Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Noob Saibot to jedna z najbardziej ikonicznych postaci w serii gier Mortal Kombat. Pod tą mroczną tożsamością kryje się Bi-Han – oryginalny Sub-Zero z pierwszej części turnieju.
1000049030.jpg

właśnie skończyłem Mortal.

I to chyba najlepszy przykład jak upadło CGI i sceny walk w Hollywod.

na chyba około 8-10 pojedynków zapamiętam z 7 akcji , głownie te zabójcze wachlarze, a tak za 6 godzin kompletnie zapomnę o tych walkach.

za 80 lat odpale taki pierwszy Mortal i klimatem zjadają wszystkie te walki montażem i choreografia.

Last edited:

Lubię filmy survivalowe więc pewnie sprawdzę, ale ten zwiastun trochę bezpłciowy.

Czemu tu tak cicho o Obsesji? Nikt nie oglądał jeszcze?
Fajny materiał, trochę zakulisowy o najlepszej scenie w filmie i jednej z najstraszniejszych i niepokojących scen jakie pamiętam z horrorów w ostatnich latach.

SPOILERY

Mi tam się Mortal podobał. Tak jedynka jak i dwójka.
Film w konwencji lat '90, trochę humoru, trochę akcji, sceny walki ze szpagatami, wygibasami i takimi tam karatami, a nie Keanu Reeves zabijający tysiąc przeciwników ołówkiem :roberteyeblinking:

Odpowiednia ilość gore bez cackania. Jeśli będą się tego trzymać to mam nadzieję, że zrobią trzecią część.

Straszny mam sentyment do MK, kawał mojego dzieciństwa. Cieszę się, że tego nie spierdolili jak to mają ostatnio w zwyczaju.

Zaraz sobie pewnie włączę jedynkę :awesome:

Lubię filmy survivalowe więc pewnie sprawdzę, ale ten zwiastun trochę bezpłciowy.

Czemu tu tak cicho o Obsesji? Nikt nie oglądał jeszcze?
Fajny materiał, trochę zakulisowy o najlepszej scenie w filmie i jednej z najstraszniejszych i niepokojących scen jakie pamiętam z horrorów w ostatnich latach.

SPOILERY

Oczekiwanie aż pojawi się na @Roshi TV

Back