Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Jedynka lepsza trochę bardziej miała sens i nie była tak odrealniona jak dwójka która z kwestią ppkebanych pomysłów przechodzi sama siebie, jakoś ledwo dotrwałem do końca. Schemat praktycznie identyczny jak w jedynce. Nie polecam.
Dokładnie, wymęczyłem na przewijanym.

Film pojebany, ale mnie zaciekawił, jak najbardziej można obejrzeć. Choć poziom pojebanej logiki filmu pod jego koniec mocno wyjebał w górę, do obejrzenia. Jak ktoś lubi jadke, mnóstwo krwii i bijatymi z różnego typu narzędziami to jak najbardziej. Do obejrzenia.
:yellowcard2:red card

Dokładnie, wymęczyłem na przewijanym.

:yellowcard2:red card

Poprawione. :tiphatb:

Dobra zapomniałem wspomnieć że główna bohaterka to bambus a jedyną osobą która chcę jej pomóc to drugi bambus. A do tego próbuje pomóc siostrze która jest bambusem, więc tak średnio polecam.

:tysoncoffe:

Jeśli ktoś nie oglądał jeszcze 1917 to zdecydowanie powinien narobić.

Ja też dopiero ostatnio to obejrzałem i powiem, że wybitnie mi się podobało.

Nawet jeśli ktoś nie lubi filmów wojennych to i tak będzie oglądał z zapartym tchem do samego końca.

Byle na dużym ekranie i głośno!
Ta praca kamerą to było coś pięknego, nie przychodzi mi do głowy żaden inny film, który byłby tak wspaniale nakręcony.

10/10

:applause:

A ja nie widziałem, bo nie ma @Roshi TV :lol:

Film średni, ale można obejrzeć.

Chcesz go?
1000002012-png.145372

do dzis dnia myślałem, ze Twierdza to najbardziej przebodzcowany Ffilm świata, ale właśnie 1 raz w życiu obejrzałem lot Skazańców.

Ja pieprze tam jest jakieś góra 3 minuty na wyciszenie :cmgkeepgoing::beczka:

oczami wyobraźni widzę ta scenę z pewna grupa kurew na i :antonio:

Last edited:
Eh, filmy się ogląda samemu i wtedy się ocenia, tak samo jak ze wszystkim, jak można coś robić albo nie tylko dlatego, że inni tak mówią? :matt:

Jeżeli faktycznie mnie coś interesuje to obejrzę nie patrząc nawet na opinię i oceny, ale jeżeli czegoś szukam do obejrzenie i ocenę ma chujową to zazwyczaj faktycznie jest gniot.

:fjedzia:

Back