Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Nowy straszny film obejrzany. I cóż, polecam poczekać na wersję online bo dla mnie film mocno średni, powiem więcej patrząc na zapowiedzi to niestety niewypał. 3-4/10 za dużo, za szybko, nie śmiesznie. Film wyglądał jak zbiorowisko memów i tyle

Jedna z bardziej pamiętnych postaci w Jumanji

1780662581115.jpeg

Tarantino w najnowszym wywiadzie powiedział ogólnie że dzisiejsze kino obecnie ssie i bardzo często są dziwne decyzję castingowe. Ciekawe czy uderza w czarnych czy w cipki typu Holland.

Powiedział , że od czasów pandemii nie zachwycił go żaden film i z braku laku najbardziej wszedł mu Horyzont Saga i West Side Story.

Last edited:
:juanlaugh:
Świat filmowy już na legalu uznał, że z UK to mają przyjeżdżać na zloty rodzinne hindusy albo pakole.

Ale komedia.

Nie tam, że jakiś brytyjski lord a ciapata małpa z pakolandu.
:beczka:
Kto obejrzał ten cyknie o co mi chodzi.

Świat filmowy już na legalu uznał, że z UK to mają przyjeżdżać na zloty rodzinne hindusy albo pakole.

Ale komedia.

UK umarła wiec filmy gdzie jacyś Pakistańczycy wbijają w 15 do domu UK to już film na faktach autentycznych.

Ale komedia.

Tak nie do końca zlot rodzinny to był, ale film spoko uśmiałem się. @old snake @Gambit jednak zabawa w pochowanego bardziej mi spasowała.

kuzwa właśnie się dowiedziałem, ze Grazyna Torbicka, która u nas jest szeroko kojarzona od filmografii ma za 3 lata 70 lat :wow:

To wszystko jeszcze zależy od tego jak oglądacie te filmy.
Jak siedzisz i oglądasz film na laptopie 15" z głośniczkami robiącymi pyk pyk, to żodyn film nie zrobi wrażenia.
Ja teraz nie staję w obronie akurat Substancji (choć mi się podobał), ale ogólnie do poczucia tego co masz poczuć to potrzeba warunków.
Dużego TV, dobrych głośników i jaj żeby utrzymać 2 godziny na wysokiej głośności i nie zesrać się i ściszać przy każdym głośnym efekcie, najczęściej w nocy bo co to za oglądanie ze słońcem za oknem?

Niby oczywiste rzeczy, a w 2026 ludzie nadal oglądają filmy na laptopach czy, o zgrozo kurwa, na telefonach :śmiech:

Back