Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
wtf!?

Kogo to obchodzi człowieku?!Media podają, że 42 letnia córka aktora Martina Shorta popełniła samobójstwo przez postrzelenie .
Facet między innymi znany gdy podrywał kosmitkę w filmie Kosmici atakują.
View attachment 141346
Światowe media piszą, ale nikogo nie obchodzi? Z resztą on teraz gra jedna z głównych ról w jakimś hitowym serialu Disneya o morderstwach w sąsiedztwach z tą piosenkarką Seleną Gomez.Kogo to obchodzi człowieku?!

Nie rozumiesz... Oby ziemia jej lekka była, nie żeby było mi jej szkoda bo wiadomo że tak tym bardziej jak popełniła samobójstwo i nie mogła sobie z czymś poradzić...Światowe media piszą, ale nikogo nie obchodzi? Z resztą on teraz gra jedna z głównych ról w jakimś hitowym serialu Disneya o morderstwach w sąsiedztwach z tą piosenkarką Seleną Gomez.
Coś czuję, że mało osób to ogląda dlatego rzuciłem Kosmitami.![]()
Nie rozumiesz... Oby ziemia jej lekka była, nie żeby było mi jej szkoda bo wiadomo że tak tym bardziej jak popełniła samobójstwo i nie mogła sobie z czymś poradzić...
Chodzi o to że nikt jej tu nie znał i aktora tak samo, 80 proc. Cohones go nie kojarzy.
miał wyjść już w zeszłym roku to przeciągają huje. 1 zwiatun IMO lepszy

Weź ty wypierdalajŚwiatowe media piszą, ale nikogo nie obchodzi? Z resztą on teraz gra jedna z głównych ról w jakimś hitowym serialu Disneya o morderstwach w sąsiedztwach z tą piosenkarką Seleną Gomez.
Coś czuję, że mało osób to ogląda dlatego rzuciłem Kosmitami.![]()
Mordo, pisz do mnie maila.Weź ty wypierdalaj
wysylaj na szplin.cohones na dżimailuMordo, pisz do mnie maila.
Zrobię bazę z mailami do użytkowników bo tu się chyba trzeba przygotowywać na wszystko.
Mordo, pisz do mnie maila.
Zrobię bazę z mailami do użytkowników bo tu się chyba trzeba przygotowywać na wszystko.

![]()
Bo Hannibal był z Afryki!!!