Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Zapisuję, chociaż widzę nie ma tego na platformach.

Na razie powoli oglądam to co mi polecaliście wcześniej - jeszcze to potrwa
Spoko, ale Talk to me było wykurwiste, to Ci tu każdy potwierdzi bez mrugnięcia okiem.

Dla mnie było nawet lepsze niż Bring her back.

to na chuj ogladasz te wszystkie gowna... ? :beczka:
giphy.gif

Ja troll??
Nigdy wcześniej życiu.. :mamed:

Pomimo wszystkich przesłanek które tu zobaczyłeś, Ty dalej chcesz iść na ten film.

:fjedzia:
wytlumacze ostatni raz... zwlaszcza zeby ten gruby chujek Seagal zrozumial.. :beczka:

bylem w kinie na sporej ilosci filmow Nolana, w chuj nie podoba mi sie to co tu sie odpierdala, co studio narzuca bo nie wierze ze to sa jego wymysly
nie wiem czy pojde na ten akurat, jak nie bedzie nic innego akurat ciekawego to moze sie wybiore chyba ze noty beda tak chujowe ze nie da sie tego gowna ogladac
:roberteyeblinking:

wytlumacze ostatni raz... zwlaszcza zeby ten gruby chujek Seagal zrozumial.. :beczka:

bylem w kinie na sporej ilosci filmow Nolana, w chuj nie podoba mi sie to co tu sie odpierdala, co studio narzuca bo nie wierze ze to sa jego wymysly
nie wiem czy pojde na ten akurat, jak nie bedzie nic innego akurat ciekawego to moze sie wybiore chyba ze noty beda tak chujowe ze nie da sie tego gowna ogladac
Czyli pójdzie, dobrze pisałem, znajdzie wymówkę, że nic innego nie ma akurat i tyle, co za żółwisko naiwne. Bo Srolan.
:beczka:

Aha...

To Ty 5 minut po premierze.

1593226083_tsehru_fb_plus.jpg

Back