Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Jabba-The-Hutt_b5a08a70.jpeg

Człowiek Pająk: Całkiem nowy dzień obejrzany :usunto: No jakoś nie mogę dostrzec tych elementów wywołujących zachwyt u krytyków. Jak na filmy o pająku jest słabo, jak na poziom marvela jest nieźle.
Z minusów:
- Walka Petera z jego przemianą jest w pewnym momencie po prostu urwana i wyrzucona do kosza pod byle pretekstem.
- Pierwsze pół filmu niesamowicie przegadane i to nie w sposób budujący bohatera a ciągle powracająca teenage drama która męczy po czasie
- Nic nie wnosząca postać Yeleny, można tam wstawić kogokolwiek
- Dramatyczny skorpion
- The Hand co się z nimi stało w tym filmie???
- Punisher PG-13:beczka: mocno wykastrowany z charakteru i wrzucony tylko po to by trzasnąć jedną przemowę w odniesieniu do własnej traumy, w całej reszcie scen można wstawić kogokolwiek innego
- Mocno średnie efekty specjalne
- Zendaya drewno jak zawsze

Z plusów:
- Niezła relacja Spidermana z Punisherem chociaż mocno nie pasująca do samego Punishera
- Niezłe efekty cgi gdy mamy widok z oczu pająka podczas bujania się
- O dziwo nieźle wypadła Sadie Sink w roli Jean Grey chociaż samą postać mogli wprowadzić lepiej ale domyślam się że teraz jedzie ona do kwatery x-men
- Całe szczęście że wyleczyli się z pomysłu zrobienia Jean Grey z Sophie Turner bo to był dramat

Nowy Spider-Man obejrzany, średniak w chuj. :korwinlaugh: Z punishera pajaca zrobili czyli klasycznie na dzisiejsze standardy. Spider-Man 2 z 2004 GOAT! :antonio:

Ja planowałem sobie przejść się na tego nowego i przeczytałem, że muszę nadrobić poprzednią część aby wiedzieć o co chodzi... i nie mogę skończyć tej poprzedniej części i jak ona jest tak wysoko oceniana 7,6 to ja chyba podziękuje za resztę, która jest niżej oceniana.

Back