Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Ja tam liczyłem na jakąś łysą murzynkę

Mi z tych na giełdzie, ten najbardziej pasował.

1767630376650.jpeg

Ja tam liczyłem na jakąś łysą murzynkę

Dziennikarka brytyjskiego Metro o wyborze Caluma Turnera :beczka:

Im się nawet trans marzył :DC:

If you ask me, it’s time for a Black, androgynous, or female Bond. I’d even accept a Skarsgård going full weirdo and operating at unsafe levels of eye contact. If Villeneuve is taking the helm, let him push it somewhere strange, surreal, and risky.Instead, Callum Turner feels like a toothless, riskless version of a past Bond which the audience has outgrown.
His rumoured casting might not signal Bond’s death, but something worse: that the franchise is being very politely tucked into bed, drowsy off one of the most powerful and dangerous drugs in showbisnes – nostalgia

Ech taka fajna ta postać Two face i chyba nigdy nie będzie miała gościa z charakterem by ją zapamiętać na lata.

Sebastian Stan to będzie kolejne nudne wcielenie. Znów zmarnowany slot.

A z Tobey Maguire który ma obecnie 51 lat ciągle latają jakieś newsy od dłuższego czasu jak wyrywa 20, ale on dzięki roli Spidermana stał się multimilionerem 20 lat temu, więc nic dziwnego.
:beczka:

Last edited:

Nawet niezły film, spoko wyszła psychologiczna batalia Goring vs. Kelley. Samego procesu wiele tutaj nie ma, film bardziej właśnie o zdiagnozowaniu Goringa. Za dużo o żydach, za mało o innych narodach, jakby tylko żydów w obozach zabijali. Wiadomo, że żydów najwięcej wybili, ale zbyt to uproszczone w tym filmie.

Crowe genialny w roli Goringa :frankapprove:

6.5/10.

Pierwsza czesc to byl gniot, ale druga to juz dramat. Czysta komercja.
Rozciagneli pierwsza czesc, ta sama historia z innymi scenami.
Oczywiscie ciagle przemoc, sex, bron, nartkotyki, kibole aka gangsterzy itd.
Jak o taka wolnosc walczylismy to niech komuna wraca.

Tak sobie dzisiaj stwierdziłem, że obejrzę jakiś klasyczek z lat 80/90, padło na film z Patrickiem Swayze, to było kino, nie to co teraz.
Zobacz ten nowy z Conorem i daj znać który lepszy :roberteyeblinking:

Nie jest czarna... Coś takiego :awesome:

Zawsze mnie ciekawią te spotkania gwiazd Hollywood z pierwszą żoną która. ma 50- 80 lat i piątą co ma 25 lat i spotkanie ich dzieci np 41 i 7 lat :beczka:

Ostatnio nawet czytałem, że De Niro i Al Pacino mają dzieciaki po 2-3 lata, bo zaciążyli 20 :jjsmile:

Back