Miskatonic
Vale Tudo Championship
Ja czytałem, ale już nie pamiętam![]()
To samo#meToo![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja czytałem, ale już nie pamiętam![]()
To samo#meToo![]()

Mi sie podobał, chyba przez klimat no i Jack w sztosiePo obejrzeniu Spider Noir miałem ochotę właśnie na tego typu kryminał i przypomniałem sobie, że całe życie odkładałem na bok Chinatown.
Więc obejrzałem wczoraj.
Mocne rozczarowanie, słaba akcja, słaba historia, naciągane momenty, które w życiu nie mogłyby się wydarzyć, jak np. przeszukanie biura jakiegoś dyrektora pod jego nieobecność a sekretarka wchodzi dopiero jak już coś tam odkrył.
Budowana aura Chinatown żeby na końcu nic z tego nie wynikło. Beznadziejne zakończenie.
Słabo, Roman za słabo się chyba porobił i wyszedł gniot.
Nie polecam.
Dokladnie tak, ciagnie sie jak poranna kupa i w ogole to kupa jest. Na przewijanymNie polecam. Bardzo przeciętny, generyczny horror polegający tylko na słabych, przewidywalnych jumpscarach. Dwie ciekawe sceny na cały film.
4/10
Bo jeszcze nie ma w kinach
![]()

To obejrzyj raz jeszcze tę scenę (Kierownica z klaksonem nie zrobi takich zniszczen.
) i zobaczysz że na kierownicy leży cegła którą wybiła szybę 
Fakt, chociaż to dalej naciagane. No ale ok, taki element gore.To obejrzyj raz jeszcze tę scenę () i zobaczysz że na kierownicy leży cegła którą wybiła szybę
![]()
Fakt naciągane, przy tym pałeczki spełniające "seams legit"Fakt, chociaż to dalej naciagane. No ale ok, taki element gore.
Ja trochę się zawiodłem na tym filmie, ciut za długie fragmenty w których nic ciekawego się nie dzieje i myślę że temat "obsesji" można było wykorzystać bardziej. Ciekawe czy zrobią jakąś kontynuację.Na 100% i serialCiekawe czy zrobią jakąś kontynuację.

żółw i tak ruszy świńskim truchtem do kina bo srolan

Dla mnie nolana już nie ma, bilet w jedną stronę.żółw i tak ruszy świńskim truchtem do kina bo srolan
![]()

na śmietnik historii tego błazna jebanegoDla mnie nolana już nie ma, bilet w jedną stronę.![]()