ninja
Vale Tudo Championship
szczególnie jak miała wąsaO kobietach również się kiedyś mówiło: "przystojna"

mój stary wciąż używa tego sformułowania, wysoka, przystojna

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
szczególnie jak miała wąsaO kobietach również się kiedyś mówiło: "przystojna"

Małpi ryj, dupy i cyców brak. Aktorsko - drewno. Pewnie lewaczka do tego.Powiedzcie mi co ludzie widzą w tej Zendayi, że jest ostatnio w co drugim filmie? Ja tego nie ogarniam.

Moim zdaniem ten mogl sie sprawdzic, taki joker w oblesnym stylu
No niby tak, ale jak kolejny raz widze uber-babe to ziewac mi sie chce....To wygląda trochę jak uniwersalny żołnierz. Wingard ma tam jakieś fajne filmy zrobione to może będzie trzeba dać mu szansę.
W Batman 2 ma nie być jokera z tego pisali. Z resztą ten film został przesunięty znów o rok.Ale on chyba ma właśnie powrócić w kolejnych częściach nie?
Obok Dafoe mi zawsze Vincent Cassell pasował do tej roli.
View attachment 155480
Ale jaki związek ma Antychryst z sztuczną?Przecież napisałem. Ty naprawdę czarny jesteś?![]()
No jakoś nie mogę dostrzec tych elementów wywołujących zachwyt u krytyków. Jak na filmy o pająku jest słabo, jak na poziom marvela jest nieźle.
mocno wykastrowany z charakteru i wrzucony tylko po to by trzasnąć jedną przemowę w odniesieniu do własnej traumy, w całej reszcie scen można wstawić kogokolwiek innegoTo będzie (po doprowadzeniu sztucznej do finalnej wersji) jedna z twarzy czy "metod" Antychrysta.Ale jaki związek ma Antychryst z sztuczną?
Nowy Spider-Man obejrzany, średniak w chuj.Z punishera pajaca zrobili czyli klasycznie na dzisiejsze standardy. Spider-Man 2 z 2004 GOAT!
![]()

Już dawno nie czekałem na jakiś film biograficzno-podobny ciekawe czy bedzie pokazane jak Sylwek zasłużył na przydomek włoski ogier![]()
Ale on chyba ma właśnie powrócić w kolejnych częściach nie?
Obok Dafoe mi zawsze Vincent Cassell pasował do tej roli.
View attachment 155480