy
Polecam w chuj
![]()
Również obejrzałem, dobry film. Fajne różne etapy jak w grach. Trochę pojebane też , że ostatni dobry RE to była animacja i to z przed jakoś 12 lat.![]()
Ja pierdolę, jakie to było gównoMi też się Resident podobał. Nie spodziewałem się aż tak dużo humoru czarnego/sytuacyjnego. Nawet klasyczne jump scary wchodzą nietypowo, nie w momencie kiedy się ich właśnie spodziewamy. Nie jest to żadna wierna ekranizacja, ale dość ciekawy przypadek jakbyśmy mieli zwykłego gościa wrzuconego do świata gry. Widać, że Creggera od samego typowego przełożenia znanej gry na ekran bardziej jara bawienie się body horrorem i innymi dziwactwami. Od strony audio wizualnej film wygląda świetnie. A i zaskakująco mało fan serwisu, jest tylko parę subtelniejszych mrugnięć okiem do fanów gier.
7/10
Raczej nie tego się spodziewałem. Ostatni resident jakiego oglądałem to ten z 2002r i to był sztosik, a ten co dziś oglądałem, to zmarnowane 1,5h z życia.Czemu? Spoko film na wieczór.Ja pierdolę, jakie to było gównoRaczej nie tego się spodziewałem. Ostatni resident jakiego oglądałem to ten z 2002r i to był sztosik, a ten co dziś oglądałem, to zmarnowane 1,5h z życia.
Główny bohater cały czas wkurwiał mnie swą nieporadnościąCzemu? Spoko film na wieczór.
Ten z 2002 też lubię, ale gówno to był ten poprzedni z ciapatym Leonem.

Ja pozytywnie odebrałem film, ale to jest przypadek gdzie jestem w stanie zrozumieć również negatywne. Dość nietypowe jest to podejście do ekranizacji i zwłaszcza konserwatywni fani serii mogą mieć z tym filmem duży problem. Dla mnie jednak to wciąż ciekawe i nietypowe ugryzienie tematu, a że wzbudza skrajne opinie to znaczy że ma w sobie coś, nie jest nijaki.Ja pierdolę, jakie to było gównoRaczej nie tego się spodziewałem. Ostatni resident jakiego oglądałem to ten z 2002r i to był sztosik, a ten co dziś oglądałem, to zmarnowane 1,5h z życia.
obejrzy ktos?
Ujdzie, mozna obejrzeć, pokazana przemiana nastolatka w unabombera, pewnie mocno koloryzowane, tak jak to, że za zlapanie go odpowiadala kobieta, ale wiadomo jakie sa obecnie trendy, jak to netflix
Ujdzie, mozna obejrzeć, pokazana przemiana nastolatka w unabombera, pewnie mocno koloryzowane, tak jak to, że za zlapanie go odpowiadala kobieta, ale wiadomo jakie sa obecnie trendy, jak to netflix
Znam, swietnyO Unabomberze polecam serial Manhunt. I z tego co pamiętam największy wkład w jego schwytanie miał jego brat.
Z ciekawości co Ci nie pasowało? Za dużo humoru? Zbyt mało wspólnego z grami? Główny bohater?Ja pierdolę, jakie to było gównoRaczej nie tego się spodziewałem. Ostatni resident jakiego oglądałem to ten z 2002r i to był sztosik, a ten co dziś oglądałem, to zmarnowane 1,5h z życia.