Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Media podają, że 42 letnia córka aktora Martina Shorta popełniła samobójstwo przez postrzelenie .

Facet między innymi znany gdy podrywał kosmitkę w filmie Kosmici atakują.

1772023978961.jpeg

Kogo to obchodzi człowieku?!
Światowe media piszą, ale nikogo nie obchodzi? Z resztą on teraz gra jedna z głównych ról w jakimś hitowym serialu Disneya o morderstwach w sąsiedztwach z tą piosenkarką Seleną Gomez.

Coś czuję, że mało osób to ogląda dlatego rzuciłem Kosmitami. :cool:

Światowe media piszą, ale nikogo nie obchodzi? Z resztą on teraz gra jedna z głównych ról w jakimś hitowym serialu Disneya o morderstwach w sąsiedztwach z tą piosenkarką Seleną Gomez.

Coś czuję, że mało osób to ogląda dlatego rzuciłem Kosmitami. :cool:
Nie rozumiesz... Oby ziemia jej lekka była, nie żeby było mi jej szkoda bo wiadomo że tak tym bardziej jak popełniła samobójstwo i nie mogła sobie z czymś poradzić...
Chodzi o to że nikt jej tu nie znał i aktora tak samo, 80 proc. Cohones go nie kojarzy.

Nie rozumiesz... Oby ziemia jej lekka była, nie żeby było mi jej szkoda bo wiadomo że tak tym bardziej jak popełniła samobójstwo i nie mogła sobie z czymś poradzić...
Chodzi o to że nikt jej tu nie znał i aktora tak samo, 80 proc. Cohones go nie kojarzy.

Kosmici atakują to legendarny film. Jestem pewny, że wiele osób go kojarzy.

Wyskoczyło na Prime Video ostatnio, jest Karl Urban to pomyślałem, że obejrzę. Nie było warto. Niezbyt wciągające, a jedna z głównych ról oczywiście wojowniczka kobita co wszystkich rozpierdala. Liczyłem na fajny film o piratach w stylu serialowego Black Sails, a tu jakaś papka. 3/10.

Przyzwoita polska produkcja

Back