kofi
Legacy FC Middleweight
Zapisuję, chociaż widzę nie ma tego na platformach.
Na razie powoli oglądam to co mi polecaliście wcześniej - jeszcze to potrwa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zapisuję, chociaż widzę nie ma tego na platformach.
Spoko, ale Talk to me było wykurwiste, to Ci tu każdy potwierdzi bez mrugnięcia okiem.Zapisuję, chociaż widzę nie ma tego na platformach.
Na razie powoli oglądam to co mi polecaliście wcześniej - jeszcze to potrwa
Szczerze mówiąc to nawet nie pamiętam dokładnie jak to leciało.ten jej braciszek sie rozpierdala tam po polaczeniu z ta reka?
to na chuj ogladasz te wszystkie gowna... ?Szczerze mówiąc to nawet nie pamiętam dokładnie jak to leciało.

to na chuj ogladasz te wszystkie gowna... ?![]()

Wykupi wszystkie miejsca na seans żeby mógł się tasować podczas filmu.
![]()

W tym roku masz mój głos na trolla rokuNo co??
To przecież ODDYSEJA!!
W połączeniu z Obsesją.
![]()

W tym roku masz mój głos na trolla roku![]()

wytlumacze ostatni raz... zwlaszcza zeby ten gruby chujek Seagal zrozumial..Ja troll??
Nigdy wcześniej życiu..
Pomimo wszystkich przesłanek które tu zobaczyłeś, Ty dalej chcesz iść na ten film.
![]()

Czyli pójdzie, dobrze pisałem, znajdzie wymówkę, że nic innego nie ma akurat i tyle, co za żółwisko naiwne. Bo Srolan.wytlumacze ostatni raz... zwlaszcza zeby ten gruby chujek Seagal zrozumial..
bylem w kinie na sporej ilosci filmow Nolana, w chuj nie podoba mi sie to co tu sie odpierdala, co studio narzuca bo nie wierze ze to sa jego wymysly
nie wiem czy pojde na ten akurat, jak nie bedzie nic innego akurat ciekawego to moze sie wybiore chyba ze noty beda tak chujowe ze nie da sie tego gowna ogladac
![]()

Czyli pójdzie, dobrze pisałem, co za żółwisko naiwne. Bo srolan.
Tak. Tak samo się boje jak twoja żona która terroryzujesz hollolamiŁo, a czemu zdechło.
Evil Dead 2013![]()

To dlaczego nie oglądałeś?Tak. Tak samo się boje jak twoja żona która terroryzujesz hollolami![]()

Nie mam weny ostatnie miesiące na nic...To dlaczego nie oglądałeś?
Żonę to terroryzuję westernami![]()

wytlumacze ostatni raz... zwlaszcza zeby ten gruby chujek Seagal zrozumial..
bylem w kinie na sporej ilosci filmow Nolana, w chuj nie podoba mi sie to co tu sie odpierdala, co studio narzuca bo nie wierze ze to sa jego wymysly
nie wiem czy pojde na ten akurat, jak nie bedzie nic innego akurat ciekawego to moze sie wybiore chyba ze noty beda tak chujowe ze nie da sie tego gowna ogladac
![]()
Aha...
To Ty 5 minut po premierze.
![]()
A jeśli podejdę do tego jak do filmu fantasy a nie mitologii greckiej.

Nie mam weny ostatnie miesiące na nic...![]()
Jednak wena na coś jest
A jeśli podejdę do tego jak do filmu fantasy a nie mitologii greckiej.

Jednak wena na coś jest![]()