Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

I już każdy wiedział że Hector iz Ded :kis: :fjedzia:

Swoją drogą - każdy kto pierdoli że Pitt słaby w tej roli, drewniany ma chyba nie po kolei w bani. Jak dla mnie to jeden z najlepszych filmów pokazujący herosa,superbohatera dzisiaj byśmy powiedzieli, nadludzki skill, refleks, siła i rozpierdala tych typów, bardzo dobrze nagrane te sceny walki zajebista rola... Jeszcze rucha te panny i nie znosi sprzeciwu, pomiata tymi królami - mega kreacja aktorska :frankapprove:

Ludzie maja uraz do Pitta przez kompleksy chyba, ja jak byłem gówniakiem to też dorastałem w przekonaniu, że Pitt to po prostu celebryta i ładna buźka, dlatego jest taki znany. A potem pooglądałem trochę filmów i to świetny aktor, właśnie chyba bardziej niedoceniany aktorsko z racji na sławę niż w drugą stronę.

Świetne rola w Fightclubie, w Siedem (tam fakt, że pod koniec go przyćmił genialny Spacey) w Troi. Role o różnych profilach, za każdym razem dobrze zagrane.

Ludzie maja uraz do Pitta przez kompleksy chyba, ja jak byłem gówniakiem to też dorastałem w przekonaniu, że Pitt to po prostu celebryta i ładna buźka, dlatego jest taki znany. A potem pooglądałem trochę filmów i to świetny aktor, właśnie chyba bardziej niedoceniany aktorsko z racji na sławę niż w drugą stronę.

Świetne rola w Fightclubie, w Siedem (tam fakt, że pod koniec go przyćmił genialny Spacey) w Troi. Role o różnych profilach, za każdym razem dobrze zagrane.
Nie zapominaj o Mickeyu w Snatch :antonio:

Nie chcę psuć zabawy, ale chyba jestem jedyną osobą na cohones która nie lubi tego filmu.

Nie wiem, może przez lata jak czytałem tutaj o nim to może miałem wygórowane oczekiwania, ale... nic specjalnego.

Nie chcę psuć zabawy, ale chyba jestem jedyną osobą na cohones która nie lubi tego filmu.

Nie wiem, może przez lata jak czytałem tutaj o nim to może miałem wygórowane oczekiwania, ale... nic specjalnego.
1000037944.jpg

Dla mnie średniak.
Dziwna ocena jak na amatora de armas
:beczka:

Ana dała w tym filmie pokaz swoich "umiejętności".

Ja w trakcie zdałem sobie sprawę, że czytałem o tym książkę, ciekawa historia na faktach, pokazuje jak ludzie się zachowują poza cywilizacją.

Mi się podobał, co prawda obejrzałem na raty i raziły mnie trochę cycki Juda Law, z sutersami do środka wygląda jak jebany kosmita.
:lol:

Nie żyje gwiazda horroru "The Ring". Miała zaledwie 35 lat​

O śmierci 35-letniej Daveigh Chase poinformował portal TMZ. Aktorka znana z "The Ring" w tym miesiącu trafiła do szpitala z powodu niedożywienia.

Według nieoficjalnych doniesień o przyczynie śmierci poinformował partner Daveigh Chase, Roy Hernandez. Choć bezpośrednią przyczyną zgonu była sepsa, doprowadzić do niej miało zapalenie opon mózgowych.
AA25U7fk.img

Powtórzyłem sobie po paru latach na suwaku Żądlo bo pamiętam że świetnie mi się to oglądało.

Żałuję że nie ma więcej takich filmów gdzie jest tyle płot twistów.

Aż dziw że na IMdb lata jakoś nisko a na Filmwebie koło 100 miejsca.

filmy których nigdy nie oglądałem

-Krwawy diament, Amadeusz, Gangi nowego jorku, Adwokat diabła, Constantine , człowiek w żelaznej masce, nieoszlifowane diamenty.

co polecacie?

Back