Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Zajebiste. Cudowna odmiana od tych wszystkich Batmanów, Diun i innych nastoletnich czarownic.

Smakowałby lepiej chyba tylko gdybym się z tydzień nie kąpał.

Dobre, dobre. Szukam dalej, ale boję się, że już niewiele zostało.
:antonio:
Propozycja jest rewelacyjna. U mnie w top 3 westernów wszech czasów. Zdecydowanie najlepszy film Johna Hillcoata. Ten film daje nadzieję, że Hillcoat udanie zekranizuje "nieadaptowalny" Krwawy południk.
9/10

Last edited:
Propozycja jest rewelacyjna. U mnie w top 3 westernów wszech czasów. Zdecydowanie najlepszy film Johna Hillcoata. Ten film daje nadzieję, że Hillcoat udanie zekranizuje "nieadaptowalny" Krwawy południk.
9/10
O proszę. Nawet nie pokojarzyłem, że to ten reżyser się za to zabrał.
Jedynie, że scenariusz do Propozycji napisał Nick Cave :korwinlaugh:

9/10
O proszę. Nawet nie pokojarzyłem, że to ten reżyser się za to zabrał.
Jedynie, że scenariusz do Propozycji napisał Nick Cave :korwinlaugh:
ściągam właśnie
:tiphatb:

Reboot Scooby-Doo, reboot RoboCopa , reboot Nagiego instynktu. Hollywood naprawdę jest w ładnym kryzysie twórczym.

Nic dziwnego, że wystarczył 8 minut biegający Leonardo DiCaprio aby zdobyć Oscara za najlepszy film roku.

Reboot Scooby-Doo, reboot RoboCopa , reboot Nagiego instynktu. Hollywood naprawdę jest w ładnym kryzysie twórczym.

Nic dziwnego, że wystarczył 8 minut biegający Leonardo DiCaprio aby zdobyć Oscara za najlepszy film roku.

1775907527178.png

zawsze od lat sledze sobie trailery i zdałem sobie sprawę, ze w Hollywood chyba już od dawna nie było pary biały-biała.

Teraz zawsze biały musi kochać czarną.

Back